Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki które farbują włosy na czarno wyglądają ohydnie...

Polecane posty

Gość gość

w ogole to nie pasuje do waszej karnacji, urody, charakteru... z daleka widac ze to sztuczne i zafarbowane a nie prawdziwe

Gość gość
wiem o czym mówisz ,ale jeśli jesteś facetem ,to Ci wytłumaczę ,że czarny może być taki jak widzisz ,czyli sztuczny ,lub taki bardziej naturalny , ciepły z domieszką innego koloru , ale trzeba wiedzieć jak dopasować i gdzie kupić .

Gość gość
e jak sie dzioba bronzerem pociagnie to ladny jest czarny. moja babcia miala genialne czarne geste wlosy, nie siwiala gdzies chyba do 60-65rz. bardzo jej pasowaly ,ale ona zawsze byla opalona.

Gość specyał
widać, słychać i czuć, że taka na kruczo farbowana capi na kilometr patologią i w jednym zdaniu potrafi użyć cztery razy 'kuurva' i chuujami rzuca paląc papierocha i plując na trawnik w czasie spożywania browara wprost z butelki !

Gość gość
A ja wlasnie wygladam w czarnych wlosach bardzo ladnie,bo mam czarne brwi,czarne oczy i czarna ich oprawe.Nawet,jak mam bardzo blada karnacje.Za to w blond wygladam niekorzystnie,bo to do mnie zwyczajnie nie pasuje,wygladam wtedy sztucznie.

Gość gość
ja dlugo mialam czarne wlosy i bylo ok

Gość specyał
co innego, gdy naturalnie kruczo - czarna ufarbuje włosy na czarno, ponieważ pojawiło się kilka siwulców , po farbowaniu wygląda nadal naturalnie , jednak nie każdej szatynce pasuje czarny kolor włosów , wiele szatynek wygląda fatalnie z czarnymi włosami i nawet doklejone czarne rzęsy nie zmienią wyglądu kobiety , która wygląda sztucznie , jak manekin !

Gość gość
teraz mam czerwone wlosy, myslisz, ze to w ogole ma wygladac naturalnie?

Gość gość
nie każdej szatynce pasuje czarny kolor włosów x Nie kazdej,ale niektorym tak ;)

Gość gość
mi sie zawsze ciemne brazy podobaly cos w tym stylu, jedna fryzjerka mi jebnela ze jako szatynce doradzilaby mi o ton-dwa ciemnejszy odcien a nie brazy , bo "podkreslalyby moja bladosc". nosz kurwa blada nie jestem, srednio opalona, bo nie chce miec zmarszczek przy mojej suchej skorze, ale zeby mi braz odradzac. no to co dopiero czarny. ale tez tak uwazam ciemnym szatynkom i czarnulkom pasuja czarne, nocne, granaty, atramentowe - wszelkie te ciemne odcienie. ponoc czarna farba optycznie pogrubia cienkie wlosy. ciekawe czy prawda to.

Gość gość
ale w czym problem? przecież na kruczoczarno się farbują tylko typowe blachary, dyskotekowe szmule. Nigdy w życiu nie spotkałem normalnej dziewczyny, która farbowałaby się na czarno, bo takich nie ma. To kolor lambadziar. Wiem, wiem zaraz się odezwą kafeterianki, które farbują się na czarno i uważają się za fajne, skromne, normalne dziewczyny :D

Gość gość
czarnule są piękne !!!

Gość gość
Wiem, wiem zaraz się odezwą kafeterianki, które farbują się na czarno i uważają się za fajne, skromne, normalne dziewczyny smiech.gif x Nie ma to jak wrzucac wszystkie kobiety,ktore farbuja sie na czarno do jednego worka.Moze zmien srodowisko,w ktorym sie obracasz,bo chyba jest patologiczne.A pamietajmy,ze obracamy sie w srodowisku ludzi podobnych do siebie.Wiec gratuluje,autorze 🖐️

Gość gość
moja mama włosy farbuje na czarno i bardzo jej pasują (naturalny kolor ma jakiś taki brązowy), ale ma ciemniejszą karnację i jej pasuje. Dużo dziewczyn słuchających rocka też ma czarne włosy

Gość gość
Gość gość
A mi sie podobaja wlasnie dziewczyny z czarnymi wlosami.A jak sa blade to juz w ogole :) Niektore wygladaja bardzo zjawiskowo.

Gość gość
Poskie Janusze to lubia :D

Gość gość
Polskie Janusze lubią takie bladzie z platynką na pustej łepecie ,solarkę skwarkę ,tipsiory i jak taka ssąca przydrożna blondpizdolencja bierze głęboko do paszczy :-D:-D:-D

Gość gość
gość dziś Poskie Janusze to lubia smiech.gif x No widzisz,tak sie sklada,ze jestem kobieta ;)

Gość gość
Może i czarne włosy u większości tych farbowanych kobiet wyglądają tandetnie, ale jak ktoś tu słusznie zauważył, taki styl ma wielu zwolenników, zwłaszcza wśród tzw. Januszy i Sebixów. Są gusta i guściki. ;)

Gość gość
Ktos tu probuje byc zlosliwy,ale mu to nie wychodzi ;)

Gość gość
Zadna z tych kobiet co je wstawiles NIE MA CZARNYCH WLOSOW ! :D Rózne odcienie brazów, od ciemnych, poprzez rudosci i kasztany.. Zadna nie ma czarnyc włosow z tym błekitnym połyskiem :P Ty chyba jestes daltonista ;D A nie jestes facet , który nie wie co to kolor szmaragdowy, purpurowy czy spopielaly róz :P

Gość gość
akurat szczerze to nie lubie w ogole niebieskiego koloru oczu. wszystkie byleby nie niebieskie. x oj janusze kazda lubia, byleby zadbana w miare i dala chetnie sie puknac- czy to farbowana blondi, czarnulka, czy ruda - chyba to sa top 3 ulubione samcow

Gość gość
a mnie się podobają oczy zielone lub niebieskie , a mam piwne :D

Gość gość
Polka z fajką w jednej ręce i piwem w drugiej wygląda tandetnie zawsze-bez względu na kolor włosów. Znam wiele kobiet i blondynek i brunetek i zdecydowanie ciekawiej wyglądaja brunetki-są bardziej wyraziste natomiast sztuczne blondynki-bo większość Polek to nie są NATURALNE blondynki tylko szatynki-więc te sztuczne blondynki , jesli jeszcze przesadzą z solarium ,brewkami odrysowanymi od szklanki i sztucznymi pazurami wyglądają mega kiczowato i nie jest to tylko moje zdanie-posłuchajcie co mówią studenci z Erasmusa i jak się z takich blondi panienek nabijają

Gość gość
A nie jestes facet , który nie wie co to kolor szmaragdowy, purpurowy czy spopielaly róz jezyk.gif x Buahahahaha obraz malujesz ,ale z ciebie pretensjonalna c**a no sorry , spopielały róż :-D:-D:-D a k***s twojego mena jaki ma kolorek po 3 minutach-purpurowy ?:-D:-D:-D :-P

Gość gość
Ohydnie - 100% racji.

Gość gość
Slicznie wygladaja.