Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxelia serial cz. 2

Polecane posty

Gość gość

n jak noxa :D

Gość gość
ona jest lepsza niz pudelek :D

Gość gość
powiedzcie serio co ona tam pisała wieczorem że takie to emocje wywołuje

Gość gość
mowia ze pisala,ze witek z kolega ogladali tasmy ja ja j***e na smyczy,pozniej ja popchnal o sciane,pies warczal i ze strachu sie zeszczal w korytarzu,w kazdym badz razie niezla hryja w chacie byla to tak po krotce

Gość gość
noxa pisała przedewszystkim że chce uśpić majke bo już nie wyrabia i wybiera jednak wita

Gość gość
bzdury predzej torpedzia uspi :D

Gość gość
dla mnie to jest miłośniczka zwierząt za 5 zł już raz majke oddała majce, jakby torpeda kazał to psa też pewnie by wawaliła

Gość gość
Jak tak dalej pójdzie, to będzie przyprowadzał kolegów, z którymi Noxa będzie musiała uprawiać seks :O

Gość gość
Tego kompromitującego filmu też nie potrafi znaleźć....

Gość gość
ja w sumie to mam ją w du/pie jak sra na ludzi którzy chcieli jej pomóc i za te zwierzęta które wywaliła niech ją zabije będzie spokój z kretynką

Gość gość
a mnie interesuje kwestia chwalenia się butami za 7 zł, to kwestia choroby? ona nie widzi że to żałosne? czy może takie trampelówy za kilka zł są dla niej rzeczywiście czymś niesamowitym? co trzeba mieć w głowie żeby się tak zachowywać?

Gość gość
Ja zapamiętałam, że jak Wit chciał upokorzyć Noxelię to na nią nasikał w wannie i przystawiał tyłek nieumyty żeby mu liznęła

Gość gość
mnie ogólnie nie szkodza wszystkich takich głupich bab które pozwalają siebie bić i poniewierać w imię miłości jednostronnej

Gość gość
Dziwie się że ona do tej pory filmu z su nie znalazła. Zwłaszcza wczoraj, kiedy miała taką doskonałą okazję. Komputer też bym prześwietliła w poszukiwaniu plików.

Gość gość
ja wierze, a wiesz dlaczego? bo pamiętam twoje jazdy i co opisywałas nie raz po piijaku, włos się jeżył na głowie

Gość gość
Noxa nisko to ty upadłaś i upadasz coraz bardziej na samo dno

Gość gość
przydałaby sie tu teraz kciukiem

Gość gość
sama jesteś sobie winna, po tobie można spodziewać się wszystkiego najgorszego, jestes tak p*****lnięta że to jest niewiarygodne, weź sie utop

Gość gość
O kłerwa. A zatem rusek pokazał koledze anal na smyczy, popchnął idiotkę na ścianę, Majka się wystraszyła i zsikała na korytarzu na klatce? Czy w pokoju? Co ona wypisywała w nocy?

Gość gość
Piszcie do TOZu, niech ją zabije ale psa szkoda

Gość gość
Jaka ona jest głupia... :D Potem zalogowana przyznaje jednak co pisała z orange, ale zapomina że w tym samym poście pisała, że Wit ją bije i tak dalej. :D Najpierw przyznała zalogowana, że post o lisie jest jej, a w tym poście pisała przecież, że Wit bije ją do nieprzytomności. Potem również zalogowana przyznała, że post o szantażowaniu jej filmem z analem na smyczy jest jej, a w tym poście przecież pisała, że jej nasikał na twarz w wannie i się śmiał, jak jej do nosa naleciało, a potem jej tyłek przystawił do twarzy i kazał polizać. :D Te ich wspólne kąpiele... Masakra, ale jej przecież nawet pies wchodzi do wanny, zapewne lizać... Haha, według niej pół postu jest jej, a drugie pół nie jej. Schizofreniczka pieprzona. :D

Gość gość
trzeba wita zaspamować smsami

Gość gość
Chyba nikt Witowi nie wysłał tego postu o lisie i jak pisze, że on ją leje, że pije i że się spotkała z klientem z SU w realu. Niech choć jedna osoba wyśle, to usadzimy dzifkę, bo już wnerwia to jej dziamganie.

