Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozytywny test druga ciaza

Polecane posty

Gość gość

Ciesze sie ale jednocześnie jestem przerazona po pierwsze w pracy nie beda patrzec na mnie przychylnym okiem bo lewdo 5 miesiecy temu wrocilam z macierzyńskiego i znów ciąża po drugie wlasnie pierwsze dziecko jeszcze nie ma poltoraroczku nie zdarzył jeszcze wyjsc z jednych pieluch a wchodze w drugie... Nie byla to planowana ciąża no ale jest juz... Jak wy sobie poradzilyscie z tym wszystkim ciąża male dziecko potem dwójka maluchów ktore wymagaja takiej samej ilości uwagii

Gość gość
Te dziecko już czuję twoja nie chęć ... nawet pojęcia nie masz. Tutaj porad nie znajdziesz.

Gość gość
urwanie glowy,zero czasu dla siebie,ciagle musisz uwazac na dzieci,kolowrotek

Gość gość
Pierwsze dwa lata będzie ciężko sama miałam chęć nieraz rzucić wszystko i uciec bo mąż pracował a ja ciągle z dziećmi,nie mogłam liczyć na pomoc innych,różnica między dziećmi 2 lata ale potem to już z górki a teraz kiedy są już nastolatkami to uważam że taka różnica jest nawet dobra razem się bawili , chodzili razem do szkoły,zawsze brat miał oko na siostrę ,mają wspólne tematy,wspólnych znajomych a więc nie zamartwiaj się poza początkiem który łatwy nie będzie potem jest naprawdę super