Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Collider

Moja psychoterapia okazała się być porażką...

Polecane posty

Gość Collider

....Ponieważ okazało się, że psycholog okazał się być żonkosiem! Na każdym spotkaniu miał na palcu ten pierścień zagłady-obrączkę. Ludzie, jak ja nienawidzę żonkosiów! Nienaiwdzę. Oni są ogłupiali, otumanieni przez zagłębienie się w niewieście wnętrzności. W końcu przerwałam psychoterapię. Ilekroć spojrzałam na tę obrączkę to widziałam, jak ten żonkoś rozbiera swoją żoneczkę, rozkłada jej nogi i zagłębia się swoim obrzydliwym, podłużnym organem w jej wnętrzności i zakleja ją od dołu białym, kleistym płynem. A ona, zamiast płakać i błagać go o litość i o to, żeby przestał, domaga się codziennego zaklejania białym, kleistym płynem. Brzydzę się takimi ludźmi. Seks jest wstrętny. Seks nie powinien istnieć. Mogłoby go nigdy nie być.

Gość gość
https://zapodaj.net/9cdf097986de9.jpg.html raczej nie jest to zbyt maly penis, no chyba ze znow mnie oszukal i dal zdj innego... ale tez ciekawe kto mu zrobil z takiego ujecia, watpie bym sam 1 reka sobie tak j**nal fotke. musiala jakas z kur.ew to cyknac. moze byc zasyfiony, to bym brala pod uwage. ogolnie w horoskopach pisze, ze skorpiony najczesciej cierpia na ch. ukladu moczowego, plciowego (jakies wenery np. ) jak i nerwowego smiech.gif male swiruski smiech.gif

Gość gość
Ty naprawde potrzebujesz pomocy psychologicznej

Gość gość
ja ci k****o zrobie taka pomoc psychologiczna ze mnie chlopie popamietasz do konca zycia z nie znam jego daty ur bo nie wiem gdzie jest pochowany, ale wiedzialam kiedy zmarl, powiedzieli mi po pogrzebie ale nie zyczyli sobie bym kiedykolwiek pokazala sie na cmentarzy. obawiali sie, ze moge zbezcześcić jego miejsce pochowku. to cos zmieni?

Gość gość
Aha -- nieopanowana zlosc. Podejmij leczenie i to raczej u psychiatry bo twoj problem wyglada na naprawde powazny.

Gość Collider
Niektórzy ludzie boją się szczurów, niektórzy boją się jeździć windą, a mnie ogarnia ból i przerażenie, gdy widzę obrączkę. Oczyma wyobraźni widzę, że ta nieszczęsna para się krzywdzi. Nie mogę na to patrzeć!

Gość gość
tobie nic noema ,ty wkesz? w o ozie le zylo sie wszysfkke hodoby nawet wiare w bova ,czm ty jwses j ak nawef wiafy i bdak robK? woesz e, apierfol sis i niewszgyc sie myslenia . Ty orfografko moesz mnie w naja s kraja ,aiem ze jdsfes albo nau zy ielka po prseki ie Lbo mloxa vruba baba ,au.zy oelka polskievo kturej najgjpszy uczenpolzkievo niechcial y wxupd kopna aaa :-P to nie Pdzemo fo ja srary orfograc sie iebie zmieje ,wiesz dla zego ?,zgadnij! jesfes fepa ,gupia i dziewixa i spertalaj za zym os zrozumiesz to 7 pieczeczenc zlamkom o hihihi a zieffalaj powiem i pone ie e ja tu odfograci i gwiDek uczs i nieodpowiadaj o bez sens jesf z orfo gracia naa kafefei gadac gupia niedoxuczona pisdo jaz.Zysz a ić te gupki co uczyly stuxentke medycyny no kto zawrzyl ze naet z wami nieuki nichciwlq gadac na temqt i ć aaa . Kto was jrobil ze tak zjepal hihih8

Gość Collider
No powiedzce mi, jak to się robi? Podchodzi się do dziewczyny/chłopaka i mówi: witam, za miesiąc podpiszemy papierek, który zrujnuje nasze życie, ograniczy naszą wolność i indywidualność, ale przynajmniej będziemy mieli seks? Bo przecież w małżeństwie nie chodzi o miłość, tylko o łóżko ( w młodych). W starych tylko forsa trzyma ich przy sobie, bo seks już się skończył. Dawno by się rozeszli, ale żal im tych wszystkich zarobionych pieniędzy. Ubolewam nad tym, ale tak niestety jest. Małżeństwo to tylko seks-codziennie, bez ograniczeń, bez szacunku dla drugiej osoby.

Gość gość
1.03 ale wiesz ze ty masz naprawde powazny problem? Ta czarna karykaturalna wizja istnieje tylko w twojej wyobrazni

Gość gość
Nie wiem czego ci bardziej wspolczuc -- czy otoczenia skoro sie naogladalas takich koszmarkow czy tez chorej nadaktywnej wyobrazni.

Gość Collider
Już trzecią noc z rzędu mam problem z zaśnięciem, bo cały czas mam natrętne myśli erotyczne. To jest nie do zniesienia. Nic na to nie pomaga.

Gość gość
dalej nieczutam ,jeste s mloda pragnCa pieszot guwniara ,to norma wś zeszyty se kup bo koniec wakacji;-) jak masz q5 lat to ka ci kupie Le na fle ie,grasz,tak ze jaja mi skaszczą jak skora na ne bembna h no c mi niech e wskoczyć no cio o iongniesz frobe? to wyrazenie w orkiesfrze jestznane . Ciągniesz?;-)

Gość gość
To prowo. Cały czas te same tematy. Obrzydzenie do ciąży, seksu itp. Wcześniej miał nick Gryph. Odpisywanie nie ma sensu. Odpowiada w ten sam sposób. Szkoda psuć sobie nerwy tym trollem.

Gość gość
jak bog mi mily zaj***e mc 106 azora, o ty k****, poleci kwas na twoj ryj, zakola wtedy beda tylko milym wspomnieniem