Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam :)

Polecane posty

Gość gość Nieznany
:o Ej,nie podszywac się,mnie tu nie ma od teraz :D

Gość gość
ten mega dystans wyrobil u niej oczywiscie neptyk tego to juz nie masz odwagi sie przyznac, bo przeciez kazdy wie ze jestes choragiewka i swojego zdania to ty nigdy nie mialas kto chcial tak tez cie urabial a ty robilas jak ci wmawiali i z tego sie nie wychodzi to taki zjeebany charakter

Gość gość
aha i nie nie teksnie za toba :) wcale :D

Gość gość
neptyk ciebie wystarczy wywolac lub podpuscic albo zalozyc temat o tobie oszce czy grubasie i od razu jestes bo ty tu zawsze gnijesz 🖐️ oszka zreszta tez:D graficzka za cztery patole:o

Gość gość
Nikt go mi nie wyrabial.. To wasza zasluga ;)

Gość gość
normalni to wy nie jestescie.Ktos,kto chce zwiazku,skupia sie na nim,odizolowuje sie i zajmuje wlasnym zyciem,a nie wlazi na kafe i chwali sie zwiazkiem.Zawsze wiedzialem ze wy macie chore psychy a ca cala oszka szczegolnie🖐️

Gość gość
smakosz wez sie ogarnij wreszcie!!! mówiłam cie ze chce cie poznac to ty latasz dalej za tą która cie nie chce. Co ona ma ci wiązankę puścić taką ostrą smutną dla ciebie byś wreszcie na oczy przejrzał? Ona nie zasługuje na twoje starania, zrozum to wreszcie i nie upokarzaj sie już przed nią! Miałeś mojego meila podałam ci, odezwij się do mnie:)

Gość gość Nieznany
Oszkaa no wkońcu ;) mogę spać spokojnie :P

Gość gość
oni nie sa w zadnym zwiazku no dobra są - zwiazek fejsbukowo literkowy:D oni sa strasznie niedowartosciowani dlatego w tak prostacki sposob chca podniesc swoje ego, ale ze ty oszkaa w takim czyms bierzesz udzial to jestem w szoku, wydawalo sie ze masz wiecej klasy i szacunku do siebie

Gość gość
smakosz ty tez bys tak chcial robic teatrzyki z nią na kafe gdyby cos miedzy wami mialo byc? O.o przeciez to jest żałosne:o

Gość gość
jakby byli prawdziwie razem to w d***e mieli by to forum lansowanie sie tutaj i na fb tylko byliby razem i tyle, reszta swiata nie mialaby dla nich zadnego znaczenia, liczyliby sie tylko oni a nie zagrywki pod publike jestescie naiwni wierzac w ten ich zwiazek :D zawsze mówiłam ze oszce brakuje piątej klepki ale teraz to juz jestem tego pewna:D:o ty masz ile? 26 czy 27 lat a zachowujesz sie jak szczeniara z podstawówki a juz nie bede nawet wspominac o tym co to za forum bo to kazdy wie i ze ty tutaj sobie faceta szukasz? :D panienka śliczniutka graficzka z dobra pensją mieszkaniem i autem???????!!! na kafe?:o za prawikiem latac, za grubasem na bezrobociu, za alkoholikiem piwoszem co sie kobiet boi albo za tym ciepłym panem w trampeczkach? Ogarnij sie kobieto:D chociaz umysłowo to jestest na poziomie dziewczynki a nie kobiety:o takie krowy powinny byc sterylizowane żeby nie mogły przekazywać takich spartaczonych genów

Gość gość
aaa jestescie podli :( zdychajcie wszyscy

Gość gość
Michas ty tez sie ogranij wreszcie cipko ;)

Gość gość
zwiazek:Dklawiaturowo-fbkowy:Dprzeszczesliwa ze faceci zniewiesciali jej komplementy prawia:Dw realu zycia poszukaj,bo cie starosc wnet zastanie na kafe:Dzaden cie nie chce realnie?:D

Gość gość
wazne ze neptyk powie jej ze takie zabawy sa ok i zeby sie nie przejmowala tym ze robi z siebie idiotke:classic_cool: dla swojego ksiecia zniesie wiele :classic_cool:

