Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleżanka Iwonki

Dziwna relacja

Polecane posty

Gość Koleżanka Iwonki

Otóż,chcąc nie chcąc jestem zdana na pewną znajomość z dajmy na to Iwonką, jest to dziewczyna przyjaciela mojego obecnego narzeczonego. wymienię pare sytuacji: - aktualnie studiuje architekturę i urbanistykę w przyszłym roku bronię dyplom, studia pochłaniają większość mojego czasu, dorabiam sobie udzielając korepetycji( więcej na tym zarobię niż w dorywczych fuchach), a Iwonka jest fryzjerka, w fajnym salonie pracuje itp ale często słyszę od niej teksty i aluzje Że studia są bez sensu ona ma ciężka prace, tak jakby chciała mi pokazać ze po co się uczę itp - nie przywiązuje wagi do ubioru, mam filozofię ze jak osiągane odpowiednia figurę to może będzie mi się chciało jakoś ubrać lepiej a na codzień spędzam po 12 h przed komputerem wiec nie chce mi się za to Iwonka non stop mówi co sobie nie kupiła jak się nie pomalowała i tłumaczy mi ciagle rzeczy związane z kosmetyka itp tak jakbym nic nie wiedziała a po prostu nie maluje się bo jestem przyzwyczajona jyz do swojej twarzy bez makijażu i dobrze mi z tym - kolejna rzecz to jakaś wojna o to kto lepiej autem jeździ, ja mam taki syndrom ze muszę się do auta przyzwyczaić nie lubie wsiadać do obcych to zaś ta przy każdej okazji pokazuje ze ona odwrotnie - jak mi się chłopak oświadczył była zwyczajnie wkurwiona - jak zamieszkaliśmy razem to wymusiła po pół roku wprowadzenie się do jej chłopaka - ciągła gadka o nowych drogich ubraniach przy zarobkach 1500 zł mówię tu np o butach za 600 zł -jak przychodzimy do nich to zwykle robi jakieś jedzenie i otoczkę wokół przyrządzanych obiadów , No a w rzeczywistości to jest wrzucone mięso do piekarnika plus frytki czy to co każdy kto trochę pogotuje sam zrobi - a ostatnia rzecz która jest chyba najgorsza to to ze ona wiecznie jest zła na chłopka swojego o wszystko tylko to jest Taja osoba ze swój zły humor przekazuje na nas, ma tak zmienne nastroje ze jak się widzimy to ja pierwsza nie rozpoczynam rozmowy bo nie wiem na co trafie - zrobiła mi ombre włosy zrobiły się oś słońca żółte przez 2 mięs próbowałam się umówić do salonu na toner i niestety musiałam się udać gdzie indziej xd A w tym wszystkim jest jedna rzecz ze jakbym jej coś powiedziała obraźliwego to jej chłopak stanie w obronie na 100 procent mimo iż tez to często wszystko musi znosić a nie chce się oficjalnie kłócić bo będzie mial ograniczone widzenia z moim narzeczonym, a tez bardzo go lubię.

Gość gość
Mozesz jej pokazac wyzszosc bez chamowy

Gość piwkująca
skoncentruj się na narzeczonym a babę olej:)

Gość gość
Co cie ona obchodzi. Laska jest najwyrazniej ograniczona intelektualnie i emocjonalnie stad jest taka jaka jest. To tylko komplement dla ciebie skoro tak sie wysila zeby ci zycie uprzykrzyc -- ewidentnie czuje sie zagrozona.

Gość koleżanka Iwonki
No właśnie zastanawiałam się czy nie jestem przewrażliwiona:P