Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż alkohol przy dzieciach

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór.Jestem tu po to bo nie mam komu to powiedzieć nie mam z nim porozmawiać, otóż mam problem.Mam męża jesteśmy już 3 lata razem i 2 lata po ślubie.Mamy córkę 2 latka..Nie wiem co robić☺Mąż alkoholikiem nie jest ale co tydzień się w jeden dzień upija do upadłego.Nigdy mnie nie uderzył ale gnębi mnie psychicznie gdy jest pijany.Obraza się że nie nie chce się z nim kochać gdy jest pijany.Powiedzialam że jutro bo dziecko jeszcze nie soi, goście są obok w pokoju i mnie to rozprasza .Ze jutro się pokochamy jak pojadą goście.obrazil się i wyszedł.Zaczal ublizac mi że ja go nie kocham, itd po za tym w wódce gada przy dzieciach towarzystwie że ja mam się ruchnac z jego bratem itd przy nim tak gada i ludziach, robi mi wstyd i czuje się głupio.Co jeszcze mnie denerwuje że pije przy dzieciach do upadłego i drze się i gada głupoty o bzykaniu.A ja ratuje sytuację jako jedyna trzeźwa żeby dzieci miały opiekę ja zawsze jestem trzeźwa.Wszystko jest na mojej głowie potem.musze obce dzieci opiekować jeszcze swoje i pilnować aby się mąż nie uderzył gdzieś gdy jest pijany.Nie wiem może ją przesadzamy,Albo że mną coś jest nie w porządku.O rozwodzie nie myślę bo to jest jedyny powód co mi nie pasuje.

Gość gość
Idź bajkopisarko patologiczna

Gość gość
Jaka bajkopisarko patologiczna? Czy ty człowieku chociaż widzisz co piszesz? Ta Pani ma problem i szuka wsparcia w internecie. Troszkę szacunku. Myślę, że powinna Pani porozmawiać z mężem.. w ostateczności dać ultimatum - albo alkohol albo małżeństwo. Teraz może i pije jednego dnia, ale za chwile może coraz częściej.