Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxelia serial cz. 2

Polecane posty

Gość gość
Kciukiem Siedzimy już na nowym temacie

Noxa mówię ze żyjesz jak na wynajmie, bo to nie jest twoje. Ja mam swoje,nie musze sie obawiać, że mi ktoś wpadnie np mama. I kredytu również nie mam, bo się oszczedzalo co nieco,żeby za mlodziaka w kredytach nie tonac.

Noxa i uspokoj się, jak tak pokazujesz emocje, to widać! Ze to, co zarzucasz mi sama odczuwasz :-) i nie ze tylko mi czegoś zazdrosc9sz bo każdemu tu. I ja też nie pracuje. To tylko nas łączy. Mieszkanie mamMswoje, mam kasę bez machan9a cyckami, a mój facet to człowiek, nie bydlę i bokser. Tym się różnimy, więc kto tu ma zazdrościć,jak nie ty?

Gość gość
Noxa 200 tysi to ludzie biorą za loft, a nie taką norę jak twoja. Teraz cię uświadomię matołku. Działki najtańsze czasem niuzbrojone kosztują60/70 tys. Koszt dodatkowy to podatek vat 23 % . Do tego uzbrojenia około 20 tysięcy. Projekt domu 2/3 tys. Notariusz koło tysiąca. I pozolenia budowlane. Dom z bali wg projektu otynkowany około 160 tysięcy, powodzenia . : p

Gość gość
Noxaoakż akt notarialny na ciebie. Kw ona nie musi mieć, bo są bez wpisu, jeśli grunty nie są przydzielone. To już zależy od spółdzielni. Ale ponieważ ania ma akt notarialny to niech pokaże scan. Ja akurat mam własne mieszkanie przymieżam się do działki i domu. Głupia nox nawet nie wie ,że zbywając teoretycznie za kwotę 200 płaci podatek od wzbogacenia od różnicy. Powodzenia nox rozstaw namiot. Na Mazurach !!!!