Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do polskich facetow

Polecane posty

Gość gość

Jestescie najlepsi, nie jakies ciapate kebaby, latynosi czy inni. Polskie chlopaki sa najlepsze. Uwielbiam was. KC! -polka

Gość gość
Podziekowac :-)

Gość gość
Popieram, najlepsi są polscy mężczyźni. Szacun, panowie.

Gość gość
Z takim tekstem może wyskoczyć tylko ktoś kto nigdy nie wyjechał na dłużej ze swojego Pierdziszewa

Gość gość
Gorące podziękowania. Jednak nie wszystkim ta pochwała odpowiada. Widać, że są kobiety, które "cudze chwalicie...". Trochę przykre, bo to tak jak z naszym krajobrazem, sztuką, zabytkami..., choć piękne, to niedocenione.

Gość gość
Bo one (baby) uwazaja, że my faceci to tylko : Chlanie, cpanie i je/banie. Może nie każda, ale większość uważa się za pępek świata, a tak naprawdę to chu/ja potrafią. My faceci chociaż popychamy ten świat do przodu i mamy satysfakcję z każdego nowego osiągnięcia. A one co ? Gdyby nie garstka tych emancypatek to dalej nadawały by się tylko do jednego, z reszta i tak tylko do tego się nadają.

Gość gość
pewnie że Polacy najlepsi,za dużo jest zagubionych ale nasz kraj nie jest łatwy ,najlepsze porozumienie mam z Polakami

Gość gość
Wiedz że tego tematu nie stworzyła kobieta. ;) Jestem pewien na 99% że ktoś chciał się sam dowartościować tym wpisem. ;)

Gość gość
jest mi to obojętne,wiem ze tez niedowartościowani,ale niepotrzebnie ,i tak nie zmienie zdania

Gość gość
Ja uważam że polskie kobiety są piękne, szkoda że tylko niektóre.

Gość gość polacy nr 1
Są ładne ogółem, szkoda tylko że takie wścibskie. A faceci #1, zachodniaki to lewaki w porównaniu z polakami, zachodniak gwoździa nie potrafi wbić, ani nic zrobić poza swoją pracą, polak potrafi wszystko sam, a jak nie to się nauczy.

Gość gośćAnette
szkoda tylko , że filutki mikre , śmierdzą pod napletem, grube to to , biedne i niedomyte. poza tym mogą być do roboty.

Gość gość
08:43 może Twój brzuchacz jest gruby i niedomyty,ale mnie w to nie mieszaj,Oki?