Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana_gość

Zostanę sama..

Polecane posty

Gość gość
Rozczarowana_gość dziś myślałem jeszcze 5-6 lat temu, że takich kobiet co czeka z seksem do ślubu jest z 25-30% ale się przeliczyłem bo takiej nie spotkałem. Może trafiła się dziewica ale szybko chciały się tego pozbyć bo to wstyd, hańba być w wieku 20 lat dziewicą :D Ja mówię, że wolałbym się jedynej, ukochanej, z którą będę żył do końca życia oddać się seksualnie po ślubie.

Gość gość
Rozumiesz katoliczka która się wstydzi dziewictwa i chce się pozbyć jak najszybciej i być po stosunku. Masakra jakaś

Gość gość
W głowie miałem zawsze myśl jak zacznę uprawiac seks to skąd będę wiedział, że będzie ostatnią? nie chciałem krzywdzić kobiet uprawiając seks z nimi w związku bo potem już magia czystości znika i pewnie ma duży wpływ na przyszłe małżeństwo.

Gość Rozczarowana_gość
dziś katastrofa... wiesz, Ty uwazaj na takie, które mogą Cię okłamać, bo im się będziesz podobał, podpytaj ją umiejętnie, niby od niechcenia, są też takie które kłamią bo im się chłopak podoba, nie chcę żebyś trafił na taką. dobrze ze chociaz postawiły jasno sytuację, wiedziałeś że masz uciekać a jakby była starsza o rok? byłoby? czy nie podobają Ci się starsze?

Gość Rozczarowana_gość
"Ja mówię, że wolałbym się jedynej, ukochanej, z którą będę żył do końca życia oddać się seksualnie po ślubie." Jestes piekny, nie trac tego... Bardzo Cię szanuję

Gość Rozczarowana_gość
nie ma niczego co moze sie rownac relacji malzenskiej, wszystko inne to karykatura życzę Ci zebys znalazł dziewczyne jakiej szukasz, dobry chłopak z Ciebie...

Gość gość
Lubie starsze kobiety :) Kobiety dzisiaj się wstydzą dziewictwa i uważają, że to zło pewnie się na czytały 50 twarzy greya i mają wyobrażenia. Tak, lubię starsze kobiety ze względu też na dojrzałość emocjonalną i nie wstydzą się czego mówią.

Gość gość
Nie chce ranić kobiet uprawiając z nimi seks w związku. Bo ja też nie wiem czy będę pierwszym czy ostatnim.

Gość gość
Najlepiej żeby mało albo wcale nie przeklinała bo to masakra byłaby małżeństwo a ona klnie przy dzieciach :D

Gość Rozczarowana_gość
23:59 tak, wiek nie ma znaczenia wielkiego, ja bym nie miala nic przeciwko np. komus mlodszemu, byleby miał w głowie poukładane tak jak to opisałam PS Grey to smiecie, ktorymi karmi sie ludzi, zreszta dzis przyszlo mi do glowy, im wiecej (apropos Greya) udziwnien ludzie potrzebuja, tym mniejsza moze byc bliskosc emocjonalna miedzy nimi, i próbuja zalatać tę dziurę coraz to nowymi pomyslami jak jest bliskosc psychiczna o ogromnej intensywnosci, nie potrzeba nic innego

Gość Rozczarowana_gość
dziś taak, jesli ktos przeklina, tez odpada na starcie

Gość gość
Rozczarowana_gość dziś Czytałem cytaty książki i złapałem się za głowę, obrzydliwe, zero szacunku do własnej partnerki, przedmiotowe traktowanie jedynie dla korzyści seksualnej. Nie wiem jak może czytać normalna kobieta coś takiego i jeszcze się zachwycać. Nie będę przytaczał cytatów bo ci się nie dobrze zrobi tak samo jak mi :)

Gość Rozczarowana_gość
00:06 po prostu przyjemnosc stala sie w dzisiejszym swiecie wazniejsza od osoby ludzkiej, kiedy to sie dzieje rozpoczyna sie równia pochyła

Gość gość
Nie chciałbym kobiety która by też chciała robić coś obrzydliwego w postaci seksu oralnego, analnego i inne zboczone udziwnienia gdzie nie ma szacunku do partnerki.

Gość gość
Rozczarowana_gość dziś Jak oni chcą praktykować to co piszą w książce to powiem powodzenia bo to dla mnie brak szacunku do partnerki.

