Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MODELKI TO PASZTETY

Polecane posty

Gość gość

Tak samo jak grube. Faceci wolą szczupłe kobiety z krągłościami. ,a takie modelki VR są dla fetyszystów takich jak federsi co lubią grube.

Gość gość
Nie powiodło ci sie w modelingu?

Gość gość
Jakiś pasztet go nie chciał i się wyżywa :O

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak "szczupłe kobiety z krągłościami". albo przynajmniej - to jest bardzo rzadkie zjawisko. no chyba, że dla kogoś kobieta z masywnymi udami nadal jest szczupła.

Gość gość
Wszystko zależy od budowy ciała , można być szczupłą kobietą i mieć ładne bioderka, troszkę masywne uda lub obfity biust. Bo kobiety dzielą się na typy figur , gruszka będzie masywniejsza od bioder w dol a jabłko od pasa w gore.

Gość prawikzewsi
Można mieć tłustą pupę i uda a w miarę szczupły brzuch. I dużo zależy od kształtu kości.

Gość gość
A ja jestem szczupła i mam drobną budowę. Mam mały biust, wcięcie w talii, ładne bioderka, małą ale kształtną pupę. 165 cm wzrostu i 53-54 kg. Nie mam typowych krągłości czy to znaczy, że jestem niekobieca?

Gość gość
Jesteś jak chudy facet

Gość zaplo92
Może nie ładnie to wygląda jak same kości ale nie od razu pasztety. Za chudym nie dobrze za grubym też nie i tak nie dobrze i tak;) ja byłam za gruba ale wzięłam się za siebie zrzuciłam 40kg w 5 miesięcy ale nie udałoby mi się gdyby nie Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl jedzenie regularnym posiłków plus bieganie a na efekty długo nie trzeba było czekać

Gość gość
Modeling wypacza kobiece ksztalty. Ostatnio ogladalem top model modele byli nago i to co zobaczylem mnie przerazilo. Brak piersi, kobiecych walorow choc brzuchy plaskie widac cwiczone ale co z tego jak brak wlasnie kobiecych walorow, ksztaltow. Wg mnie piekniejsze sa fotomodelki bo modelki to maja czasem ladna buzie ale ciala raczej slabe podobnie jak trenerki jak Chodakowska. Miesnie jak u mezczyzny i gdyby nie plastikowe piersi to nie przypominala by kobiety niczym chyba. Co sie porobilo z tymi kobietami. Nawet w reklamach wystepuja HM chyba taka przypakowana, z wlosami pod pachami, w garniturze z krawatem jak mezczyzna albo siedzaca w metrze jak zul. Mazakra.

Gość gość
Up

Gość gość
Modelki VR:P Ja nie jestem modelką, ale modelki VS uważam za bardzo apetyczne.

Gość gość
One są obrzydliwe

Gość gość
Model wróciłeś?

Gość gość
Ttttt