Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Michał1989

Moja dziewczyna nie proponuje mi wyjść na imprezy.

Polecane posty

Gość Michał1989

Cześć :D Słowek wstępu, jestem z dziewczyną, która jest dla mnie całym światem i zależy mi na Niej jak na nikim/niczym innym. Kochamy się i jest dla mnie bardzo fair, szczera i często idzie ze mną na kompromis. Mimo to, wynikł między nami problem, który zmusił mnie, żeby pisać o rade właśnie tu. Otóż tak... Mimo tego, iż dogadujemy się i wszystko między nami gra, jak już można wnioskować po tytule postu, Ona po prostu nigdzie mnie nie zabiera. Nie proponuje mi, że może mnie wkręcić, idąc nawet z ludzmi których sama zna tylko przez swoja Przyjaciółke, nie zaproponuje nawet. Czy to normalne dziewczyny? Czy to ze mną jest coś nie tak? Nie wiem, moze wstydzi się pokazać mnie przed znajomymi? Modelem nie jestem, z Ronaldo mięśniami się nie zamieniłem, ale nie uwazam, zebym wygladal zle, az do takiego stopnia. Dodam, że ja zabieram, a przynajmniej proponuje Jej wyjście na każda impreze/domowke jaka ide. Prosze o Wasza wypowiedz na ten temat, naprawde jestem zmieszany na ten temat... PS: W rozmowie z Nia doszedlem do zupełnego niczego. Nigdy nie lubiłem się narzucać, dlatego to dla mnie trudne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować