Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana_gość

Zostanę sama..

Polecane posty

Gość gość
23.46 może i Ty kiedyś zobaczysz w pełni że Bóg jest samą miłością i niczym innym, skoczysz w przepaść zaufania i nic nie będzie takie samo... To żadne reguły, to żywa miłość R.

Gość gość
Nie wiem czy znajdziesz faceta który jest prawiczkiem do ślubu koło 30stki jedynie ci zostają młodsi to wyboru.

Gość gość
Potrzebuję, od takiego dobrego chłopaka, Ty też potrzebujesz. Naprawdę mam nadzieję że nasz problem kiedyś zniknie. R.

Gość gość
23.53 nie ma problemu, młodszy też bardzo fajny, niech będzie nawet 5 lat młodszy byle był tylko mój, a ja jego. Żadnych żali, wspomnień itd. R.

Gość gość
gość dziś Hmm to jedna z nielicznych która preferuje młodszych meżczyzn :) Nie uważasz,że są mniej dojrzalsi od starszych?

Gość gość
Tylko czysta do ślubu nie inna.

Gość gość
Mówiłaś, że jesteś typem samotnika ale czy spotkasz się ze znajomymi? czy całkowicie się odcięłaś?

Gość gość
23.58 jeśli mężczyzna będzie dojrzały, a to już sobie sama osądze, i młodszy np 5 lat i będzie wg mnie ok, nie widzę przeszkód, o ile będzie chciał być ze starsza. Ale tylko dojrzały i mądry, a że ma choćby 23 czy 25 lat to nie ma znaczenia. Fajnie nawet że młodszy, będzie miał więcej radości życia którą mnie zarazi hahaha. Rozczarowana

Gość gość
Pewnie że się spotykam z ludźmi, może nie tak dużo i nie za głośno bo jestem spokojniejszym charakterem ale w mniejszym gronie bardzo lubię ludzi. R.

Gość gość
a co cie odrzuca u mężczyzn z góry mówię, że nie jestem alkoholikiem i nie pale papierosów :D

Gość gość
Urocza musisz być :D

Gość gość
gość dziś To nas sporo łączy też jestem z natury spokojnym facetem :)

Gość gość
Powiedz mi czym jest dla ciebie miłośc a czym jest seks?

Gość gość
Odrzuca mnie chamstwo, przeklinanie, kiedy odnosi się do innych bez szacunku, kiedy nazywa dziewczyny w sposób obraźliwy, kiedy ubiera się niechlujnie, kiedy nie lubi się uczyć i nie jest ciekawy, gdy szuka na siłę kłótni, kiedy ma ponure nastawienie do świata, jest niespontaniczny, nie lubi czytać, nie rozwija się, nie lubię kiedy jest nudny, kiedy nie jest pomocny, nie jest bardzo czuły i ciepły, i kiedy nie ma takiej cichej męskiej siły objawiającej się kiedy trzeba, hmm może coś sobie jeszcze przypomnę. Rozczarowana

Gość gość
Z tym czytaniem to różnie u mnie bywa zależy co jest ciekawego zazwyczaj siedzę na necie i czytam ciekawe artykuły, oglądam ciekawy filmy dokumentalne itp.

Gość gość
Miłość jest pragnieniem dobra drugiej osoby, nie uczuciem jako takim, a seks pragnieniem dobra wyrażanym za pomocą ciała, i wyrazem jedności i bliskości, oczywiście jest ten zły seks polegający na używaniu drugiej osoby dla swojej przyjemności, no ale to jest właśnie ten zły rodzaj. R.

Gość gość
ciekawe*

Gość gość
gość dziś ten zły seks jest często spotykany w związkach

Gość gość
w małżeństwie też :D

Gość gość
To musisz szukać faceta który wypełni ci lukę w sercu! nie dopuszczają do tego żebyś została sama do końca życia :)

Gość gość
Czy chciałabyś mieć w przyszłości dzieci?

Gość gość
Ten zły rodzaj seksu jest obrzydliwy :/ występuje w związkach, małżeństwach też niestety. tak, mam nadzieję że się z tym kimś odnajdziemy bo jest coraz trudniej bo wiem co mogłabym mieć, jak wielką miłość, i jak fantastycznego męża i świadomość że nigdy bym tego nie dostała boli jednak. R.

Gość gość
Jaki masz stosunek do zwierząt? Czy chciałabyś mieć jakiegoś psa, kota może nawet królika :D

Gość gość
Jeśliby ten mąż był taki dobry jakim go chce to tak, boję się rzeczy które zwykle temu towarzyszą, każda kobieta się ani, ale jego miłość gdyby była tak ogromna to pomogłaby przetrwać. R.

Gość gość
Zwierzęta są fajne i kochane tylko denerwuje mnie jak jawnie brudzą i np chodzą po stole gdzie robi się jedzenie, jakieś granicę muszą być

Gość gość
Muszę kończyć dobranoc odezwę się też wieczorkiem :)

Gość gość
Dobranoc!

Gość gość
Chłopak który nie wstydzi się przyznać do swojej czystości jest piękny i silny, wie że tylko tak będzie miał szansę wspaniałe małżeństwo. Rozczarowana

Gość gość
Taka jak Ty nie zostanie sama, potrzebny tylko taki sam mężczyzna

Gość gość
rozczarowana Ty tak serio czy masz takie zasady bo religia tego wymaga? nie chcialabys z kims byc przed slubem? napewno masz pokusy