Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noclegi w Warszawie, proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Wybieram się na koncert w Warszawie, odbędzie się on w klubie Progresja. Poszukuję hotelu/czegokolwiek prawdopodobnie na dwie noce, najlepiej w takim miejscu, by się nie pogubić w nieznanym mieście :D Ktoś z Was zna dobre miejsce i mógłby polecić mi nocleg?

Gość gość
Wpisz w wyszukiwarke slowo HOSTEL i sobie wybierz. Ewentualnie schronisko mlodziezowe, tez sa bardzo tanie.

Gość gość
Ech, tak umiem. Chodziło mi raczej o coś faktycznie godnego polecenia, najlepiej w okolicach Progresji. Proszę o pomoc osoby, które testowały już warszawskie noclegi ;)

Gość gość
Ja mogę polecić Tobie bardzo fajną stronkę, gdzie znajdziesz noclegi w Warszawie. Wejdź na http://otonoc.pl/noclegi-Warszawa nie będziesz żałować jest tam wiele ciekawych obiektów. Kilka razy korzystałam z tej strony.

Gość gość
Najlepiej skorzystać z wyszukiwarek takich jak BookApart albo booking, łatwo porównać ceny i możesz poczytać opinie

Gość gość
Ja ostatnio nocowałam w bardzo przytulnym Hotelu Diament w Zgierzu. http://hotel-diament.com.pl/ . Pokoje czyste i przytulne. Bardzo dobra lokalizacja - autostrada A2 Ok 1h od Warszawy. Jedzenie bardzo smaczne.

Gość oryska
ja też szukam na Bookaparcie, o którym już ktoś wspomniał :) mają fajny i spory wybór :)

Gość stylinka
Zerknij na Bookapart, ma całkiem fajną bazę w Wawie.

Gość maisiee
ja szukam głównie przez serwisy typu booking albo bookapart

Gość Kimira
Najlepiej byłoby ogarnąć coś w centrum bo na taką marszałkowską dotrzesz bez problemu. Spróbuj z apartamentami Solatium. Ja zawsze stamtąd wynajmuję przy okazji wizyt w stolicy.

Gość daniela89
Wiadomo, że najlepiej gdzieś w centrum. Na Bookaparcie możesz znaleźć jakieś fajne noclegi.