Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m4plus  tadek

Ladne kobiety mają przesrane życie

Polecane posty

Gość m4plus  tadek

tak realnie patrząc na sprawe to aż mi ich nie żal, większość wyląduje w burdelu i z nałogami, przykre

Gość gość
Tia, za to brzydkie mają raj na ziemi. :D A z tymi burdelami to lekka przesada, chyba za dużo seriali kryminalnych się oglądało...

Gość gość łysy dres
prawie każda ładna daje doopy za kase, i to są FAKTY, wole mniej urodziwą która się szanuje jednak, bo uroda szybko mija

Gość gość
jak sikacie na siebie to też kładziecie folię na wyrko ?

Gość gość
ja tam nosze pielucho-majtki i moge szczac ile wlezie :D

Gość gość
Ja tam jestem zajebiscie ładną laską , PO PROSTU O TYM WIEM, i nie puszczam się w żaden jakikolwiek sposób, mam faceta za którego jestem w stanie skoczyć w ogień. Pracuje w normalniej pracy, mamy własne mieszkanie, jest przecudownie! Po prostu Tobie dupe żal ściska, bo zapewne jesteś tak ohydny, masz małego kutasa i dlatego bronisz się tym, że wolisz mieć PO PROSTU brzydszą laskę, niż ładną i zgrabną. Nie każda ładna się puszcza, ale i te brzydsze też to robią. Zależy jakim się jest człowiekiem ! A Ty widać jesteś zakompleksionym durniem! hehe pozdro 600!

Gość doopa sprzedana
ładne są głupie i puszczalskie

Gość gość
9:38 Co z tego jak głupia

Gość Baska2016ik
Mam 25 lat jestem urodziwa zawsze slysze ze jestem bardzo ladna i wcale nie zgadzam sie ze ladnie to glupie i puszczalskie napisal to pewnie ten na ktorego ladnie nawet nie spojrzy i teraz nas nienawidzi.. pozattym jest roznice pomiedzy ladna a taka stucznie ladna co wyglada jak sex bomba ma wielkle cyce napompowane usta i chodzi w lateksach to sa typy ktore chca byc bzykane. Ten 2gi typ czyli ja super figura sliczna buzia dostaja calkiem inna uwage od facetow mysla ooo z nia bym sie ozenil a ta 1sza bym zerznal.. mimo wszytsko zawsze mam ciezko w no wym Gronie lasek przez Moja urode czuja sie zagrozone i n8gdy nie bylam tak milo przywitana jak ta brzydsza.. za to z facetami mam zawsze mile relacje kazdy patrzy na mnie przez pryzmat moje je urody i tyle razy zdarzylo sie ze mi w czyms pomogli czy milo powiedziali a ta brzydsza zlali.. wiec podsumowujac mam sie o wiele latwiej niz ta brzydsza ☺☺☺☺

Gość Baska2016ik
Pozattym kazda kobieta chce byc piekna i za piekna postrzegana wiec wsrod ludzi zawsze czuje sie doceniona i piekna wiec moje zycie jest jak najbardziej Cool a nie przesrane ☺☺

Gość gość
Baska masz racje. Mam podobnie. Te brzydkie z zazdrości chcą uprzykrzać ładnym życie. Wiele razy się z tym spotkałam, natomiast faceci często służą pomocą, są mili a nawet widzę czasami ze zachowują się nienaturalnie żeby zaimponować i zawsze czuję respekt z ich strony. Dzięki urodzie zyskałam w swoim życiu zyskałam wiele i wcale nie musiałam dawać doopy.

Gość Baska2016ik
Rozumiem Cie doskonale jedziemy na tym samym wozku .. inni sa poprostu zazdrosni i mysla kur. . Ten znow sie popisuje przed nia , ten znow sie klania, ten znow zapytal w pracy czy przynies kawe .. ladna i w dodatku madra to jest dopiero nienawidzona i odrzucona ale przez inne kobiety ale nigdy mezczyzn.. wiec cieszmy sie swoim powodzeniem a inne zazdrosnice poprostu zlewajmy

