Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgosia8899

SPOZNIA MI SIE OKRES!!

Polecane posty

cześć, mam problem i prosilłabym o szybką odpowiedź. A więc tak przedstawię sytuację od samego początku... Współżyłam w 5 i 6 dniu cyklu (przypadało to jeszcze w dniach mojego okresu) był to 18 i 19 lipca. Stosunki były przerywane i mam pewność, że chłopak nie trysnął w środku. Po stosunkach normalnie leciała mi jeszcze krew z okresu... I teraz tak... przez cały cykl czułam jakąś dziwną suchość w pochwie nawet wtedy kiedy powinna przypaść owulacja. 1 sierpnia byłam 5 dni nad morzem a następnie jeszcze 11 sierpnia 3 dni (zastanawiam się, czy to nie klimat wpłynął na przesunięcie. Okres powinnam dostać 12 sierpnia a do teraz nie dostałam, natomiast mam objawy typu: bolące piersi i sutki (tak jak u mnie zawsze przed okresem) i przy większym wysiłku ból w podbrzuszu i ból jajników (czyli jak zawsze na okres) ale on się nie pojawia. I moje pytanie brzmi tak.. Jakie według was jest prawdopodobieństwo, że to ciąża? I co według was wpływa na przesunięcie?..

Gość gość
Kochalismy sie przerywanym wiele lat i nigdy nie wpadlam a teraz jestem wciazy ale juz staralismy sie. Jesli facet panuje nad sytuacja moim zdaniem nie mozna tak wpasc.

Gość gość
test robiłaś?

Gość gość
Zrób test ,będziesz miała jasną sytuację.Nikt ci nie odpowie Tak lub Nie,bo każdy ma inny organizm i jedna kobieta zajdzie w ciąże ze stosunku przerywanego, inna kobieta nie..

Gość gość
Jest realne, ja zaszłam w ciąże w 4 dniu okresu