Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m4plus  tadek

Ladne kobiety mają przesrane życie

Polecane posty

Gość gość
Mowi to pewnie ten madry ☺

Gość gość
Jestem ladna dziewczyna szczerze bez kompleksow - mam duze powodzenie u mezczyzn - jednak nie wyladowalam w burdelu, nie daje doopy za kase ani nie popadlam w zadne nalogi. Wspolczuje autorowi,ze na taka dziewczyne natrafil, bo teraz kazda ladna ma za pusta idiotke.

Gość gość
Autor pewnie o takiej marzyl ale jej nie zdobyl dlatego teraz nas tak nienawidzi wymyslajac bajki o burdelach czy ze sa tepe.. zawisc i jeszcze raz zawisc

Gość gość
Baska, nawet jesteś moją imienniczką:) mamy przesrane ale zazrdośnicami:) chociaż ja z wiekiem mam to coraz bardzie w d..ie:) Moja szwagierka ciągle ze mną chce wojować i aż się dziwię ze jeszcze nie doszła do wniosku ze sama sobie szkodzi bo i traci w oczach nie tylko moich ale i swojego brata...a ze jest starą panną wiec może jeszcze go kiedyś potrzebować. Czym ona więcej się zazdrości, szuka zaczepek tym bardziej mnie to śmieszy i bardziej się dowartościowuję:) ma okropne kompleksy na moim punkcie...ale nie jest mi jej żal. Wcale. Na takie zycie bez znajomych, faceta pracuje się cale życie. Dodam jeszcze ze jest pokłócona ze wszystkimi swoimi kuzynkami, więc to świadczy tylko o niej:)

Gość Baska2016ik
Witam imienniczke

Gość gość
zatem Basiu głowa jak najwyżej, trzeba udowodnić wszystkim wredotom jaką mamy nad nimi przewagę i gdzie ich miejsce:D

Gość gość
uroda przemija wiec sie tak nie cieszcie :)

Gość Baska2016ik
Haha przemija tak niestety wredota nie i juz na zawsze bedziecie wrednymi zakompleksionymi kobietkami .. wiec to my wam wspolczujemy nieszczesliwe istoty.

Gość gość
Ja wręcz widzę ze wredota mojej szwagierki postępuje, z roku na rok jest z nią coraz gorzej, a starzeje się jak każdy więc i tak dwie Basie są do przodu:D

Gość gość
Uroda jest super zawsze na + :)

Gość gość
Tylko brzydale mówią ze nie jest potrzebna

Gość 12 5tys na reke
Baska2016ik pokaż twarz, albo mitomanko swoje wymyślone głupoty wypisuj gdzie indziej.

Gość gość
Baska2016ik pokaż twarz, albo mitomanko swoje wymyślone głupoty wypisuj gdzie indziej. x Nie wpadlas na to,ze nie kazdy chce wrzucac foty na takie denne fora ?

Gość gość
Dlaczego zaraz mitomanka ?Moge tylko potwierdzic,jakie zawistne baby sa wredne,bo sama przez to przeszlam.Trzymajcie sie cieplutko,kobitki :) 🌼