Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak wymagam od partnera zeby byl przystojny i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość
Twój wybór. ;)Przynajmniej wiem dlaczego tak dobrze mi się z tobą pisało. ;)

Gość gość
zapytales wiec odpowiedzialam :) ja juz ide spac a Tobie zycze wytrwalosci do osiagniecia wymarzonej sylwetki :))

Gość gość
Dzięki. ;) Dobrej nocy życzę.gość dziś - Tobie też. ;D

Gość gość
Widzę, że ciągneliście temat do rana :P Ja poszłam spać po Tajemnicy Brokeback Mountain. Nie lubisz Mitcha Hisol?;) Dlaczego? Z tymi pięknymi i pustymi to dowaliłeś. Posługujesz się stereotypami. Ps: Co jest nie tak z blondynką z linku? Moim zdaniem wygląda lepiej od przeciętnych dziewczyn, które przeważają.

Gość gość
gość dziś - No trochę dowaliłem ale zazwyczaj tak jest że te piękne nie mają za wiele po za urodą. ;)Blondynka wygląda bardzo ładnie. ;PA co do filmu to wybacz ale nie kręcą mnie historie które opowiadają o związku dwóch panów. xD

Gość gość
Też myślę, że blondynka dobrze wygląda. Dlatego zdziwiło mnie to co napisałeś pod jej zdjęciem. Ile znasz pięknych kobiet? To co piszesz jest niezgodne z prawdą i krzywdzące. Film nie musi kręcić;) Gia z Angeliną Jolie też mi się podobała chociaż nie podnieca mnie widok 2 całujących się dziewczyn.

Gość gość
Wybacz jeżeli poczułaś się skrzywdzona tym komentarzem na temat tej blondynki. Możliwe że sam nie wiedziałem co piszę bo byłem nieprzytomny. ;)Wiesz dwie kobiety całujące się to lepszy widok niż dwóch facetów. ;)Dopiero teraz wróciłem do domu. ;) Zadzwonili w nocy starzy znajomi że chcą powspominać stare czasy i czy nie mam ochoty się konkretnie zabawić. ;DWiem średnio to pasuje do człowieka który ćwiczy na siłce ale czasem trzeba się zrestartować. ;)

Gość gość
Chodziło mi o to co napisałeś o pięknych kobietach. Blondynka to trochę inny temat. Napisałeś, że nie zależy Ci na wyglądzie i wstawiłeś jej zdjęcie. Trochę mnie to rozbroiło:D Myślałam, że zobaczę przeciętną, a nie ładną dziewczynę ;) Trochę sam sobie zaprzeczasz. No i nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Ile znasz naprawdę pięknych kobiet, że tak łatwo przychodzi Ci ocenianie?

Gość gość
I taki temat właśnie pokazuję to o czym trąbie na forum już od dawna, gdzie kobiety mówią mi, że mam paranoję. Każda kobieta to zwierzę z nazistycznym, fanatycznym podejściem do wyglądu mężczyzn. To kobiety są bardziej płytkie w ocenie drugiego człowieka i ogłupia je atrakcyjny wygląd, a osobowość oceniają nie po cechach charakteru, a po wzroście, oczach, twarzy, szerokich ramionach itd. przypisując niezasadnie pozytywne cechy. Życzą unicestwienia wielu, być może wartościowym, inteligentnym facetom na rzecz tępych, zdegenerowanych ciach, które nie przeczytały ani jednej książki, ledwie zdały maturę(nieuczciwie), dostali stanowisko od starych.

Gość gość
gość dziś - Nie znam z byt wielu pięknych kobiet. ;)Zdjęcia znalazłem losowo w google i nie spodziewałem się że znajdę takie które akurat z miejsca wpadną mi w oko. ;PNajważniejsze jest wnętrze danej kobiety a nad resztą idzie zawsze odpowiednio popracować. ;)Tam gdzie chodzę na siłownie są takie dziewczyny tylko że one szukają raczej takiego leszcza w rurkach aby mogły sobie z nim robić co chcą.Mam długą noc za sobą i dalej ledwo kontaktuje. Mogę też trochę bredzić. ;P

Gość gość
Nie znasz zbyt wiele pięknych kobiet, ale twierdzisz, że większość jest pusta;) Logiczne... Ciężko mi połączyć konkretną zabawę z siedzeniem na kafeterii do rana. Pustaki chyba inaczej imprezują haha. Nie podobają mi się lalusie w rurkach. Te spodnie zostały stworzone dla nas i lepiej, żeby tak zostało. Facet musi być facetem ( nie, nie mam na myśli bad boyów :D ).