Gość gość
ma ktoś babe pożyczyć ? po południu oddam

Gość gość
Baska jedziemy na tym samym wózku ale lubię ten wózek:) Dodam jeszcze ze jestem bardzo wesołą, uśmiechniętą osobą czym dodatkowo przyciągam ludzi a to jest gwoździem do trumny tych zazdrośnic. Ludzie nie lubią ładnych, mądrych i dobrze zarabiających:) Zazdrośnice i zle życzące mi osoby wykluczyłam ze swoich znajomych, tylko jednej nie mogę się pozbyć bo to moja szwagierka:)

Gość Baska2016ik
Haha coz za przypadek ja rowniez jestem zawsze wesola i dusza towarzystwa i nie uwierzysz ale zona moje go szfagra tez mnie nie nawidzi do tego stopnia ze juz 9 miesiacy sie omijamy wielkim lukiem ona nie moze mnie zniesc wymysla p*****ly a tak naprawde jest zazdrosna o mnie pod kazdym wzgledem i jak mnie widzi to gna do lusterka poprawiac2 wlosy i makijaz haha i nie moze zniesc ze ja na wszystkich spotkaniach rodzinnych duzo mowie i sie smieje a ona jest tak nudna jak flaki i dlatego mnie nie nawidzi.. moj szfagier w jej obecnosci nie moze nawet na mnie spojrzec bo rzuca fochami debilka skoncz ona i wszyscy w rodzinie to wiedza ze ona jest zazdrosna bo nie jest nr 1 nie jest najpiekniejszsa a wymysla ze to ja jej wszystkiego zazdroszcze

Gość gość
Ty kafeteryjny dopku bezmozgi wsadz se swoją teorię w dopę. Ja jestem extra laska i dobrze się prowadzę pracuje zarabiam super i mam rodzinę i nie mam żadnych nałogów ani nie wylądowałam ani nie wyląduje w żadnej agencji cwoku tępy. Nie masz zajęcia ze takie posty zakładasz durniu.

Gość gość
ladne kobiety maja banalne zycie nic nie musza robic i wszystko beda mialy podobnie jak brzydkie tyle ze brzydkie

Gość gość
ladne kobiety sa egoistkami, narcystkami i materialistkami. Takie koiety sa leniwe w lozku i zwiazku. Uwazaja sie za lepsze z powodu wygladu.

Gość gość
Nie wszystkie uwazaja sie za lepsze ja sie nigdy nie wywyzszasz w zadnej dziedzinie zycia wrecz odwrotnie to ja jestem zawsze atakowana przez inne kobiety wtedy co sie bronie..

Gość gość
(11.21) :) Ja nie jestem leniwa, pracuje, zarabiam, w łóżku obydwoje się staramy. Lubie ładnie wyglądać ale czy to jest zbrodnia ze dbam o siebie, dom, rodzinę. Nie wywyzszam się z tego powodu że jestem ładna bo wiem ze jestem dobrym człowiekiem a uroda i mądrośc to dar od Boga.:)

Gość gość
10.49 debilka

Gość gość
Żona szefa jest na spotkaniach rodzinnych? Ale masz kobieto urojenia.:D

Gość gość
miało być szwagra :D

Gość gość
a pustak pisze szfagra, a szwagier to brat siostry tępa dzido. Dobrze ze unikają takiego pustaka bo niektórzy lubią puknac takie coś na raz a potem jest problem.

Gość gość
miało być mąż siostry.

Gość gość
Hahaha co za ludzie czepiaja sie zamiast zwrocic uwage na sedno sprawy .. szwagier szfagier coz za blad oj oj nie mieszkam juz 7 lat w Polsce w tel mam holenderski slownik wiec wyskakuja smieszne Slowa. Ogolem chodzi mi o zone brata mojego meza myslalam ze to szfagierka przynajmniej tutaj tak to nazywamy widoczne zapomnialam jak to jest doslownie w Polsce ale czy to znaczy zeby mnie nazywac debilka? Sam jestes debilem daj ludzia zyc

Gość gość
Kto wie o co mi chodzi z rozumie bez problemu dziekuje za poprawki

Gość gość
To ty się uważasz za niewiadomą co a pustak jesteś i dlatego mądra babka cie unika bo z głupim lepiej się nie zadawać.

Gość gość
Idź ty tępa kible szorowac i nie myśl juz tyle.