Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta uprawiająca seks z każdym w którym była w związku?to zdzira

Polecane posty

Gość gość

dokładnie

Gość gość
Ależ skąd. Wszystkie tak dziś robią i żyją.

Gość gość
gość dziś nie wszyscy tylko co się puszczają i nie szanują ciała nie czekając z tymi sprawami do ślubu

Gość gość
Idz na terapie. Ta wscieklosc wynika z frustracji.

Gość gość
Wynika z braku dziewic i nie czekaniu z tymi sprawami do ślubu. Jak tak można się puszczać i nie trzymać cnoty do ślubu?

Gość gość
taka używana kobieta jest osyfiona, obspermiona jak tak można się kurwić i nie czekać z tym do ślubu?

Gość gość
Kto ci w ten durny leb wbil ta kretynska idee dziewictwa? Jestes kompletna ofiara prania mozgu z czego nawet co gorsza nie zdajesz sobie sprawy. Lecz sie dopoki nie za pozno.

Gość gość
gość dziś jak wolisz się kurwić i traktować swoje ciało przedmiotowo to droga wolna ale to w przyszłości niszczy małżeństwo, zdrady są z tego powodu: Niektórzy mówią, że trzeba przed ślubem sprawdzić seksualnie. Prawda jest taka: fizycznie każdy mężczyzna pasuje do każdej kobiety i nie ma co sprawdzać. Konkretne powody, dla których nie warto współżyć przed ślubem: 1. Niezaplanowane, niechciane zajście w ciążę, z którym mogą wiązać się takie rzeczy jak: - poślubienie lub konkubinat z osobą (ojcem/matką dziecka) którą się nie kocha, - pozostanie samotną matką z niepewną przyszłością min. finansowo – mieszkaniową, jak pokazują badania najlepsze jest dla dziecka gdy jest wychowywane przez oboje rodziców, - prawdopodobne płacenie alimentów, gdy zostawi się kobietę, - problemy z skończeniem szkoły i zdobyciem zawodu, - zniszczenie wcześniejszych planów życiowych, - zabicie dziecka przez dokonanie aborcji np. wymuszonej naciskami otoczenia bądź z powodów materialnych; po aborcji pojawiają się wyrzuty sumienia (bo która kobieta zabijająca swoje dziecko może ich nie mieć), jak również może ona powodować tzw. syndrom poaborcyjny. 2. Zarażenie się chorobą przenoszoną drogą płciową. Nie ma żadnego stuprocentowego zabezpieczenia przed niektórymi chorobami (np.HIV), więc zawsze istnieje ryzyko zakażenia. 3. Zranienia emocjonalne, które mogą wynikać z takich sytuacji jak: - „oddawałam się mu, chcąc go przy sobie zatrzymać, a on znudził się mną i mnie opuścił, chodziło mu tylko o seks”, - „czułam się, jak rzecz którą on wykorzystuje w celu osiągnięcia przyjemności seksualnej”, - „zachowywał się, jak zwierzę i zmuszał mnie do robienia rzeczy nienormalnych i obrzydliwych, uwłaczających godności kobiety”, - „opowiadał innym ludziom, o naszych intymnych przeżyciach, śmiejąc się i drwiąc sobie ze mnie”. Takie i tym podobne przeżycia mogą mieć destrukcyjny wpływ na psychokę człowieka i prowadzić do problemów w przyszłości. 4. Prawo pierwszych połączeń. Pierwsze współżycie seksualne pozostawia w pamięci trwały ślad i staje się jakby modelem, do którego porównuje się następne przeżycia seksualne. Pierwszy seks przeżyty w sposób prymitywny i pozostawiający niesmak, może mieć negatywny wpływ na późniejsze współżycie w małżeństwie. 5. Pojawia się wiele zmartwień takich jak: - „czy nie zaszłam w ciążę?“, - „czy nie zaraziłem się jakąś chorobą?”, - „czy rzeczywiście mnie kocha, czy tylko chodzi mu o seks?”, - „czy inni nie będą mnie uważać za łatwą dziewczynę?”, - „czy to, co robimy jest dobre?”. 6. Należy jeszcze wspomnieć o stosowaniu hormonalnych środków antykoncepcyjnych. Używanie ich niszczy zdrowie kobiety i w przyszłości może prowadzić do problemów z poczęciem dziecka. Jeszcze krótko o korzyściach wynikających z przedślubnej czystości seksualnej: 1. Przede wszystkim unika się tych wszystkich rzeczy, wcześniej wymienionych. 2. Zachowanie czystości przed ślubem jest zabezpieczeniem przed osobami, którym chodzi tylko o seks. 3. Pomaga w lepszym poznaniu osoby (przez wspólnie spędzany czas na rozmowach a nie w łóżku) z którą człowiek ma się zamiar związać na całe życia. 4. Kształtuje silną wolę i umiejętność panowania nad swoim popędem co pomaga również w małżeństwie, w okresach, gdzie trzeba wstrzymać się z seksem np. podczas choroby, czy po porodzie. 5. Ma wpływ na zachowanie wierności względem przyszłego współmałżonka. "Gdy przed ślubem nie umiało zachować się czystości, to i po ślubie o wiele łatwiej jest zdradzić współmałżonka, gdy pojawi się ku temu okazja" Co raz więcej mężczyzn zdradza kobiety po ślubie na tą chwile ponad 40% "Często jest tak, że u podłoża zdrady tkwią bardzo poważne zaburzenia w komunikowaniu się partnerów." Jest to potwierdzone naukowo, że ludzie uprawiając seks przed ślubem są mniej trwalsze od tych co uprawiają dopiero po ślubie