Gość gość
gość dziś - Nie znam zbyt wiele pięknych kobiet ale przeważająca część to puste blachary na które nie warto zwracać uwagi.Siedziałem na imprezie z telefonem i od czasu do czasu pisałem tutaj. ;) Mogłem wypić tylko konkretną ilość alkoholu i nic więcej więc nudziło mi się.Kim jest dla ciebie Bad Boy?

Gość gość
Z tym bad boyem to nie było do Ciebie. Gość 15:41 lubi zaśmiecać tematy;) Jeśli chcesz coś wiedzieć o bad boyach to pogadaj z nim. Skąd wiesz skoro nie miałeś okazji żadnej bliżej poznać? Mają to wypisane na twarzy haha? Z ilu metrów widać, że dziewczyna jest blacharą?

Gość gość
Proszę obejrzyj a zrozumiesz. ;)https://www.youtube.com/watch?v=LrjfD4GA8skNie da się ich rozpoznać z daleka wystarczy zagadać i zamienić parę zdań aby się tego dowiedzieć.Ładna blondynka a pusta jak kartonowe pudełko. ;) Wiem że to prank ale w rzeczywistości jest dokładnie tak samo i nie raz przekonałem się o tym na własnej skórze.

Gość gość
Czerpiesz wiedzę na temat ludzi z YT? Jeśli wstawię tu filmik o przemocy wobec kobiet to czy to będzie oznaczało, że prawie każdy facet to psychopata? Wracając do filmiku... chociaż nie widać twarzy to dziewczyna przypomina mi Britney Spears. Chodziło mi o piękne kobiety ;) Zresztą to tylko filmik i może być ustawiony. Jest jeszcze 1 sprawa. Większość Polaków może spać spokojnie. Jeśli były u nas jakieś blachary to wyemigrowały, żeby mieć na co polować. P

Gość gość
Jeszcze przed chwilą twierdziłeś, że nie znasz zbyt wiele pięknych kobiet, a teraz piszesz, że nieraz miałeś okazję się przekonać o tym, że atrakcyjna znaczy pusta?

Gość gość
Piękno jest pojęciem względnym - bezrozumna istoto Ty na pewno nie powinnaś się rozmnażać.

Gość gość
Nie twierdzę że każda kobieta jest taka ale przeważająca część na pewno. ;) Powiedz mi co ja ci zrobiłem że mnie tak męczysz? ;Dbrokeninside87 - Kotek też przyszedł. ;)

Gość gość
To ze ktos jest ladny to zaraz musi byc glupi to stereotyp.niektorym natura dala w nadmiarze: urode rozum i fajny charakter a innym ani tego ani tego ;)

Gość gość
gość dziś - U mnie na pewno zapomniała o rozumie. ;D

Gość gość
Na jakiej podstawie twierdzisz, że przeważająca część kobiet to blachary? Ciekawi mnie to. Pierwszy raz spotykam faceta, który twierdzi, że ważne jest wnętrze, a ocenia po opakowaniu.

Gość gość
gość dziś - Ważne jest wnętrze i w miarę dobry wygląd.Ja na swojej drodze spotkałem same takie blachary. Dlatego uważam że większość taka jest bo nigdy nie spotkałem normalnej.Jeżeli bym miał ciekawe wnętrze a wyglądał bym jak kwazimodo to czy któraś by mnie zechciała? Nie bo dla was tak samo jest ważne opakowanie a nie to co kryje się w środku.

