Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent imieninowy dla byłej dziewczyny podczas spotkania przy kawie

Polecane posty

Gość gość

Czy wypada dac prezent w takiej sytuacji? Ona wspomniała o spotkaniu przy kawie ( zapewne przez kuruazje, a potem zawsze moze jakoś sie wyłgać z tego). Od czasu tej przypadkowej rozmowy nie dzwoni do mnie, ani ja do niej. Mielismy zdzwonic sie na kawe - w chwili kiedy już będę miał urlop. Wcześniej tez nie dzwoniła , ani nie sms-owała . Prosze o opinie dziewczyny, pozdrawiam serdecznie:)

Gość gość
jako mloda dziewczyna o swiezym spojrzeniu nieobarczonym bagazem przykrych doswiadczen moge ci smialo radzic olej ją nie jest ciebie warta

Gość gość
Daj sobie spokoj z ta dziewczyna. Byla to byla. Z jej strony to byla kurtuazja. Z prezentem sie tylko wyglupisz.

Gość gość
moim zdaniem, gdyby jej zależalo to by zadzwoniła i zapytała co słychac, ajeśli nie pyta, to wiadomo,ze jej nie zalezy na Tobie. Proste?

Gość gość
Nie wygłupiaj się... daj sobie spokoj - moim zdaniem.

Gość gość
i ja uważam,ze to kurtuazja, nic więcej, przecież ma Twój telefon, gdyby na czymkolwiek jej zależało, spytałaby choćby "co tam u ciebie", nieprawdaż?

Gość gość
kawa nic złego, ale żeby od razu prezent? życzenia wystarczą... :)

Gość gość
nie zawracaj sobie glowy. Nie zobowiazujaca kawa tak, prezent nie. zyczenia wystarcza. to jest juz Twoja BYLA. rozejrzyj sie za nowa. powodzenia :)))

Gość gość
a moze ona chce isc na 'kawe' za kilkadziesiat zl, tak abys to ty zaplacil, a ona bedzie sie smiala z ciebie?

Gość gość
wszystko jest mozliwe, jesli ma wyższe wykształcenie i troche ogłady, to kurtuazyjne chwyty stosuje czesto...

Gość gość
to była sprzed 2 lat, ale zawsze zatrzyma sie i porozmawiia ze mną, nie powie ,ze nie ma czasu. Z drugiej strony, z tego co widze to urywa rozmowe kiedy tylko pojawia sie w pobliżu lub wchodzi jej córka. Czyli coś moze byc nie tak...

Gość gość
a ja daje 10 proc ,ze być moze ona czeka na kontakt z Twojej strony, a 90 proc ,ze nie czeka i ze o spotkaniu przy kawie powiedziała "na odczepnego":(

Gość gość
skoro dziewczyna nie dzwoni do ciebie- ma Cie gdzies...jestes dla niej niczym próżnia.

Gość gość
a wg mnie sprawa jest bardziej skomlikowana, najlepieij ja znasz, wiesz czy ona moze oczekiwac kontaktu od Ciebie, czy tylko Toba gra, tak ,zęby wyjsc na "babke z klasa", której jak wynika z postów raczej nie ma. Uważam,ze ona udaje przed innymi, chce wypaśc na lepszą niz jest w rzeczywistosci. I ma to opanowane do perfekcji, a inni sie nabieraja..

Gość gość
Z doświadczenia wiem że "odgrzewanie" jakiejkolwiek relacji z byłą wybitnie nie jest zdrowe.

Gość gość
Spotkaliśmy się przypadkiem. Pomysł z prezentem był stricte moim pomysłem. Myślalem o czymś małym ale niezobowiazujacym. Macie chyba racje,że nie nalezy odgrzewac starych zwiazków, chyba,ze druga strona daje znaki- i pokaże ,ze ma dobre intencje, ale tak zdarza sie niezmiernie rzadko.

Gość gość
przecież widac, że tp PROWO:(

Gość gość
może i provo, pytanie bardzo proste sie wydaje. Była zawsze jest tylko byłą. Ona ma cie gdzieś , a aty dajesz prezent? kolega miał podobna sytuacje przed Sylwesterm, jego znajoma zaproponował mu aby zabrał na bal sylwestrowy jej dobra znajomą i żeby za nia zapłacił, zawióżł i przywiózł z Sylwestra cala ich paczkę. A ta znajoma jak będzie miała kasę to mu odda. Oczywiście odmówił...a ta "znajoma" w efekcie sama poszła na Sylwestra do koleżanki na wspólne wino-były tylko one 2:). Take to "panie" sa w naszym miescie.

Gość gość
była cie zostawiła a Ty chcesz dac jej prezent? Żenada

Gość gość
Ciężka sprawa. I w ogóle brawa dla ciebie za postawę, że dla EX coś szykujesz :) Myślę, że jakaś spersonalizowana koszulka z nadrukiem będzie takim prezentem w sam raz na miejscu. Zobacz sobie na http://www.sferakoszulek.pl/ Tam jest bardzo duży wybór tego typu koszulek więc na pewno coś dobierzesz, trzymam kciuki. Napisz potem co i jak.