Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sobi93

dziewczyny powiedzcie mi szczerze..podobam wam sie bez koszulki? :D

Polecane posty

Gość gość
beeee za chudy facet ma wygląd jak facet

Gość gość
Ja p******** Przestańcie stare lyse bezzebne k***y p******ic. Zazdrosc wam calkiem klaki i zeby wyżre tepe ryje. Facet jest nieprzecietnie przystojny i zal wam d**e sciska . Idzcie lepiej pocwiczyc tępaki z****** . Prawik ty tez spuerdalaj , chlopak autor wymiata. Jestem dziewczyna w wieku autora 94 r. i znam sie i to moj ideał a wy k***y spadać. Przepraszam autora za słownictwo ale nie moglam tego dluzej zniesc. P******e polaczki

Gość Sobi93
Milutko❤w sumie 78 kg to nie dużo ale ja się spoko czuje,sprawny jestem i do tego ciezko trenuje ;p tak na tym świecie nie ma idealow,każdy to wie

Gość gość
Autorze dobrze ci radze odejdz z tematu bo wpadniesz w depresje. Tu sa zli ludzie i tutaj jedna osoba robi młyn.

Gość gość
gość dziś nie żal d**e ściska tylko piszemy obiektywnie jest za chudy czy tak trudno zrozumieć zobacz na nogi, ręcę, sylwetkę zdecydowanie za chudy i aseksualny dla nas.

Gość gość
gość dziś my kobiety nie lubimy takich chudzielców jak autor zdecydowanie za chudy i wiarygodnie oddaje 3 pierwsze komentarze jak zaczęły komentować kobiety

Gość gość
gość dziś widać że to piszę facet bo żadna kobieta nie lubi tak chudego faceta jak ze zdjęcia. Przytyj coś bo wyglądasz na prawdę źle

Gość gość
16:38 jestes mega i o tym wiesz :) Juz pierwsza dziewczyna na poczatku tutaj chciala umówić sie z toba , wiec widzisz, odrazu sie spodobales :)!

Gość gość
Wyglada bardzo dobrze ale komus to bardzo przeszkadza. Zreszta komputerowiec napisal ze jedna osoba tego samego IP a tylko osoba ktora sie zna potrafi zobaczyc numery postow ;)

Gość gość
gość dziś nie jest mega bo wygląda za chudo i nie wiemy jaką ma autor twarz! Pierwsza dziewczyna chciała się z nim umówić? Za chudy jestes ,nom, chudzielec, jakos podswiadomie obrzydzaja mnie chudzi faceci . Kobiety potwierdzają za chudy jest i nie wygląda zbyt apetycznie dla płc***ięknej.

Gość gość
Nie można zobaczyć adresu ip jak nie jesteś administratorem i moderatorem forum.

Gość gość
Wygląda za chudo i każda normalna kobieta jakby go zobaczyła realnie i nie chciała by go. Były ankiety, opinie i żadna z kobiet nie chciała chudego i takiego faceta jak autor bo jest aseksualny i nie apetyczny.

Gość gość
tylko 3 pierwsze komentarze są wiarygodne reszta nie bo sam sobie autor pisze pozytywne komentarze.

Gość gość
dla potwierdzenia pokaż całą sylwetkę i jako wyprostowany zobaczysz że za chudo faktycznie wygląda.

Gość Sobi93
Nie masz prawa niczego odemnie wymagać leszczu,i na marginesie,każdy ma tu na cb zlew totalny..Powtarzam ze pytalem tylko o opinie,bardziej dziewczyny. Ps: jestem 96.r równa 20

Gość gość
problem w tym że tutaj wiekszość piszą dziewczyny więc przyjmij do wiadomości że jesteś chudy jak szkapa. Taką sylwetkę można mieć w miesiąc brakuje ci zdecydowanie masy wejdź sobie na kfd, sfd wszędzie ci powiedzą, że jesteś zdecydowanie za chudy i kobiety też to potwierdzą.

Gość gość
a co sadzisz o starszych kobietach od siebie, np. 26-28 latkach? :)

Gość gość
takiej sylwetki nie ma co zazdrościć bo nie ma co tutaj ocenić sama skóra i kości, jeszcze zobaczyłem te uda to sobie wyobraziłem jaki z ciebie chudzielec musi być. Facet powinien być średniej budowy a ty wyglądasz zdecydowanie za chudo.

Gość gość
I tym bardziej kobieta po 20stce nie poleci na taką sylwetkę nie łudź się. Małolaty może niektóre polecą ale to pewnie jakieś 15 letnie co są desperatkami.

Gość gość
wiele kobiet narzeka na takich chudych mężczyzn jak ty że wygląda to strasznie.

Gość gość
jeszcze od 25 latki możesz by chudszy bo zazwyczaj mają kobieca figure a ty jak dziecko z podstawówki.

Gość Sobi93
Nie wydaje mi się żebym był aseksualny,ale to Twoje zdanie

Gość Sobi93
26-28 lat?wyższa liga,ale nie mowie nie,mloda jeszcze jestes!

Gość gość
a mnie się podobasz,przystojna masz twarz i widać ze fajnie zadbany jestes :) A ten wyzej saczy jad bo najzwyczajniej w swiecie kompleksy ma;p

Gość gość
jasne pokazcie swoje sadla panowie. macie taka rzezbe brzucha jak on?

Gość gość
Skad wiesz czy jest przystojny jak nie dodawal zdjecia twarzy? Jest za chudy i oblesny żadna na taką ciote nie poleci.

Gość gość
Co to k***a ma być jak chudy szkap hahahaha

Gość Sobi93
Dodalem twarz hipokryto,żałosny jesteś z tymi zgryzliwymi komentami,daruj ale odbijam✋ gdybym wiedział ze taki blachy temat wzbudzi taki popłoch odpuscilbym sobie na starcie ;*

Gość gość
Zazdrosc d**e sciska ;)