Gość gość
Nie spotkałeś na swojej drodze zbyt wiele pięknych kobiet i dlatego nie możesz ich oceniać. Może nie spotkałeś żadnej i opisujesz doświadczenia z lolitkami, które myślą, że mini załatwia wszystko. To by się zgadzało bo nie znam żadnej dziewczyny, która gustuje w facetach, których opisałeś. Bardzo atrakcyjna dziewczyna nie ma tak wyśrubowanych wymagań co do wyglądu partnera ( i to jest opinia psychologów )bo nie musi się dowartościowywać. Częściej zdarzają się połączenia piękna i przeciętny / brzydki niż przeciętna i brzydki. Nie są też materialistkami. Wiesz, że częściej puszczają się te brzydkie i przeciętne, a atrakcyjne są wierne i bardziej zaangażowane? Tego nie ma na YT;)

Gość gość
Zdążyłam zobaczyć całość ;)

Gość gość
Byłam z modelem, a później z tzw. normalnym chłopakiem. Wiesz kto miał największy problem z zaakceptowaniem go? Moje przeciętne / brzydkie koleżanki ;) Przy każdej okazji musiały mi przywalić. Słyszałam, że się skończyłam bo po takim przystojniaku jestem z "szarakiem". Pytały mnie czy nie przeszkadza mi, że mój facet ma zeza ( ma lekkiego. Dla mnie to nie problem ) i czy nikt z branży mnie nie chce. Jak mówiłam, że go kocham to odpowiadały śmiechem. Uważały, że jest kurduplem bo ma 176 i twierdziły, że o szpilkach mogę już zapomnieć. Jest dobrze zbudowany, ale one pytały czy przestawiłam się już na malucha ( chyba wiesz o co chodzi ). Przestałam się z nimi spotykać, a one udają, że nie wiedzą o co chodzi.

Gość gość
gość dziś - Tego nie wiedziałem. ;) gość dziś - Czego całość? ;Pgość dziś - Nie chcę cię urazić ale to wygląda jak bezpieczniejszy wybór. Wybrałaś przeciętnego bo bałaś się że ten model w końcu się tobą znudzi i ucieknie do innej a ten przeciętny z racji swojego wyglądu będzie trwał przy tobie do końca. ;D Życzę szczęścia.Mam dopiero 25 lat i myślę że w końcu trafi się ta jedyna. Przygody już mnie znudziły. ;P

Gość gość
Nie wiem czy to wredność czy nie potrafisz wyciągnąć odpowiednich wniosków. Stawiam raczej na 1 ( widziałam co napisałeś ;) ) Nie, nie bałam się, że mnie zostawi. On był na tym samym poziomie co ja jeśli chodzi o wygląd. Mogłam być modelką. Chcieli zwerbować mnie do najlepszej agencji, ale wybrałam inną drogę. Moją koleżankę to kręci i pracuje jako modelka. Dlatego znam też sporo atrakcyjnych dziewczym i mogę obiektywnie ocenić jakie są. Hisol nie wystarczy udawać miłego ;) Zmień nastawienie do życia. Dobrze Ci to zrobi. Dla mnie facet, który ma 176 i lekkiego zeza nie jest gorszy. Napisałam, że jest tzw. normalnym facetem bo nie miał styczności z branżą. Ludzie z "pięknymi wnętrzami" potrafią przypieprzyć się do wszystkiego i sączyć jad nawet jak się uśmiechają ;) To nie jest miłe, ani potrzebne, ale najwidoczniej niektórzy nie potrafią inaczej. Ty twierdzisz, że piękne są puste, a ja, że im więcej ktoś ma kompleksów tym wredniejszy jest dla otoczenia. Żeby móc kochać innych trzeba kochać siebie.

Gość gość
To nie wredność a raczej stwierdzenie faktu dlaczego tak a nie inaczej postąpiłaś. ;PW tym krótkim życiu spotkało mnie wiele niepowodzeń i możliwe że dlatego po części udaje takiego miłego. Nie będę przecież wypisywał na tym forum jak to jest mi źle i co mnie w życiu spotkało. :)A to że po jakimś czasie serce staje się twarde jak kamień i zimne jak lód to już nie moja wina.

Gość gość
Nie możesz stwierdzić faktu nie znając sytuacji ;) Każdy ma swoje doświadczenia. Ja też dostałam po d***e, ale wyciągnęłam odpowiednie wnioski. Nauczyłam się szybko kończyć toksyczne relacje. Utrzymuję kontakt z ludźmi z którymi warto. Zgorzkniałych ludzi, którzy pasjonują się dopieprzaniem innym omijam :D