Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak wymagam od partnera zeby byl przystojny i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość
droserarouge dziś - Możliwe ale po co mam wyjawiać swoje grzechy obcemu facetowi skoro mogę się pomodlić i bezpośrednio samemu Bogu opowiedzieć o tym wszystkim. Może się to wydać głupie gadanie do siebie samemu w pokoju ale on was słyszy i widzi każdego dnia.Nie jestem katolikiem i nigdy nim nie byłem. Wychowałem się w rodzinie protestantów i dlatego trochę inaczej postrzegam pewne sprawy.

Gość gość
Hisol ja jestem chrześcijanką i myślę podobnie.

Gość gość
Eghm katoliczką* odzwyczaiłam się od tego określenia :P

Gość droserarouge
Hisol: No właśnie miała się zapytać czy jesteś protestantem :P Hahahah tak się domyślałam :) A po to by Ci je odpuścił. Ludzie myślą, że zostaną przez księdza wyśmiani, w jakiś tam sposób obnażeni, sama się kiedyś bałam i nie widziałam w tym sensu, jak coś przeskrobię to nogi mi się trzęsą, ale jak znajdziesz dobrego spowiednika to on potrafi zdziałać cuda, wyleczyć Cię z uzależnienia, pomóc w walce z grzechami, ksiądz sam jest grzeszny, więc nie należy się go wstydzić, powinien wszystko zrozumieć, a odpuszcza grzechy, jak już wspomniałam, poprzez Boga, a nie sam, osobiście, bo nie ma co robić i chce wiedzieć co słychać u jego parafian :P Muszę ogarnąć o co chodzi w religii potestantów, bo nie wiem o niej nic i za bardzo nie rozumiem Twojego toku myślenia.

Gość droserarouge
Czytam o protestantyzmie i tak: Papież nie jest uznawany, nie istnieje kult maryjny, grzech to nie tylko uczynek, ale i sama skłonność, wiara wystarczy by zostać zbawionym, nie obowiązuje celibat, można brać rozwód, Biblia ma być interpretowana dosłownie, ale każdy może mieć inny sposób na zrozumienie sensu danej przypowieści, protestanci uznają tylko chrzest i eucharystię, a funkcję kapłańską mogą pełnić też kobiety. Dla mnie bardzo pomieszane i zdecydowanie nie dla mnie ;) Ja już idę do kąpieli i powoli kładę się spać, dobranoc, może jutro tu zajrzę <3

Gość gość
gość dziś - Miło mi. ;)gość dziś - Czemu? Przecież każda wiara się czymś różni ale wszyscy wierzymy w Boga. Chociaż w naszym przypadku jest to trójca. Ojciec,Syn i Duch Święty.droserarouge dziś - Też za wiele nie wiem o waszej wierze. ;)Wiem tylko ale to bez obrazy że macie tam masę świętych postaci które u nas nie istnieją.droserarouge - Dobranoc. ;)

Gość gość
Dobranoc:)

Gość gość
Mówię to co czuję. Doszłam do wniosku, że spowiadać mogę się w domu podczas modlitwy. Wolę 1 określenie bo nie wszystko w katolicyźmie mi się podoba. Hisol jaki stosunek do antykoncepcji mają protestanci?

Gość gość
od pogadanki o blacharach do wywodow na temat religii.. hehehe leze i kwicze :D

Gość gość
23:43 :D no co?

Gość gość
gość dziś - Akceptują. ;)gość dziś - Nie zaczynaj. ;) Teraz jestem wyjątkowo spokojny po tej właśnie rozmowie.;D

Gość gość
zauwazylam, ze "Hisol" ma niezle branie na kafeterii.. Wrzucil fotki typu urody kobiet ktore mu sie podobają a jego wielbicielki dostały szału hehe :D Tak tłuściutkie kobietki z kafe- wygląd sie liczy! Nie ludzcie się że Hisol na was poleci tylko dlatego ze dobre serduszko macie haha :D

Gość gość
gość dziś - Czy ja wiem. Po prostu sobie rozmawiamy i nie oczekuje niczego więcej.Po to jest te forum aby rozmawiać. ;D

Gość gość
To porozmawiajmy o blacharach:D A tak poważnie to myślę, że Hisol zmienił dziś stosunek do pięknych kobiet.

