Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana_gość

Zostanę sama..

Polecane posty

Gość Rozczarowana_gość

Jestem smutna. Powoli do mnie dociera że nie znajdę fajnego mężczyzny, o gołębim sercu, zwariowanego, prawiczka, z wiernością zakodowaną w swoim DNA, zakochanego w Bogu itd… jednego na całe życie, przy którym byłabym pewna że nie wywinie żadnego numeru Wielki smutek. Wielki Rozczarowana

Gość gość
jesteś katoliczką?

Gość piwkująca
ee tam - bedzie...

Gość gość
jak taki kur.wiszon moze mi tyle czasu pochłaniac, he?

Gość gość
nie zostaniesz jesteś idealna pod każdym względem powiedz mi skąd jesteś?

Gość gość
autorko nie myśl tak tule cię mocno :)

Gość gość
Rozczarowana uśmiechnij się bo ja tez mam ten sam problem nie mogę też znaleźć czystej i czekam z tym do ślubu :(

Gość gość
oj tam czystych jest mnóstwo i w różnym wieku, ale uwagę zwraca się tylko na te mocno umalowane, z tupetem i k****ikami w oczach, spokojne dziewczyny mają małe szanse :]

Gość gość
gość dziś Nie wiem gdzie wszędzie sprawdziłem i każda była po stosunku.

Gość gość
Też czekałem ale po dobiciu 20 lat zrezygnowałem. Nie ma co czekać bo życie jest za krótkie. ;)

Gość gość
Musiałby być zwariowany i wesoły, potrzebuję tego. I taki o czystym sercu, niewyuzdany. Niestety dziś połączenie tych cech jest niespotykane. 22:58 tak, jestem katoliczką 23:11 z południa 23:18 dziękuję :) Rozczarowana

Gość gość
23:22 próbuję się uśmiechnąć, ale nie wychodzi, dziś do mnie doszło że tak dobrego chłopaka jakiego sobie wymarzyłam nie będę miała nigdy:( Rozczarowana

Gość gość
I to nie jest prawda że jak mężczyzna jest dobry dla kobiety to ona go i jego dobroć wykorzystuje! Ile bym dała za takiego dobrego, znającego swoją wartość, ale tak wzruszająco dobrego... Rozczarowana

Gość gość
gość wczoraj Przeciez jestem taki :) o dobrym serduszko i czysty aż do ślubu

Gość gość
Też jestem z południa :D

Gość gość
Młodszych lubisz?

Gość gość
tulę mocno na odległość

Gość lawlieeet
Dziewczyno, ja tutaj widzę same plusy! Nie masz chłopaka, wiec możesz się spotykać z koleżankami ile chcesz, możesz sobie podróżować, oglądać filmy, chodzić do zoo, rozwijać swoje pasje, więcej dowiadywać się na temat życia duchowego, jeździć na różne spotkania religijne i wiele innych, nie możesz być taką pesymistką, poznawaj sobie znajomych i nie naciskaj od razu na związek, po co? Jesteś pewnie jeszcze młoda, ciesz się życiem, a na wiernego i szlachetnego męża to sobie jeszcze zasłużysz, o ile nie będziesz tak marudzić ;) Poza tym małżeństwo to też jest "obowiązek", trzeba dbać o swojego partnera, gotować dla niego, sprzątać, potem jeszcze opiekować się dziećmi...Pomyśl o tym i zacznij korzystać z młodości :P

