Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak wymagam od partnera zeby byl przystojny i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieje, ze zaden paskudny karakan nie znajdzie dziewczyny zeby sie przypadkiem nie rozmnozyl. Brzydale musza umierac bezpotomnie zeby nie zasmiecac planety

Gość gość
Jak sie rozmnozy tzn, ze jego geny i psychika byly odpowiednie. Jesli sie nie rozmnozy tzn, ze albo jego geny, albo jego psychika, albo jedno i drugie byly skazane na wymarcie.

Gość gość
Rozmnazac sie powinny tylko osoby piekne najlepiwj modelw i modelki wtedy mozna by sie calkowicie pozbyc brzydali z populacji ludzkiej

Gość gość
Wyszły by z tego bezcyckowe kobiety po 190 cm każda :)

Gość gość
odezwała się zakompleksiona , bezużyteczna , i nic nie warta osoba , która utworzyła ten wątek .

Gość gość
pelikanie, to odpowiedź na milion tematów palanta od modeli

Gość gość
14:39- to ja akurat jestem kobietą :D:D:D

Gość gość
to jest tylko babskie p********ie one ciagle fantazjują pewnie pasztet.

Gość gość
Przecież to zwykła prowokacja. ;) Po co piszecie w tym temacie?

Gość gość
Hisol kto jest w avatarze?

Gość gość
To nieistotne. ;) Zostało zrobione tak aby było tajemnicze.

Gość gość
I tak się domyślam :P

Gość gość
Dziewczyno pytająca o to kto jest na obrazku u Hisola, zawsze możesz odpalić GOOGLE Images i sprawdzić czy już takie zdjęcie było internecie

Gość gość
Możesz rozwinąć? ;) Zwyczajne zdjęcie.

Gość gość
Zrobione przez dobrego fotografa:P

Gość gość
Avatar musi choć w połowie odzwierciedlać osobę która go używa. ;)A czemu nie ma w nim mojego zdjęcia? Bo ludzie są bardzo jadowici i mimo że ktoś wygląda ładnie to i tak na siłę potrafią mu wmówić że jest inaczej.

Gość gość
a dla mnie pociagajacy jest normalny facet, a nie ten lansowany w mediach brunet z szesciopakiem...cieszy mnie to :)

Gość gość
Racja, Hisol:)niestety tak jest..

Gość gość
gość dziś - Przykro mi że cię rozczaruje ale sam jestem w trakcie budowy tego kaloryferka. ;) Mimo iż wyglądam dobrze to mam strasznie niską samoocenę dlatego poświęcam tyle czasu na siłowni aby ją sobie podnieść. ;P

Gość gość
Kto by się przejmował ludźmi?;) Atrakcyjne dziewczyny mają pod górkę dzięki życzliwym koleżankom, ale są też + które to rekompensują. Dlaczego masz niską samoocenę? X Nie lubię koksów. Facet może mieć delikatny kaloryfer, ale nie musi. Wystarczy, że jest szczupły.Ważniejsza jest osobowość. Nawet bardzo przystojny maminsynek jest odpychający.

Gość gość
gość dziś - Patrząc w lustro widzę siebie zupełnie inaczej niż inni mnie.Nie chce wyglądać jak koks. ;) Wystarczy mi taka średnia sylwetka ale wysportowana.

Gość gość
Chcesz powiedzieć, że tylko Ty uważasz, że dobrze wyglądasz? Średnia (o ile myślisz o tym samym co ja) sylwetka jest najlepsza. Ćwiczysz na sucho czy czymś się wspomagasz?

Gość gość
gość dziś - Nie ;) Większość uważa że dobrze wyglądam prócz mnie.Ćwiczenia 5 dni w tygodniu różne partie ciała np: (wczoraj biceps, triceps i plecy) a wspomagam się tylko białkiem i takim drinkiem z witaminami.

Gość gość
Odniosłam się do Twojego wpisu z 16:27;) To wystarczy. Większość koksów ma rozstępy przez sterydy. Też ćwiczę, ale nie 5 dni w tygodniu i raczej nie tak intensywnie. Chcę się tylko zakonserwować;) Mięśnie takie jak ma Chodakowska to dla mnie gruba przesada.

Gość gość
Dziwny jest ten koleś.

Gość gość
Czemu? ;) Tylko podałem przykład. Może inaczej nie chce wyglądać jak pudzian i tyle. ;D

Gość gość
Nie znam nikogo kto chce wyglądać jak Pudzian haha :D Gość ze zdjęcia wygląda na zasuszonego. To najgorszy kaloryfer jaki widziałam u faceta. No chyba, że to kwestia zdjęcia.

Gość gość
Mówiłem że to tylko pierwsze lepsze zdjęcie jakie znalazłem. ;)Tu masz: https://zapodaj.net/720bcc732f11d.jpg.htmlTo jest własnie taka średnia sylwetka. ;DMinie trochę czasu zanim dojdę do tego poziomu ale najważniejsze jest mieć cel. ;)

Gość gość
http://cdn5.se.smcloud.net/t/photos/t/125339/antoni-pawlicki_23494993.jpg Mi najbardziej podoba się taka sylwetka;) Znalazłeś niezłego tucznika :D Typowy sterydziarz, ale co kto lubi. Dbanie o wygląd to dla mnie forma odpoczynku. Na siłownię chodzę, żeby się odstresować i zresetować. Wy musicie włożyć w to więcej pracy. Dobrze wiedzieć, że faceci też mają czasami pod górkę :P