Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym depilujecie srom ? czy warto zrobić trwałą depilację ?

Polecane posty

Gość gość

czy faktycznie włosy juz nie odrosną czy to tylko marketing i potem odrastaj?

Gość gość
taka lysa, to nie ładna... ja sobie robię tam trwałą...

Gość gość
Wynocha, nieudolny zboku.

Gość gość
starymi sposobami - zapalniczką wypalam

Gość gość
nie depiluje,przycinam ,ale mój mi mówi zebym sobie zrobiła łysolka czego nienawidze bo kłuje jak odrasta,nie wiem czy warto trwałą depilacje bo teraz chcesz byc łysa a jak za 2 lata poznasz miłosnika buszu to co?

Gość gość
Ja nie depiluje bo nie chcę mieć zakażeń i podrażnień. Poza tym taka goła c**a cala na wierzchu mi się nie podoba :P Dlatego z depilacja trwałą lepiej nie ryzykuj, bo jak pojawią się nawracajace infekcje i gin ci każe zapuscic, to będzie lipa. Co innego trwala depilacja okolic bikini, to może być całkiem dobry pomysł :)

Gość gość
ja opalam nad kuchenką gazową

Gość gość
jak kogoś podnieca to że jest łysa to taka osoba to pedofil bo srom bez włosów to mają dzieci, zboczeńcy

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale 5 % facetów w wieku 15+ ma skłonnośc***edofilskie, takie są badania naukowe wiec NA PEWNO masz w rodzinie lub wsrod znajomych PEDOFILA... to moze byc twój mąż, ojciec,brat, kuzyn albo kolega z pracy !

Gość gość
nie mam zamiaru zaspakajać skłonnośc***edofilskich, jakby mi facet powiedział że mam się wydepilować na łyso albo że mu się takie podobają to bym go zostawiła

Gość gość
to bym go zostawiła x hahaha, jasne :D a na drugi dzien byś go błagała by do ciebie wrócił :D Polka nie umie zyc bez faceta, Polka bez faceta gnije, tylko facet i bachor się liczy dla Polki

Gość gość
Nie chce mieć faceta któremu muszę prać, gotować, sprzątać i rodzić bachora którym będę się sama zajmować, chce mieć partnera życiowego który też pierze, gotuje, sprząta i mam zamiar rodzić dzieci i wspólnie wychowywać. Błagać nie będę bo mam godność, życie nie skupia się na samcach i dzieciach.

Gość gość
ja zrobilam trwala depilacje laserem. powiedzialabym ze jest to raczej trwala redukcja owlosienia niz calkowite sie ich pozbycie wlosy odrastaja wolniej, ciensze, jest ich znacznie mniej, ale nadal rosna ja po 8 zabiegach mam o 70 % mniej

Gość gość
gość dziś to bym go zostawiła x hahaha, jasne smiech.gif a na drugi dzien byś go błagała by do ciebie wrócił smiech.gif Polka nie umie zyc bez faceta, Polka bez faceta gnije, tylko facet i bachor się liczy dla Polki x akurat te konserwatywne dla których "liczy się bachor" to raczej się nie golą. ani ich męzowie tego nie wymagają...

Gość gość
uwielbiam te kłaczki u mojej i przynajmniej wygląda jak kobieta ! taka naturalna

Gość gość
ja opalam zapalniczką.

Gość gość
a co to jest srom? srom wg mnie to ten rejon gdzie facet robi minete i dziecko wychodzi oraz leci mocz. zatem rejon war - tak - wary musza byc wydepilowane. zadnych klaczorów na warach - z wielu wzledow. nad warami jeszcze kawalek depiluje a potem maly trojkat zostawiam, oczywiscie str. bikini wygolona. ale mnie to sie tak co 3 miesiace zmienia. wczesniej bylam lysa i mialam paseczek. potem mialam zapalenie pecherza bo golilam odbyt i wary jedna maszynka - teraz mam 2 osobne do tego. no i mam za 2 tyg gienkolozke ktora wyglada i zachowuje sie jak Pawłowicz prof. zatem wole pojsc z malym buszem. jeszcze by sie rzucala ze sie golę :D

Gość gość
Srom – zewnętrzna część żeńskiego układu płciowego. Srom składa się z dwóch warg sromowych większych i dwóch mniejszych, spoidła przedniego i tylnego warg, wędzidełka warg sromowych, wzgórka łonowego, łechtaczki, napletka łechtaczki, wędzidełka łechtaczki oraz przedsionka pochwy.

Gość gość
Tja, jak tym jezorem jeździ po tej tarce (odroscik) to ma orgazm - językowy :D A tak na poważnie, to nie wszyscy się tam liza :O

Gość gość
nie wszyscy robia minetki? a co wyobrazasz sobie dac muszle do wylizania ktora jest obrosnieta dookola klaczorami? a fe.