Gość gość
Jakim lisie??? Co jest, ta wariatka chce lisa wziąć? Czy lis ma jakieś inne znacznie?

Gość gość
gość dziś chyba wiem jaka jst smierc..... mam wiele zabronione nie pic alko.. lecz dzis nie moglam juz..... zmeczona boje sie zasnac.... on po porstu spi.... a mogl mnie zabic.... moja najcudowniejsza majka czuwa.... ona zawsze jest i bedzie....ona czuje to co ja a ja czuje to co ona.... napilam sie....czasem boje sie zasnac bo wiem ze nie ma lagodnej smierci.... ze ona zawsze boli.... czulam panike i strach tak ogromny ze nie wiedzialam ze taki moze istniec.... to straszne ze wszystko czym jestem odejdzie... czulam taki zal jak nigdy w zyciu.... teraz boje sie.... a jak moge inaczej.... nizdolnosc renta jak wiec poradzic sobie aby nie byc cale zycie ciezarem dla inych tego nie zrozumie ikt kto po prostu jest zdrowy i zyje nie oceniaj jesli nie rozumiesz jak to jest walczyc o przetrwanie we wrogim swiecie nie pisze juz bezsensu spac lepiej juz nie robcie krzywdy komus kto lezy i komu zycie wymknelo sie z rak prosze naprawde nie bylo mnie tutaj tylko raz i dzis a tak nie czytal;am dzis alko slabsza noc ten to ma sen a ja nie mam przez niego.....lecz czuje ze zasne moze jeszcze tylko opowiem historie moze ktos przeczyta jak skonczy sie noc ja bede spala..... gość dziś o wyjechal na szkolenie i byla iza.... pilysmy bardzo bo chcialam reset.... nad ranem tak jak teraz lub wczesniej nieco....mowie bierzemy majke i do lasu.... haaa ona mowi dobra....mialysmy faze... weszlysmy bylo juz troche jasniej jak teraz... i tak idziemy... sarna na poczatku psozczane Ze to ohgromny pies ale dobra sarna git idziemy dalej wiewiorki gonia sie ale wiewiorki to zawsze sa git idziemy a tam.... lis duzy dorodny lis przebigl niedaleko przed nami... chwytam gaz... ale czy dam rade mysle...poszczane... to bylo kilka dni temu.... wiecie ze ani razu ie weszlam od tego czasu w glab lasu... boje sie nie op siebie a majke choc obronilabym ja ale stres .... w koncu to przejdzie.... pierwszy raz widzialam w moim lesie lisa... a jestesmy codziennie.... przejdzie strach ale jednak chodze na skraju czekam az minie strach przed lisem duzym lisem gość dziś boli mnie czasem ze jest nieromantyczny tak zawsze bylo... nie tak troche subtelnie mimo ze po mesku... tylko zawsze rychamy sie/ talk mowil zawsze i tak do teraz chodz w******* cie i tyle a ja bym chciala tak inaczej choc raz a nie tak i poszedl chrapac a ja zostalam z myslami bo po tym jak prawie odeszlam boje sie bo

Gość gość
Noxelia chciała psikać gazem w lisa... Brak słów, miłośniczka zwierząt...

Gość gość
Noxelka, włamałem ci się do laptopa i obserwuję czasami na kamerce jak rysujesz kredkami, może wstawisz nam tu te rysunki, ja chętnie obejrzę. :)

Gość gość
brak słów

Gość Przestraszony lis
Pomocy, ostatnimi czasy po Marcelińskim grasują 2 hipopotamy. To chyba gatunki hipopotam szołapowski i hipopotam pobiedziski