Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana_gość

Zostanę sama..

Polecane posty

Gość gość
oj mialam takiego chlopaka kiedys a potem zachcialo mi sie ******** z nauczycielem i takie sa tego skutki :D ale nie bylo zle, oj nie bylo :D

Gość piwkująca
rozczarowana - najpierw troche poczytaj o facetach - sa wartościowe ksiązki a potem otwórz się na relacje - sa (skoro jestes katoliczką) np nagrania oo Szustaka na YT...

Gość Rozczarowana_gość
01:02 czytam, czytam o nich, już z 13 lat... próbując rozgryźć ich psychikę, dużo mądrych książek przewinęło się przez moje ręce, czytałam wszystko co się nawinęło, ksiązki (pisane przez mądrych mężczyzn), fora itd, o ich psychice, seksualności, sposobie myślenia, sposobie w jaki patrzą na kobiety itd. o. Szustak mądrze mówi, jesteś czwartą osobą która mi go poleca, kilka dni temu zaczęłam słuchać, i szczerze powiem że z 90% tego już gdzieś czytałam :-) ale przesłucham kiedyś cały ten kanał dziękuję!

Gość gość
r***asz sie czy trzeba poznawac twoje dzieci najpierw psie?

Gość piwkująca
01:13 a czytałaś "osobowosć plus" oraz "tylko dla kobiet " i "tylko dla męzczyzn"?

Gość gość
Nie możesz studiować facetów jak jakieś zwierzę - przeczytasz 100 poradników o facetach - tylko po co? Szanuję to, że szukasz kogoś o cechach, których w dzisiejszych czasach coraz trudniej znaleźć, rozumiem to, bo ja to samo mam z kobietami - albo znajdę swoją połówkę albo będę sam - nie chcę być z kimś z braku laku. Ale jakieś studiowanie kobiet mnie nie interesuje, za to interesuje mnie poznanie tej jednej - to jej myśli chcę znać, marzenia czy oczekiwania. I nie chcę nikogo podchodzić czy szukać sposobu jak kogoś uwieść albo się dopasować - a chyba po to byłby mi taki poradnik potrzebny...

Gość Rozaliaaa
Też tak uważam. Nie możesz na siłę szukać sobie partnera i czytać o mężczyznach jak o jakichś psach. Osobiście uważam iż powinnaś raczej zająć się samorozwojem i poznawaniem nowych znajomości.

Gość gość
juz desperaci sie zlecieli

Gość piwkująca
01:51 i 01:53 .... macie racje tylko jak poznać 2 sstrone nie znając jej ssposobu myślenia - znajdziecie 2 półowke od tak?? powodzenia:)

Gość Rozczarowana_gość
eej, spokojnie :-) ubawiłam się teraz nieźle, bo w życiu mi nie przyszło do głowy że moje zainteresowanie męską psychiką moze być porównane do zainteresowania rasami psów itd! to już nawet o człowieku poczytać nie wolno? o kobietach też czytam ale mniej, bo siebie jednak trochę znam i jest mniej niespodzianek. co na to poradzę że jestem ciekawa i chcę się czegoś dowiedzieć? żadna z tych książek nie była "typowym poradnikiem" a niezwykle mądrymi i głębokimi rozważaniami pisanymi np. przez ojców i mężów, czasem księży, zawsze coś ciekawego przemycają. z książek typu "jak kogoś uwieść" się śmieję i nawet bym tego nie tknęła. Na siłę poznawać nikogo nie chcę, i powiem szczerze, jestem wielkim wrogiem poznawania np. nowego kolegi i patrzenia na niego przez pryzmat tego czy byłby dobrym partnerem. Po prostu sobie jest, rozmawiamy sobie, śmiejemy się i jest fajnie, jest dla mnie jak kolega, jak brat, jako człowiek po prostu, zero jakiegoś "planowania" czegokolwiek 01:51 " Ale jakieś studiowanie kobiet mnie nie interesuje, za to interesuje mnie poznanie tej jednej - to jej myśli chcę znać, marzenia czy oczekiwania. " Pięknie to napisałeś, mnie też tak naprawdę interesuje ten jedyny człowiek nie, ale najpierw musiałabym wybadać czy są na odpowiednim poziomie. pewnym wydawnictw nie tknę Rozczarowana