Gość gość
gość dziś - To na pewno a do tamtego tematu raczej nie będę wracał. ;)

Gość gość
jesli chodzi o zdanie Hisola na temat pieknych kobiet, to wogole sie nie zgadzam.. mam za sobą 30 wiosenek i ok 30 roznych miejsc pracy w CV gdzie spotykalam najrozniejszych ludzi.. Z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec ze jest mnostwo pieknych (w znaczeniu ladnych, atraktyjnych, seksownych i zadbanych) kobiet, ktore maja cos do powiedzenia i napewno nie sa puste.

Gość gość
gość dziś - Ja zostałem wyleczony i nie będę na nowo rozpoczynał tamtego tematu. ;P

Gość gość
I nie będzie krzyczał "Blacharo odsuń się od tego golfa" jak zobaczy jakąś laskę :D

Gość gość
00:14 haha chyba zostanę terapeutką :D

Gość gość
jesli chodzi o termin "blachara", to zaden facet nie powinien mniec do takich kobiet problemu, poniewaz to ewolucja nas kobiety nauczyla, ze powinnysmy znalazc partnera ktory bedzie w stanie o nas zadbac jak my nie bedziemy mogly poniewaz bedziemy w ciazy lub bawic dzieci.. Sory, ale nawet w dzisiejszym swiecie kiedy kobiety sa niezalezne i moga same na siebie zapracowac, to do blachar nic nie mam- ich nie pociaga wyglad faceta.. dla nich facet moze miec metr dwadziescia ale musi byc zaradny (patrz: dorobek). Dlatego faceci ktozy nic nie mają nie powinni "sie sapac" ze fajne dziewczyny na nich nie leca poniewaz jest to instynkt samozachowawczy...

Gość gość
Hisol, nie zrozum mnie zle ale tak z ciekawosci zapytam ile masz lat :)

Gość gość
00:18 Sorry, ale bredzisz. Ciążę można zaplanować i przygotować się do założenia rodziny.

Gość gość
gość dziś - No nie będę. ;)gość dziś - Spróbuj może powinnaś zmienić zawód. ;Pgość dziś - Potrafię sobie poradzić. Najlepiej to mieć taką która też pracuje byle nie za ciężko. ;)gość dziś - 25 ;) Wiem młody jak na te forum ale lubię nawiązywać nowe znajomości nawet jeśli są anonimowe. ;P

Gość gość
gość dziś taaa... powiedz to tym wszystkim laską ktore wpadly hehe

Gość gość
00:30 trzeba myśleć;)

Gość gość
00:29 jestem od Ciebie trochę młodsza ;)

Gość gość
HIsol, zrob sobie testy IQ chlopaku a jesli wyjda one ponad norme to zrozumiesz dlaczego wokol Ciebie chadzają same puste blachary... Najlepiej jest byc srednio inteligentnym.. wtedy zycie i ludzie wydaja sie bardziej znosne :)

Gość gość
gość dziś - Trochę to znaczy ile? ;P Przypuszczam że masz 20, 22 lata skoro tylko troszkę. ;Dgość dziś - Nie jestem geniuszem i nie czuje się takim. ;P

Gość gość
Prawie zgadłeś :P

Gość gość
Hisol dziś MI nie chodzi o to ze mozesz byc geniuszem.. zauwazylam, ze osoby nawet troche bardziej inteligentne niz wiekszosz, maja problemy w relacjach z innymi ludzmi. "relacjach z ludzmi" w sensie takim ze sa nie do konca usatysfakcjonowane..