Gość gość
zobacz jak się dzisiaj zachowują dzieci i o czym rozmawiają to się złapiesz za głowę.

Gość gość
Tyle, że ja nie jestem 100% katolikiem do kościoła chodzę czasem i nie tak często i co niedziele ale mam zamiar się poprawić.

Gość Rozczarowana_gość
dziś tak, to jest obrzydliwe :-/ jesli ktos kogos kocha nie bedzie probowal wycisnac z drugiej osoby maksimum przyjemnosci tak, widzę i słyszę, i to takie naprawdę dzieciaki, jak się słyszy na miescie, ma sie dosyc tego swiata

Gość Rozczarowana_gość
00:25 jesli poczujesz Boga naprawde, pozniej juz nie ma odwrotu zakochasz sie w tej Milosci w Milosci która kazała Bogu przychodzic do nas w Eucharystii

Gość gość
o popatrz jak się we wszystkim zgadzam :D

Gość gość
Co myślisz o antykoncepcji?

Gość gość
Pytanie kolejne co robi taka fajna kobieta na takim forum gdzie lecą same obraźliwe hasła do kobiet, mężczyzn?

Gość Rozczarowana_gość
Myślę, że po cos zostalo to tak zrobione ze jest okres płodny i niepłodny i najlepiej zeby tych dwoje sie nauczylo jak to działa i zeby wszystko odbywało sie naturalnie, to tez uczy mezczyzne ze mozna wyrazac milosc w inny sposob w pewnych dniach, nie gorzej a inaczej. To go uczy ze nie zawsze mozna. Madry mezczyzna nie kaze sie zonie faszerowac chemią tylko po to by mógł miec do niej nieograniczony dostep To uczy milosci i panowania nad soba. Jesli ludzie sie nauczą tego wlasciwie, to nie bedzie wpadek

Gość Rozczarowana_gość
dziś czytam zeby poczytac co ludzie mysla, bo sa tu niekiedy tez madre, ciekawe rzeczy trafiłam tu przypadkowo z google, zobaczyłam co sie tu dzieje, rece mi opadly, ale pisuje czasami by to forum tez rozjasnic i pokazac ze mozna zyc inaczej niz wiekszosc ludzi to robi i powiedziec mezczyznom zeby szanowali siebie i kobiety

Gość gość
Rozczarowana_gość dziś Co myślisz o rozwodach spowodowane z braku seksu?

Gość gość
Ty jesteś z miasta czy ze wsi, że masz takie poglądy?

Gość Rozczarowana_gość
dziś ja rozwodów nie uznaję, ale jestem w stanie zrozumiec ludzi którym rozpada sie swiat bo druga strona nie chce bliskosci, gdyby ludzie naprawde zrozumieli jak to jest wspaniałe kiedy odbywa sie wg. zamysłu Boga i jako dar jednej osoby dla drugiej, to by tego nie porzucali i nie szukali wymówek mysle ze ludzie z tego rezygnuja bo albo nie maja pojecia jak to moze byc wspaniale gdy jest sie swiadomym glebi i znaczenia tego aktu, albo cos innego sie dzieje.. moze ktos jest chory.. rozumiem jaki to moze byc ból kiedy ktos kogos juz nie chce

Gość Rozczarowana_gość
a to ma jakies znaczenie? i w miescie i na wsi poglady spotkasz i te i inne...

Gość gość
niewiem czy domnie , ale jestem zewsi a ta wies polska sie nazywa zydzie niemiecki pomijam polakow ktorzy tam buduja nowa europe jak do,alk tusk hihihi dasz se w buzie za euro czy za zloty dobrze to zrozum ponepie. I nieucz mnie jak mam walczyc z zarabami ja wiem jak walczycz z zydami i focdojczami gupi kosmito aaa:-P

Gość gość
gość dziś nuz pestan zytam ie co dzien i mysle ze jak bym ci te kopare wysmigal to bys sie losikala a potem zakoczala ,do rze wiesz ze, odzi o to piepszenoe i wstyt jak jestes doroslo to wsthdu niemaszsz ,iema ie kto pupczyc wylupcze ie ja , nigdy sie niezal al ipe sciska i nawetpalec niewejdzie eh mlodxa! dorosnij mkwi ci wojek ***aka ,no o khrna! O osmutas.gifjezyk.gif x x odezwal sie 1 cpun kafe,, psie nie przetrac sie o stodole jak bedziesz do budy wracac