Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z gościem od homocwela?

Polecane posty

Gość gość

o co chodzi z gościem od homocwela?

Gość gość
Gość od homocwela to debil co mnie nazywa homocwelem i ciągle mnie obraza od miesięcy nie chce mi sie jego tematów dawać w linki tu na ogólnej ich jest setki nie warto ten debil mnie nęka ciągle z tym hejtetem muszę walczyć :-o

Gość gość
jest tu taki przygłupi upośledzony dzieciak spod namysłowa, który spamuje tą dziurą od miesięcy. Co więcej, ubzdurał sobie, że pisze cały czas z jedną i tą samą osobą, którą najpierw nazywał "magdą od namysłowa", a teraz "gościem od homcwela". A prawda jest taka, że jest tak wkoorwiający i męczący, że wiele osób tu po nim jedzie, ale on tej myśli nie dopuszcza do siebie, podobnie jak faktu, że jego namysłów to prowincja i dziura (nieważne ładna czy brzydka). Po prostu upośledzenie i fiksacja

Gość gość
jest tu taki przygłupi upośledzony dzieciak spod namysłowa, który spamuje tą dziurą od miesięcy. Co więcej, ubzdurał sobie, że pisze cały czas z jedną i tą samą osobą, którą najpierw nazywał "magdą od namysłowa", a teraz "gościem od homcwela". A prawda jest taka, że jest tak wkoorwiający i męczący, że wiele osób tu po nim jedzie, ale on tej myśli nie dopuszcza do siebie, podobnie jak faktu, że jego namysłów to prowincja i dziura (nieważne ładna czy brzydka). Po prostu upośledzenie i fiksacja xxx to są właśnie teksty gościa os homocwela

Gość gość
prawda jest taka że namysłów to nie dziura i prowincja tylko gość od homocwela jest tak głupi i tego nie potrafi zrozumieć bo Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
ocho! zaczyna się :o

Gość gość
teksty gościa od homocwela jest tu taki przygłupi upośledzony dzieciak spod namysłowa, który spamuje tą dziurą od miesięcy. Co więcej, ubzdurał sobie, że pisze cały czas z jedną i tą samą osobą, którą najpierw nazywał "magdą od namysłowa", a teraz "gościem od homcwela" a prawda jest taka że naprawde pisze z jedną i tą samą osobą jeśli myśli że jestem taki głupi to chvj sie myli on udaje kilka osób jak gosc od kutna czy magda z namyslowa ale mu sie to nie udaje ps nie jestem uposledzony i przyglupem bo on nawet nie wie co to słowo oznacza ps Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
jest tu taki przygłupi upośledzony dzieciak spod namysłowa, który spamuje tą dziurą od miesięcy. Co więcej, ubzdurał sobie, że pisze cały czas z jedną i tą samą osobą, którą najpierw nazywał "magdą od namysłowa", a teraz "gościem od homcwela". A prawda jest taka, że jest tak wkoorwiający i męczący, że wiele osób tu po nim jedzie, ale on tej myśli nie dopuszcza do siebie, podobnie jak faktu, że jego namysłów to prowincja i dziura (nieważne ładna czy brzydka). Po prostu upośledzenie i fiksacja

Gość gość
Nie powtarzaj się