Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobiety

Polecane posty

Gość gość

Teraz sa latwiejsze czy to tylko zabobon.?

Gość gość
to zabąbon

Gość gość
A co maja do tego rzylakii?

Gość gość
Salceson – rodzaj wyrobów podrobowych robionych z głowizny wieprzowej, wołowej lub cielęcej z dodatkiem tłuszczu, podrobów, krwi, okrawków mięsa, skórek i przypraw. Mięso na salceson poddaje się peklowaniu, obgotowuje i odpowiednio przyprawia.

Gość gość
Co ma salceson do kobiet?

Chyba to prawda... Dawniej to trzeba było się natrudzić, w tajemnicy, po dżentelmeńsku i najlepiej po slubie... A teraz to ja juz nie mówie o kobietach które się puszczaja czy są naprawde łatwe... Ale mówie tu ogólnie...teraz to normalne wrecz ze nastolatki juz współżyja...a w wieku moim 27lat to dziwne aby było inaczej. Wrecz w moim wieku to normalne ze jak poznam mezczyzne i jestem z nim w zwiazku to współżyjemy... - niema juz tej granicy ze wcale albo minimu miesiac czy pół roku trzeba poczekac bo nie wypada. Ale to działa równiez jesli chodzi o facetów... kiedys traktowali kobiety jak damy...a nie byle miec chwile przyjemnosci. A i seks był traktowany jako dowód miłosci...a nie jako chwilowa przyjemnosc "bo mam ochote i mi sie chce"

Gość gość
Jak to co ma?! Salceson jest błyskotliwy a kobiety nie zawsze....

Gość gość
Kiedyś też było tak jak teraz, tyle że to był temat tabu i sporo kobiet kłamało że są dziewicami