Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwac dziewczyne z cukierni, ktora ma narzeczonego? Ona ok 24 lata ja 36.

Polecane posty

Gość gość

jestesmy na stopie "pan, pani". ale czasem cos sobie zazartujemy i wymienimy kilka zdan na rozne tematy gdy robie u niej zakupy

Gość gość
Łysy brzydalu w*********j!

Gość gość
wyp1erdalaj wreszcie nudziarzu :o schudnij wreszcie, zadbaj o mordę i zrób coś ze swoim zrytym łbem, a znajdziesz kobitę. I przestań fantazjować o dziewczynie kilkanaście lat młodszej. To nie twój target

Gość gość
Daj se spokoj pewnie mozesz raz na tydz jak sie tabletek nazresz,daj dziewczynie spokoj niech mlodszy ja zadowala

Gość gość
Dlaczego sprowadzasz zwiazek do czynnosci wkladania penisa do pochwy? Ja marze o prawdziwej milosci, prawdziwym partnerstwie !

Gość gość
powodzenia

Gość Wiesław z Łobza
Zaproś ją na pączki.

Gość gość
Jest miła i śmieje się z Twoich żartów bo szef od niej tego wymaga:P Dzięki temu tam wracasz.

Gość gość
Czy najpierw przejsc z nia na "ty" (ale jak?), czy od razu gdzies zaprosic? Ale sprawe utrudnia fakt, ze ona ma narzeczonego. Blagam niech ktos udzieli mi zyczliwej rady. 3 osoby udziela mi merotyrycznej porady to odejde z tego forum raz na zawsze.

Gość gość
skoro wiesz ze ma narzeczonego to sie odp*****l od niej!!!!!!!!!!!! jestem kobieta i ci to mowie!!!!!!!!!!!! chcialbys zeby jakis frajer podbijal i kombinowal jak odbic ci laske?????????????? zycze ci swiniopasie zebys ja poderwal i zeby ktos ci ja wyrwal tak jak ty to robisz narzeczonemu.

Gość gość
Daj spokoj. Dziewczyna jest mlodziutka,ma narzeczonego i pewnie plany na przyszlosc z nim w roli glownej a Ty nawet jej dobrze nie znasz. Nawet jak zawrocisz jej w glowie moze Ci sie znudzi lub ja wykorzystasz i zostawisz ,zmarnujesz zycie. Facet 36 lat,ktory nadal jest sam to mocno podejrzany osobnik. :-p

Gość gość
Dziewczyna kojarzy cie z widzenia i ma z tobą kontakt, wiec myślę że śmiało możesz się przedstawić i zaprosić na kawę. Juz dawno temu zdązyła cie ocenic i umiescic we własciwej w jej głowie kategorii: atrakcyjnego mężczyny, przeciętniaka albo frajera. Szansę że się zgodzi, to masz tylko jeśli wpadłes od pierwszej kategorii - jako kobieta 26 letnia to powiem ci, że na takie randki "w ciemno" to chodzi się jeśli facet bardzo nam się spodobał:). A to, że masz 36 to przecież nie wie. No wiek nie działa na twoją korzyść, ale jak nie masz łysiny, brzucha i zmarszczek i zaprezentowałbys sie na randce z dobrej strony to dziewczyna mogłaby to zaakceptować. Ale serio, jak wygląsz na swoj wiek to nawet nie trać czasu bo jestes na straconej pozycji

Gość gość
do dwoch wypowiedzi z 18.02 szanujke wasze zdanie choc nie lubie byc wyzywany... ale ja bym chcial powaznego zwiazku, a nie tylko seksu chce sie szczesliwie zakochac

Gość gość
a to czy ma narzeczonego i jak jej sie z nim układa to jej sprawa a nie autora. Dziewczyna nie jest chyba rzeczą, którą faceci sobie przkładają z rąk do rąk, że tak martwicie się o jej plany na przyszłośc - to od niej chyba zalezy czy postanowi autora spławić czy się umówić.

Gość gość
autorze, zrezygnuj z chęci ... że jest miła do klienta i rozmawia z nim, to nic nie znaczy- chce pracować, to musi !

Gość gość
18.14 i 18.23 dzieki !

Gość gość
ktos jeszcze udzieli jakichs rad? :)