Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni są słabą płcią

Polecane posty

Gość gość

Piszę to jako facet. Popełniają samobójstwa. Ulegają pokusom seksu. Nie ukrywajmy, większość facetów zrobi wszystko dla seksu z atrakcyjną kobietą. Lubią też narzekać, jaki to ja biedny nie jestem, bo nie mam dziewczyny, jestem prawiczkiem, jestem ciotą, żadna mnie nie chce, jestem zerem, biedakiem itp. Nie panują nad emocjami, są agresywni i skłonni do bójek, często ćpają i piją alkohol, licząc, że to ich wyleczy. Niestety, wszystko co opisałem, dowodzi, że większość facetów to ciapy.

Gość gość
Prowo kobiety a co do tego większość facetów zrobi wszystko dla seksu z atrakcyjną kobietą. To nie koniecznie musi byc atrakcyjna kobieta a jakakolwiek

Gość gość
Wszystko dlatego, że faceci się nie wspierają. Kobiety zawsze pocieszą paszteta a my wbijamy sobie gwoździa do trumny.

Gość gość
To nie prowo. Jestem facetem ;) A co do seksu z byle jaką kobietą, to jeszcze większa słabość i desperacja.

Gość gość
biedni, zyja w szponach swych nalogow. 2/3 to alkoholicy. dajcie spokoj.

Gość gość
Nie piją dlatego że ich uleczy tylko zatrzyma ból. Jaki jest poziom tego bólu. Przekonaj się i dopiero pisz. I nie każdy ulega pokusom tylko robi to świadomie dla przyjemności.

Gość gość
Jaki by nie był poziom tego bólu, to picie alkoholu na zabicie go to debilizm, podobnie jak branie narkotyków.

Gość gość
albo są tacy , co boją się kobiet , przeważnie mnie :D:D:D

Gość gość
Dlaczego się boją ?

Gość gość
gość dziś - Nie każdy. ;)

Gość gość
Jak ja zaproponowałam spotkanie , to gościu tak spierd*** że MU SIĘ za dup* kurzyło chciało mi się śmiać , jestem przeciętna ,ani ładna ,ani brzydka :D bo ja jestem według Nich za mądra , ja nie wiem ,co to znaczy ponieważ ,ja uważam ,że nie mówię nic wybitnego.

Gość gość
aha ból? koronny argument mojego starego - pije bo mnie kregoslup napiertala, jestem po 7operacjach kregoslupa, takze mam prawo do tego

Gość gość
jestem przeciętna ,ani ładna ,ani brzydka - przesada, jak sie pomaluje albo mam dobra noc to jestem dosc ladna woytku :) szkoda, ze ty nie mozesz uzywac make upu, byloby ci latwiej

Gość gość
gość dziś - Aż tak źle? ;)

Gość gość
ja używam make- up ,ale faceci tego nie lubią ,więc stawiam najbardziej na makijaż typu make-up no make-up .

Gość gość
Nie o taki ból chodzi idioto kit ci wciska. Prawdy ci nie powie. Bo jesteś za głupi.

Gość gość
wlasnie dlatego nie rozumiem czemu to od mezczyzn wymaga sie by zagadywali by placili by utrzymywali by byli waleczni itd. To glupota od slabego oczekiwac sily. Kobiety sa silne i to one powinny zajmowac sie mezczyznami

Gość gość
Cześć słabsza genetycznie! co tam mordka znowu masz peerdolca? Uważaj po kolumnowe nogi ci się powyginają. Pewnie dymanie się z przystojniakiem co nie umiał się wysłowić było oznaka siły kobiecej?

Gość gość
a o co? bol zycia ma i musi pic? a k****a kazdy z nas dokonuje wyborow zyciowych. ja wiele zlych dokonalam i nie chleje z tego powodu. jak sobie poscielisz tak sie wyspisz, wiec nie piertttol mi o innych kategoriach bólu. mieczak i tyle.

Gość gość
Tak bo lubię się pieprzyć z dużymi kutasami. A ty won śmieciu.