Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na diecie, proszę o rade

Polecane posty

Gość gość

jestem od przeszło 3 tygodni na diecie i sporo kilo schudłam, nie wiem ile bo się nie ważę ale z 5 poszło, jestem zadowolona i chciałam szybko schudnąć, udało się tylko że jestem na diecie niskokalorycznej i jem o wiele mniej niż wcześniej. Przed tą dietą tylko jeżdziłam często na rowerze bo chciałam chudnąć powoli a zdrowo ale efekty były takie że raz chudłam po pół kilo a raz nie, jakiś dziwny zastój fakt że diety specjalnej nie trzymałam. Teraz nie ćwicze bo na takiej diecie niskokalorycznej nie miałabym nawet siły, pobęde na niej jeszcze z pare tygodni i zaczne powoli wychodzić z diety, jeść normalnie ale z głową słyszałam że tak najlepiej żeby nie dostać jojo, inaczej wszystko by poszło na marne jak utrzymać swoją nową wage po odstawieniu diety? poradzcie mi proszę

Gość gość
Ile masz do schudnięcia?

Gość gość
mam 160 cm wzrostu i miałam 3 kilo nadwagi, zjeżdzałam w doł powoli z kilo. Musze sobie kupić jakąś wage bo nawet nie mam się jak zwazyć. Przy nie wysokim wzroście człowiek szybko wygląda jak piłka, już sporo schudłam ale nadal w niektórych miejscach się sobie nie podobam, najgorzej z brzucha schudnać bo wszędzie zeszło ale z brzucha prawie nic może macie na to jakąś rade? jak zrzucić oponke? jeszcze chciałabym schudnąć tak jeszcze z 2-3 kilo bo gdzieniegdzie jestem jeszcze bardziej masywna, dużo już mi nie zostalo do zgubienia

Gość gość
Chcesz schudnac zdrowo? Utrzymac wage? Dostać plan ,żywieniowy , treningowy oraz opieke podczas całej diety i członkowstwo w naszej grupie na FB ? Szukam chętne osoby, które chciałyby coś zmienić w swoim życiu. Takich ludzi, którzy mają cele: chcą schudnąć, poprawić swoją sylwetkę, mieć więcej energii, osoby które chciałyby poprawić wygląd swojej skóry, włosów i paznokci. Znasz może kogoś, takiego? Twoja odpowiedz będzie dla mnie bardzo pomocna. Jeżeli zabieram Ci czas to przepraszam. Napisz ,podam Ci plan naszej diety . e-mail: karoollaa@onet.pl