Gość gość
00:13 zainteresowań mam baardzo dużo i uwielbiam swój samotny czas na codzienne dowiadywanie się przeróżnych nowych rzeczy z wszystkich możliwych dziedzin i robienie co mi się żywnie podoba, jestem człowiekiem szczesliwym, i nawet... lubię być sama, tylko dzis tak ten smutek chwycił, że nie wytrzymałam. zdarza mi sie, raz na jakis czas, bo zwyczajnie teskni sie za kims dobrym zeby mu sprawiac radosc i zeby sie tym wzruszał ze ktos o niego dba :) No wiem, są obowiązki ale jakby był mądry i bardzo bardzo dobry, to by pomagał a moja część nie byłaby ciężarem, bo zrobić coś dla kogoś takiego, skromnego i wychodzącego mi naprzeciw, to radość. Chciałabym zebyśmy razem gotowali i sprzątali, na zmianę i żebyśmy mieli taką miłość jakiej nie ma na świecie, żeby każde myślało codziennie o tym jak drugiemu pomóc, jak uczynić dzień piekniejszym 00:11 heheh, nie skreślam młodszych 00:12 dziękuję! Rozczarowana

Gość chlam pod monopolowym
autorka durna pipa, szuka księcia..... zdychaj sama

Gość gość
dziś pięknie :--)) Rozczarowana

Gość gość
chlam pod monopolowym dziś Jak do niej odzywasz chamie! przeproś damę jako jedyna z nielicznym kobiet na kafe ktora ma takie same poglądy jak ja. Jak czytam autorkę to czuje piękno w jej sercu! Cudowna jesteś :)

Gość gość
Ja ci z całego serca życzę żebyś znalazła takiego faceta o jakim marzysz :) Jesteś bardzo wartościową, uczuciową kobietą. Dobranoc odezwę się ponownie w temacie trzymaj się autorko

Gość gość
dzisiaj pod wieczór

Gość gość
a kogo mam niby szukać? kogoś kto nie szanował naszej relacji i rozmieniał się na drobne z innymi kobietami, kogoś niedobrego, kogoś wiecznie smutnego, egoisty? szukam "księcia" i nie wstydze się o tym mówić zauważ że nie piszę o bzdetach typu ma być bogaty, zresztą cechy które opisałam warte są więcej niż wszystkie bogactwa świata wiem czego chcę i nie zrezygnuję z tego nigdy, albo zostanę sama Rozczarowana

Gość lawlieeet
Autorko, a może problem tkwi w tym,że zbyt często przebywasz sama? Może sobie znajdź jakieś przyjaciółki, z którymi mogła być dzielić pasje i rozmawiać na różne tematy? To bardzo dobrze o Tobie świadczy, że masz dużo zainteresować, jesteś ciekawską i pewnie również inteligentną osobą, ja w sumie też czasami mam takie dni, że czuję się dziwnie osamotniona i mam ochotę przytulic się do jakichś szerokich ramion, jednakże nie piszę wtedy o tym na internecie ani też się nikomu nie zwierzam, takie rzeczy akurat zostawiam dla siebie, wstyd było by takiej duszy towarzystwa jak ja przyznać się do tego typu "wzruszeń".

Gość piwkująca
poczytaj o facetach i kobietach - dowiesz się jak reagować na "nowopoznanych" - na pewno sie przyda:)

Gość lawlieeet
00:36- ta odpowiedź jest bardzo mądra :)

Gość Rozczarowana_gość
00:39 droga lawlieet, nie przebywam często sama, mam dużo ludzi do rozmawiania, choć bardzo lubię samotność bo jestem takim typem człowieka że jak nie doładuję akumulatorów w samotnosci, wprost nie mogę życ jakoś z ludźmi których znam nie umiem o tym rozmawiać, bo zawsze uchodziłam za taką silną, która emocjonalnie sobie radzi ze wszystkim, nie ufam im na tyle żeby z nimi o tym rozmawiać, więc uznałam że wyrzucę to z siebie na forum, powiem ludziom, którzy mnie nie znają. wiem, głupie podejście, bo trzeba się otworzyć do tych ludzi wokół nas. ale ja zawsze byłam tą, która radzi sobie sama, i teraz nie umiem powiedzieć ludziom w internecie jakoś lżej... mogę mieć dużo ludzi wokół siebie, ale jak piszesz, brakuje tych szerokich ramion do przytulenia czasem, i musiałby to być bardzo, bardzo, bardzo dobry dla mnie i dla innych, bo tylko to na mnie działa :) Rozczarowana