Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guuuuuuuggg

Pytanie do tych co znają się na FB

Polecane posty

Gość guuuuuuuggg

Konto założyłam kilka dni temu i nie ogarniam jeszcze facebooka więc pytam doświadczonych. Mam jeszcze mało znajomych, powiedzmy 12 osób i wszystkie wyświetlają mi się na liście czatu (chyba tak sie ta lista nazywa) gdy są online to mają zieloną kropkę a gdy ich nie ma to pisze ile czasu temu byli ostatnio np 5 min. ale jedna osoba wyświetla mi się na tej liście tylko gdy jest online a gdy jej nie ma to znika z listy całkowicie i nie pisze nawet ile czasu temu była na Fb.. dlaczego tak jest? czemu innych mam cały czas a ta jedną osobę tylko gdy jest online? z gory dzięki za odp

Gość gość
ale co ustawienia prywatności? mozna jasniej tak na chłopski rozum?

Gość gość
ej powiedzcie?

Gość gość
za kazdym razem wlacza czat dlatego widzisz online, jesli go wylaczy to nie widac ani kiedy byla ani czy w ogole dalej jest online.

Gość gość
wreszcie jakaś sensowna odpowiedź dzięki...a myslalam ze czat wlacza się automatycznie za każdym razem jak wchodzisz na FB

Gość gość
tak jest jesli sama go nie ustawisz inaczej ;) ja np. mam czat wylaczony dla wiekszosci oprocz 2 znajomych i tylko oni mnie widza, kiedy wlacze FB ;)

Gość gość
czyli znaczy że ta osoba ma wyłączony czat dla mnie? ale w takim razie czemu czasem ją widzę? specjalnie włącza a potem znów wyłącza?

Gość gość
Może tak być, może mieć też tak jak ma mój kolega. Nie wiem, co ma ustawione, ale on nigdy nie ma czasu, ile temu zszedł z fb.

Gość gość
niekoniecznie tylko na ciebie ;) moze po prostu ma niemal zawsze wylaczony czat, wlacza go sobie tylko na jakis czas :)

Gość gość
ok rozumiem. dzieki za wyjasnienie :)