Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Collider

Ciągle myślę o seksie

Polecane posty

Gość Collider

To nie może się ode mnie odczepić. 24 h na dobę, 7 dni w tygodniu, sny erotyczne, wszystko mi się kojarzy. Cały czas myślę o seksie. I nie-sport, prace domowe, rysowanie, czytanie-nic nie potrafi mnie od tego odciągnąć. Siedziałam wczoraj w autobusie, naprzeciwko mnie mnie siedział młody przystojniaczek z brodą. Chciałam z nim odbyć stosunek, pogłaskać go po tej brodzie. Przeraża mnie to. Nie, nie rzucam się na każdego chłopaka, którego zobaczę. Widzę w nich ludzi, staram się widzieć drugiego człowieka-osobę, taką samą, jak ja. Marzy mi się mieć chłopaka, ale nie do uprawiania seksu. Chcę mieć bratnią duszę, drugą połówkę. Boję się, że jestem już na to za stara. Chcę mieć taką przyjaźń z chłopakiem, jaką mają ze sobą wcześni nastolatkowie-pójść na kina, na spacer, porozmawiać. Co w tym złego?

Gość gość
Nic złego w tym nie ma trafisz na prawdziwą miłość i tak będzie. To że jesteś zboczona to tylko dodatkowy plus dla ciebie. Nie jeden facet chciałby mieć zboczoną partnerkę.

Gość prawictwo pospolite 152
ja tak nie mam .. Myśle jak na przyklad zobaczę coś seksownego , na przyklad kawałek uda ale tak z niczego to nie myśle, musi mnie coś nakręcić.. Czynniki zewnętrzne znaczy Pamiętam , że byłem w szpitalu kiedyś to wisiał mi cały czas , ale jak weszła mi pod prysznic jakaś dziewczyna co tam pracuje ( miala okolo 20-30 lat) to mnie nakręciło .. Bo jeszcze nigdy nikt mi nie wszedł pod prysznic bez pytania czy może wejść, tylko wchodzi A ta mi rzuciła lakonicznie , że musi mnie umyć hehe( leżałem tam 3 dni, bo miałem złamaną rękę , ale sam też bym dał radę drugą ręką więc nie potrzebowałem pomocy inni byli w gorszym stanie po wypadkach samochodowych )

to mnie zaciekawiło właśnie i podnieciło , ze ta dziewczyna nie miała żadnych zahamowań Nawet powiedziałem jej ze sobie poradzę i żeby opuściła kabinę pryszcnicową , bo mogę dostać erekcji .. To i tak nie miała zamiaru wychodzić , tylko zaczęła mnie myć hehe

mnie kręcą dziewczyny , które potrafią mnie zaskoczyć .. Takie ciche myszki są przewidywalne , więc nie robią na mnie wrażenia..

tylko pozniej sie okazalo ze to nie byla babka tylko pan Rysiu z sali obok zaczal mi dziwnie namydlac posladki.....

Gość gość
Zaskoczyć pokazując cycki w najmniej oczekiwanym momencie, gdy się tego nie spodziewasz ?

tylko pozniej sie okazalo ze to nie byla babka tylko pan Rysiu z sali obok zaczal mi dziwnie namydlac posladki..... o jakiś gej się pode mnie podszył hehe

Gość Collider
Mnie to przygnębia. Jestem przerażona tym, co się ze mną dzieje. Jestem już zmęczona. Myślenie o seksie, do tego sny erotyczne w nocy, potrafią naprawdę zamęczyć. Szczerze mówiąc, te myśli i sny są nieadekwatne do tego, co robię, bo nigdy w życiu nie uprawiałam seksu, nigdy nawet nie pocałowałam ani nie przytuliłam się do chłopaka. Nie chcę seksu, bo przerażają mnie konsekwencje. Ale chciałabym wyjść z chłopakiem na spacer, chcę, żeby mnie pocałował (nie rzucił na mnie, tylko spokojnie) i przytulił. Czy to coś złego? Nie byle jaki chłopak, chciałabym jakiegoś mądrego, oczytanego, inteligentnego i skłonnego do rozmyślań. To, co się teraz ze mną dzieje, to chyba wina bardzo restrykcyjnego wychowania. Moja mama ukarała mnie, kiedy po raz pierwszy w życiu zauroczyłam się w chłopaku. To mnie tak wystraszyło, że już nigdy wżyciu się nie zakochałam, a przynajmniej nie mówiłam mamie o tym, bo się bałam jej reakcji. Zawsze mi mówiła, że chłopcy tylko gwałcą i są głupi i brudni. Ale ja tak nie uważam. A co, jeżeli ona ma rację i zostanę zgwałcona? Nie, to jest nie do zniesienia, idę do lekarza, bo oszaleję!

no dobra calosc se wymyslilem ale fajne opowiadanie erotyczne napisalem, a zapomnialem dodac ze pod tym prysznicem zrobila mi hand joba

no dobra calosc se wymyslilem ale fajne opowiadanie erotyczne napisalem, a zapomnialem dodac ze pod tym prysznicem zrobila mi hand joba marny podszyw debila jakiego handjoba ? Nic mi nie zrobiła .. Jestem wciąż prawiczkiem

próbujesz tłuku coś dodawać , to napisz pod swoim nickiem , a nie podszywasz się handjoba to może tobie zrobiła pajacu ja napisałem , że tylko pomogła mi się umyć i weszła mi pod prysznic wbrew mojej woli .. Nie było zadnego seksu