Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jan Paweł II o IX Przykazaniu ("Nie pożądaj żony bliźniego swego"):

Polecane posty

Gość gość

"Nie daj się uwikłać wszystkim tym siłom pożądania, które drzemią w tobie jako zarzewie grzechu. Nie daj się opanować człowiekowi cielesnemu. Ciało samo nie ma innej perspektywy-tylko duch ją ma!" (Homilia podczas mszy św. na lotnisku aeroklubu we Włocławku, 7 czerwca 1991 r.)

Gość gość
w d***e to mam, lubie pożadac :D x porozmawiajmy o prawdziwych problemach. moze o podatku katastROFalnym? to jest k****a prawdziwy dramat - ile Polakow popelni samobojstwo, zachoruje psychicznie, zbankrutuje? przestancie mydlic oczy problema.ami z d**y wzietymi, juz Watykan malo nakradl? ludzie otworzcie oczy

Gość gość
Gdybym ja się nie kierowała duchem, już bym uległa...

Gość gość
a co masz zone k****o i ci przez gardlo nie przejdzie? ja tam sie ks nie spowiadam z kim sie w myslach rzn.e :) dzis az pol godz. dluzej polezalam w lozku bo naszla mnie fantazja na *****nko w myslach z moim bylym nauczycielem. hej, pozdrawiam cie woytku :D bylo ostro :D

Gość gość
oczywiscie byles oparty o sciane a ja w mojej ulubionej pozycji na jezdzca. juz prawie dochodzilam a ty mi przygryzales suty. x x to juz wiesz czemu lubie sobie polezec jeszcze pol godz dluzej. mrau :D

Gość gość
co taka cisza, zatkało kakao?

Gość gość
gość dziś "Gdybym ja się nie kierowała duchem, już bym uległa... " gdybym sie nie kierowal w jej strone swoim nedznym cialem to ona by ulegla

Gość gość
że co???

Gość gość
wystraszyl ja swym nedzny cialem. o to chodzi