Gość Rozczarowana_gość
Rozalio, nie szukam na siłę... brzydzę się desperacją co ma być to będzie, po prostu chwycił dziś smutek i pomyślałam ze się wygadam. o samorozwój staram się dbac bardzo od zawsze, nie wyobrażam sobie inaczej

Gość piwkująca
02:12... są na poziomie - ... katolickie - poszukaj na al.....

Gość gość
odpowiadalby mi z charakteru taki beagle, pinczerek albo czeski wyzel

Gość Rozczarowana_gość
02:15 dzięki! nie chodziło mi o to że akurat mają być katolickie bo i niekatolickie rzeczy są na poziomie, choć w tych pierwszych dostrzegam pełne głębi podejście do pewnych spraw którego ciężko szukać gdzie indziej

Gość Rozczarowana_gość
Dobranoc panie anonimowy z :)

Gość gość
Znajdziesz go :)

Gość gość_do_rozczarowanej
Witaj Nieznajoma zapewne wciaz pozostaje w twojej glowie smak rozczarowania nie staraj sie poznac psychiki mezczyzny bo ta jest naprawde zbyt skomplikowana jesli zechcesz moge tobie pomóc e-mail lukasz151983@tlen.pl ale zamiast rozpracowac jego psychike po prostu dotrzyj do jego serca pozdrawiam

Gość gość
nie da sie "studiowac" tego tematu !!! Każdy/a jest inny/a.

Gość Rozczarowana_gość
Proszę przestańcie już z tym "studiowaniem", czytam sobie cos od czasu do czasu z ciekawosci, i tyle.. tak samo jak na milion innych tematów..

Gość gość
Rozczarowana jak obiecywałem wróćiłem do twojego tematu? Jak się dzisiaj czujesz?

Gość gość
Nie zostaniesz sama bo zasługujesz na faceta jak każdy inny! jesteś dobrą, pogodną, wartościową, uczuciową, szanującą kobietą to wręcz przyciąga niektórych wartościowych mężczyzn do ciebie.

Gość Rozczarowana_gość
23:02 hej, dzięki, podobnie jak wczoraj ale zajmuję umysł czytaniem, pracą i innymi rzeczami, może się odsmuci :) nie jest tak źle :) Może kiedyś :)

Gość gość
Już ci pisałem z chęcią czytam twoje posty i jestem pod wrażeniem, że jedna z nielicznych która myśli tak samo jak ja.

Gość Rozczarowana_gość
23:15 wiem, wiem, cieszę się że ktoś docenia to co piszę, po tym zawsze poznać wartościowego mężczyznę :)

Generalnie chłopów mądrych jest jak na lekarstwo. Sam wiem po sobie. A jeszcze żeby pamiętał o ludziach, był dobry...? Już blisko 40 lat (temu) minęło, od kiedy takich nima prawie.

Gość gość
Rozczarowana_gość dziś Jakby było więcej takich kobiet co tak myśli jak ty byłbym zachwycony.

Gość gość
Rozczarowana w latach 80 miałabyś większą szanse na znalezienie takiego faceta który czeka z seksem do ślubu. Spora mężczyzn wtedy czekała z seksem do ślubu.

Gość gość
Teraz szczerze mało kto czeka i sam mam problem znaleźć kobietę która czeka z seksem do ślubu.

Gość Rozczarowana_gość
23:25 są, na pewno są, a ile Ty masz lat jeśli mogę spytać, 25?

Gość gość
Rozczarowana_gość dziś Tak, 25 :)