Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy może istnieć przyjaźń między ludźmi przeciwnej płci z dużą różnicą wieku

Polecane posty

Gość gość

Ona 28, on 52. Proszę o opinie.

Gość gość
to sie skonczy tak jak w moim przypadku-poznasz kogos w swoim wieku a facet sie wnerwi i, powie ze go wodzilas za nos i trzasnie sluchawka ( z tym ze kolega starszy tylko 10 lat, ale jakos tak mnie traktowal jak siostre goowniare-swirgolil jak do dziecka).nie wierze ze ten 52 latek nie czuje do ciebie miety nawet jesli ty go kochasz jak brata.powinnas powiedziec mu od razu o co ci chodzi, a nie udawac naprawde wierzysz w przyjazn.mozliwe ze w takim przypadku zerwie kontakty z toba, ale chociaz mu nie zrobisz przykrosci na wieksza skale

Gość gość
Nie jestem pewna jego intencji względem mnie. Znamy się dopiero od niedawna, na razie poznajemy. Wydaje mi się, że podąża to w kierunku przyjaźni, ale nie mam pewności, czy tak jest na pewno. Nigdy nie miałam przyjaciela o tyle lat starszego od siebie i dziwne wydaje mi się, że on chce się zaprzyjaźnić z kimś tak młodym jak ja.

Gość gość
może istnieć, ale jest to bardzo rzadkie, o wiele bardziej prawdopodobny scenariusz jest taki, że facet prędzej czy później się w tobie zakocha, nawet jeśli początkowo nie miał takich intencji

Gość gość
Myślę, że nie. Facet udaje, że chce się zaprzyjaźnić z autorką, a w rzeczywistości dąży do czegoś więcej.

Gość gość
Nie może.

Gość gość
To kwestia czasu jak cię przeleci. Faceci w tym wieku głupieją na widok młodych kobiet.