Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sobi93

dziewczyny powiedzcie mi szczerze..podobam wam sie bez koszulki? :D

Polecane posty

Gość Sobi93
Boże ludzie ja juz prawie zapomniałem ze cos wstawilem,a wy tu jeszcze mnie obrazacie;v co jest z wami? Dobrze się odzywiam i trenuje sporty

Gość Sobi93
Hahah niewierze w czasami

Gość gość
14:46 pierdolisz . Ja lubie facetow minimum 90 kilo do 100 kilo i powyzej 185 cm. Facet na zdjeciu jest mega przystojny ale ja wole spotykac sie z napakowanymi. Na przystojnych moge tylko popatrzeć ( typ modela jak ten chlopak) a randki i seks to musi byc kawal chłopa ;)

Gość gość
Sobi 93 :) nikt normalny ciebie tutaj nie obraza. Tylko zazdrośni typu " prawik" cie obrazal bo nie mogl patrzec na teoja piekna sylwetke. Jestes ideał a zazdrosnicy tego zniesc nie moga. Powinies isc na modela :) . On ćwiczy ale nigdy nie bedzie mial takiej smuklej modelowej sylwetki. Teraz ty jestes książę kafeterii a on tego nie moze zniesc ;).

Gość gość
bardzo ładny, nie wychudzony, super wyrzezbiony brzuch. masz modelowa fiugure. jeszcze lepiej bys wygladal troche opalony. aha zdj twarzy na bank nie jest pana od torsu - na 2 zdj jest podbródek - zupelnie inny niz ten chlopaka pokazanego z twarzy przy jakichs wiszacych rozach.

Gość gość
U mnie w pracy mam kolegę, który jest chudszy ode mnie(ja - 55 kg przy 174), ale za to bardzo ładny i większość dziewczyn na niego leci ;) mnie też się podoba :p a dla mnie ten plus, że najprawdopodobniej się we mnie zakochał i bardzo się cieszę z tego powodu :)

Gość gość
jestem kobieta i sie znam i te zdjecia chlopaka na poczatku ( trzecie zdjecie to kto inny) sa super, jestes bardzo przystojny i sie nie martw opiniami idiotów

Gość gość
gość dziś wychudzony, brzuch za chudy, nogi jak u anorektyka tragedia pod każdym względem i nie daje się na modela.

Gość gość
brałabym cię ;*

Gość gość
Teraz jest wlasnie moda na takich wysokich szczuplaczkow :) tacy najfajniejsi i fajnie ubrania na nich wygladaja

Gość gość
Chlopak wymiata, usiadlabym na tym brzuszku ;) i widac ze ma przystojna twarz po samym podbrodku . Dla mnie ideał .

Gość gość
bzykalabym

Gość gość
Ty coś jesz? Przytyj coś anorektyku

Gość gość
tutaj sobie chyba ktoś komentarze dopisuje ;)

Gość gość
Strasznie paskudny jak ken fuuj i ta wychudzona sylwetka

Gość gość
Drugie zdjecie jest wyrazniejsze i wcale nie ma chudych nog, nie przesadzaj. Drugie zdjecie fajne ujęcie :) mogloby pojsc do gazety , powinna byc gazeta dla kobiet taka jak plejboje dla facetow

Gość gość
R ; u; ch; a; L; a; B; y ; M ;)

Gość gość
Autor sobie wypisuje pozytywne komentarze przecież na takiego chudzielca żadna nie poleci.

Gość gość
Brzydki i wstrętny

Gość gość
Istna masakra już wole misiow

Gość gość
Mnie się podoba tylko twarz że zdjęcia z różami, ładny chłopak

Gość gość
Skąd wiesz ze jest ładny jak nie widzisz twarzy

Gość Sobi93
W tym poscie wszystkie foty z serwisu fotosik (3)-jedna i ta osoba na nich jest:D ja...ha ha ja i model,jakoś nie styka- wole finanse

Gość gość
Autor nie wypisuje sobie sam pozytywow. Ja jestem z tych ktorzy chwala jego sylwetke. Nie trzeba sie dobrze znac , zeby wiedziec ze jest idealny. Ty mu zazdroscisz. Nie widzieliście jeszcze brzydali ? Serio? Moge wam pokazac brzydali .

Gość gość
Ciało brzydkie, za chudy, do miłości potrzeba kawał chłopa, wysportowanego, twarz ładna z trzeciego zdjęcia

Gość gość
Pierwsze komentarze są wiarygodne reszta nie pewnie sobie autor wypisuje pozytywne komentarze bo żadna nie poleci na takiego chudzielca.

Gość gość
No to bedziesz naszym " Finansowym Modelem " . Jestes mega i mowi ci to stuprocentowa kobieta. Zaden podszyw, nie jestem autorem ( zeby nie bylo ze on sam pisze pochwały o sobie) Chvialabym takiego przystojniaka dla mojej cory.

Gość gość
Nie jest idealny przeczytaj pierwsze komentarze, ma zbyt wąskie biodra, za chude nogi i ten brzuch wygląda śmiesznie.

Gość Sobi93
To może się tak wydawać bo mam 1.90 wzrostu przy wadze 78kg-trochę przybiore luźno

Gość gość
Ładny chłopak tylko na zdjęciu z twarzą