Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinkama

Pekla prezerwatywa a dzisiaj niedziela co z tabletka po

Polecane posty

Gość polinkama

Witam dzisiaj pękła nam prezerwatywa 12 dzień cyklu mam krótkie cykle więc owulacja mogła już wystąpić wytrysk był poza mną jednak widziałam biały śluz w sobie. Chciałabym wziąć tabletkę po ale czy zadziała jeśli już było po owulacji, czy można wziąć bez konsultacji z lekarzem czyalkoholma wpływ najejzadzialanie i boję się bo pół roku temu byłam w ciąży podejściem. Poradzcie cos

Gość gość
Przestań uprawiać seks

Gość gość
Po co uprawiasz seks z kimś kogo nie chcesz na ojca?? Szanuj się. Chcesz być morderczynia???!!!!

Już przestanę bo mam od niego odejść ale jesteśmy małżeństwem on naduzywa alkoholu mamy już jedno dziecko ale nieważne czy ktoś coś wie i tej tabletce gdzie na teraz dostać czy dążyć bez wiedzy lekarza?

Gość gość
o jakim lekarzu mowisz? one sa bez recepty ok 100 zl

Gość gość
Tabletka po chyba blokuje zagniezdzenie sie zarodka. Mozna sprobowac. W takiej sytuacji to jedyne wyjscie chyba ze chcesz aborcji potem

Gość gość
To chcesz się rozstać i uprawiasz sex ? Co on Cię do tego zmusił ?

Gość gość123rftrhrth
Tabletke dzien po, można wziąć do 5 dni po stosunku :)

Bo to odejście jest dla mnie trudne mimo wszystko Ale po dzisiejszej akcjo wydaje mi się że specjalnie ja uszkodził to już się nie zastanawiam. Chodzi o to że jeżeli doszlo do owulacji to czy nie uszkodzi płodu i czy istnieje możliwość ciazy poszkodowanej jak już jedna miałam. Chyba juto pójdę do ginekologapruwatnie to może mi cosdoradzi jak to z tym jest

Gość gość
Tabletkę dzień po najlepiej wziąć do 72 godzin po stosunku. Wiec leć do apteki, kupisz bez recepty,ale z tego co kojarzę to chyba tylko ella one, bo escapelle jest na receptę (jeśli sie myle niech ktos mnie poprawi )

Ale co jeżeli już jest po owulacji, śluz plodny miałam w czwartek, sama nie wiem co robić dzisiaj zaczęły boleć mnie piersi do tego, boję się brać to na własną rękę, ach ciekawe co mi lekarz pomoże

Tabletki po są dostępne bez recepty w aptekach dla osób powyżej 15 roku życia. Tabletkę można przyjąć w każdym momencie cyklu. Jeśli kobieta jest już w ciąży, tabletka jej nie przerwie. Tabletka antykoncepcji awaryjnej działa najskuteczniej w ciągu pierwszych 24 h od niezabezpieczonego stosunku.

Gość gość
To nie są tabletki aborcyjne, więc kto wie... Jak nie doszło do zapłodnienia, to może ktoś uważa, że zadziałały.