Gość gość
wyobrazacie sobie to jakim ta mitomanka musi byc tak naprawde zerem w zyciu realnym? :o:o no bo chyba tylko debil wierzy w to ze jak ona sama twierdzi ma powodzenie:D ze jest grafikiem komputerowym, ze ma pensje 4000zł miesięcznie, ze ma wlasne auto, mieszkanie itp i z takim posagiem i mozliwościami szuka sobie męża wśród odpadków na kafe? :D no kto to łyknie? chyba tylko jakiś debil:o

Gość gość
i tak jest za każdym razem jak probuje tu błysnąć ale ta masochistka uwielbia jak ją tyrają bo gdyby nie lubiłą to już dawno wyciągnęłaby odpowiednie wnioski, szkoda czasu na idiotke - niedługo będziesz już na równi z Noxelią, HiM itp :o🖐️

Gość gość
Ide juz wiecej nie pisze trzymajcie sie miski to dla zyczliwych a reszta kopniak z zadek baj :P

Gość gość
20:08 ma większe powodzenie u facetów niż ty brzydulo i to cię boli :D

Gość gość
slusznie tu ktos napisal o niej:Dkobieta niezalezna nie bedzie szukac adoratorow tutaj:Dwyobraznie to ty zawsze mialas:Dpieknisia,z autem,pozycja szuka dowartosciowania na kafeterii:D🖐️

Gość gość
nieźle jej już mózg wyprał na tym fejsbuku... nie szkoda mi cię już nawet 🖐️

Gość gość
neptyk nie pierrdol bo jakby takie powodzenie miala to by tu nie gnila :D i że taka wydawałoby się klasowa kobieta z odpowiednią pozycją społeczną i majątkiem szukała przegranych debili na tym zj******m forum? :D to jest jej najlepsza (czytaj - najgorsza) wizytówka w pełni ją określająca:o

Gość gość
smakosz co ty w niej widziałeś i co nadal w niej widzisz? :D:classic_cool: wytłumaczysz mi to? :o

Gość gość
boli? gdybym miała powodzenie na tym forum to wybrałabym się do psychiatry bo to by znaczyło że mocno ze mną nie tak

Gość gość
20.10powodzenie u zniewiescialych chlopcow:Dfaktycznie zazdroszcze:D:D

Gość gość
oszkaa po co piszesz ze idziesz jak i tak dobrze wiemy ze dalej bedziesz tu czytała, to jest silniejsze od ciebie odwyk polecam 🖐️

Gość gość
no wiesz dzisiaj tacy męscy panowie w rurkach, trampkach i z torebeczką są bardzo pożądani :classic_cool: :D

Gość gość
Jak zwykle hejty dupodajki gggb i nacpanej Srysi :]

Gość gość
oszkaa lubisz się tak wystawiać na hejty? nie możesz żyć bez tej kafeterii czy jak ? przecież dobrze wiesz jak cie tu zjadą a i tak tu wchodzisz i nie mów mi że dla jaj czy dla zabawy bo nie wierze w to że świetnie się bawisz jak to wszystko czytasz o sobie i na swój temat, na pewno jest ci przykro, no chyba że ty to naprawdę lubisz jak cie gnojem obrzucają:o ja nie rozumiem, może jestem głupi tępy, nie na czasie, zacofany itp ale ja nie wiem jak można być w związku i dalej całe dnie gnić w tym bagnie zamiast zająć się sobą Ja bym nie chciał takiej dziewczyny, gdybym miał mieć dziewczynę kafeterianke to pierwszy najważniejszy warunek tego byśmy moglibyć razem byłby taki że oboje odchodzimy z tego łajna. Ty widocznie lubisz sie w tym taplać fajna dziewczyna a robi głupoty za głupotami, bez opamiętania 🖐️

Gość gość
Sysia zakochana w neptyku od samego poczatku byla i oszkee tyrała z gościa. Ona i tak oszce odbije neptyka bo jest ciekawsza, to fajna przebojowa wyluzowana dziewczyna i neptyka zawsze bardziej kręciła, a nie oszkaa nudny robot nie potrafiacy napisać wiecej niz jedno zdanie