Gość gość
A jak kobieta miała 3 mężów i każdy z niż zmarł np? To tez zdzira, przecież robi to po slubie?

Gość gość
O dokladnie. Chory psychicznie. Zadac mu krotkie jedno pytanie to juz go boli i wypisuje epistole. Niestety ale twoja wizja rzeczywistosci jest chora. Lecz sie psycholu. Seks jest po to zeby sie nim cieszyc, co robia wszyscy tylko jak widac nie ty.

Gość gość
gość dziś jak wolisz się kurwić droga wolna ale zobacz ile jest zdrad z powodu nie trzymania cnoty do ślubu. "Gdy przed ślubem nie umiało zachować się czystości, to i po ślubie o wiele łatwiej jest zdradzić współmałżonka, gdy pojawi się ku temu okazja" 3. Pomaga w lepszym poznaniu osoby (przez wspólnie spędzany czas na rozmowach a nie w łóżku) z którą człowiek ma się zamiar związać na całe życia.

Gość gość
gość dziś ciebie boli bo ty uważasz, że to normalne w świecie? kurewstwo, nie trzymanie cnoty niszczy związki, małżeństwo! potwierdzają to badania naukowe, liczba rozwodów itp.

Gość gość
bo ty się tłumaczysz przecież jestem, byłam w związku ale nie czekałaś z tymi sprawami do ślubu czyli jesteś rozpustnicą nie szanującą własnego ciała, traktujesz się przedmiotowo.

Dla ciebie mogę być kim tam chcesz, ważne że ja jestem szczęśliwa.

Gość gość
Ta twoja frustracja wynika z tego ze nikt nie chcial pojsc z toba do lozka. Proste. Dlatego obrazasz kobiety i usilujesz przekonac samego siebie. Ale nic z tego. Dopoki tu wypisujesz bzdury dopoty jestes chorym psycholem.

Gość gość
gość dziś Haha ty jesteś durna czy udajesz? miałem okazje i nie skorzystałem bo się szanuje i czekam z tym do ślubu! jakbym chciał to dawno nie byłbym prawiczkiem i tym się wyróżniam szanującym ciało i czekającym z tym do ślubu. Jestem rozczarowany kobietami bo nie czekają z tym do ślubu i nie są dziewicami.

Gość gość
wiesz czym się wyróżnia szanujący facet ten który czeka z seksem do ślubu i nie myśli przyrodzeniem ty wolisz oddać się seksualnie żeby zatrzymać faceta nie wspomnę, że wiekszość mężczyzn jest z kobietami tylko dla seksu.

Gość gość
Czekanie pozwala sprawdzić partnera, partnerkę i wytworzyć trwały związek pozdrawiam