Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

watcher96

BDSM mineta ew facesitting?

Polecane posty

Szukam dziewczyny w przedziale 18-28 która zgodzi się na: -zrobienie minety(bez jakiegokolwiek rewanżu z jej strony,ma być czysta,zadbana i zgrabna) -ewentualnie zgodzi się siąść na twarzy i kazać/zmuszać mnie do lizania cipki. Jestem w stanie nawet dopłacić i żadnego REWANŻU NIE CHCE,ba nawet dopłacę lub za fatygę kupię prezent. Jestem z Krakowa,mam 20 lat mój email: alienufo1996@gmail.com

Gość gość
A ile masz cm wzrostu?

Gość gość
tylko tyle, małe masz wymagania odnośnie tego bdsm.

Gość gość
w przedziale 18-28? 18latki to raczej są słabe w klimatach bdsm.

małe wymagania w jakim sensie? Kręci mnie to,porównywalnie chyba z seksem dlatego szukam jakiejś chętnej i nawet coś kupie jej w ramach wdzięczności

Gość gośćciekawy
Nie trzeba być w temacie BDSM, żeby lubić jak kobieta siedzi na twarzy. Niesamowite uczucie, zwłaszcza, gdy jej łechtaczka jest nabrzmiala i czujesz to w ustach... Ale się rozmarzyłem.

Gość gość
znajdź sobie normalną dziewczynę. Wtedy będziesz mógł to robić cały czas i za to nie płacić. Ona pewnie tez bedzie zadowlona.

Gość gość
To żadne BDSM tylko normalka :)

Gość gość
bdsm to by było gdyby zlała cię paskiem do czerwoności albo byś jej sutki wykręcił az by jej łzy popłyneły z oczu wtedy to jest lekka forma bdsm

Tak...mówicie żebym sobie znalazł dziewczyną,to SCIENCE-FICTION na zgrabną,fajną laskę szans nie mam gdyż sam urody nie mam ani mistrz podrywu nie jestem,jak jakieś interesowały się mną to najczęściej mało atrakcyjne,lekko otyłe... Dlatego szukam kogoś i tylko płacić pozostaje bo niby co?

Gość gość
pytanie jaka dla ciebie to lekko puszysta, ja bym chciał taką co ma lekki brzuszek wtedy jest więcej tłuszczu to kochania i lizania

Gość gość
muszę poprawić poprzedni komentarz, właśnie szukałem dziewczyn na sympatii w kategori szczupła, normalna, lekko puszysta i puszysta i zmieniam zdanie kobeita która jest naprawde lekko puszysta na w opisie budowa ciała normalna a te co zrobiły sobie lekko puszczyta jest normalnie gruba więc mi się podobają szczupłe a najbardziej "normalne" co uważają że mają lekki brzuszek ale to jest seksi a te lekko puszyste i puszyste to już inna bajka nie dla mnie

Gość gość
tylko płacić pozostaje bo niby co? x Musisz być naprawdę niezłym tłukiem że nawet na minetę za free laski nie możesz znaleźć :P Równie dobrze możesz iść na dziwki, bo oferowanie kasy przyciągnie tylko prostytutki, a takim to liżą wyłącznie desperaci.

Gość gość
gość dziś a jak znaleść laske która chce minetkę, mam iśc do miasta i się zapytac "Czesć podobasz mi się moge ci zrobić minetkę?" chyba nie bo od razu cię wyśmieje