Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxelia serial cz. 3

Polecane posty

Hahaahahahahahah, znając z twoich ust twoje doświadczenia seksualne, to gwałt w grę nie wchodzi. Lubisz nawet na dwa baty i wielu cię juzmialo. Noxa ma wkurw :-D Porownuj sw0je życie najgorszej szmaty zlicznikiem ok20 facetów ze mną.:-) każdy ma jakiś eks,ale nie każdy oddawał się za przedmioty albo po pijaku.

Gość gość
maciuś rogi doprawia baronowej to się porobiło :)

Ja nie prscuje.od 2 miesięcy :-) I nie mam zamiaru już pracować. A ty możesz rozejrzyj się po świecie,1600 toOmoze w wawie na śródmieściu bym płaciła. Na wsiach jest taniej i też min dlatego kredyt MAm już splacony ;-) I nie mieszkam w wielkiej płycie

Noxa 19.19 Wtf? O czym ty pierdzielisz? O jakiej zrytej eks z którą Maciej byl'2 mc 6 lat temu? Bo ponad 5 to ja już nimjestem. Wpadlas w szał, lepiej idź bo gadasz od rzeczy, zer0 racjonalizmu

Tam to jest mój dom rodzinny, jakbyś tyle nie chlala, to byś pamiętała :-) A kupione mam z drugiej strony miasteczka. Ale tam cię nie było i nie będzie :-)

Ile razy się w jednym. Poście jeszcze pozegnasz?:-) Doopa cię pali z zazdrości, że ja też tj ty nie pracuje?z tą r0znica że ja żyję jak księżniczka, a ty wprost przeciwnie.

O co ty się teraz licytujesz, po co porownujesz wielkość wsi gdzie przebywa twoja matka do wielkości mojego miasteczka? Co to ma do rzeczy ? I o co chodzi z tym domem? Ze lepiej mieszkać w bloku z setka obcych niż z jednym lokatorem w wielkim domu w osobnych mieszkaniach? Przecież zachwycona byłaś, nawet tym rozwalonym strychem, że taki klimat! :-)

Gość gość
Nie wiesz jak jest u Kciuka bo nie byłąś tam a ja tak. I nie jest tak ok jak ci się wydaje. Ona nawet z Końskiego, który chleje i ćpa na codzień i wciąz opowiada jedno i to samo jak się podtarł chusteczkami dla dzieci i miał ślisko i wciąz z tego samego rży zrobiła tutaj profesora. Taka jest. Ja niestety jestem zbyt szczera, a ona wie jak ugrać aby wyjść na arystokratkę kiedy jest dnem. XX A to było dobre. He he. To jak ćpa, to tam też nie jest za wesoło, a może zbyt wesoło :)

Gość gość
Noxa, peezdo, znowu to zrobiłaś: Mizantropia dziś Pracujesz i robisz tam gdzie kiedyś zmiany po 12 h i wścieklizna bo ja pracować nie muszę usmiech.gif Robisz jak ostatni robol, w nic tobie nie wierzę bo wszystko się kłamstwem okazało. Nara, bo wychodzimy. Zegnam bo wiećej tutaj nie wejdę szczególnie jak ty na pogłądzie od 14 lat tu siedzi i bzdety tworzy, nudne to już, nara oj będziesz miała swój fejm na wykopie, pracujesz na to

I co nieładnie miałam w poprzednim mieszkaniu? :-) wtedy ci się podobało :-) Teraz mam jeszcze ładniej, boOpo swojemu i świeżo po remoncie. Pomijając kuchnię i łazienkę, ale na to czasu potrzeba. Ale no tak,jesteś wściekła toOteraz wszystko jest be cała ty :-)

Gość gość
Konski powinien cie glupia larwo do sadu podac, najpierw brudna dupe wypinasz a potem o gwalt oskarzasz. Czy zgit wie, ze sie puscilas z konskim?

Gość gość
Jeszcze raz napiszesz FEJM i idą nowe maile do witolotka ze screenami na których zalogowana opisujesz jak cię bije bo ma ciężkie przeżycia z dzieciństwa.

Gość gość
Noxa, pipo, przecież ty byś się zapłakała, jakbyś codziennie miała gnać do sklepu po kilka km jak u twojej matki, a szydzisz z dino u kciukensa w miejscowości, weź ty się babo ogarnij.

Gość gość
dzieci to ty mieć nie będziesz, bo się skrobałaś domowymi sposobami, inaczej przy twoim trybie życia miałabyś już trójkę :D

Mówisz to pisząc z plyty blokowiska. I mówisz o moim domu rodzinnym gdzie zachwycalas się polami które mamy za domem,i gadasz nie mając pojęcia gdzie mieszkam obecnie. Bez sensu jak cała ty. I to licytiwanie się choy wie o co jak mała dziewczynka. Widać,że malomasz tylkoOw gebie dużo. Ktoś zadowolony ze swojego życia i z osiagnieciami choćby materialnymi nie robi tego coOty. I nie udowadnia za wszelką cenę. Idę się kąpać. Aha i ja tobą nigdy zachwycona nie byłam, jak było coś ok to pisałam jak nic od nie pasowało to nieukrywalam. A tobie wszystko się podobało:-) teraz już nie :-)

Gość gość
Noxa, nie kompromituj się już, proszę...

Noxa wg ciebie w miasteczkach nie ma sklepow? To ciIwyjasnie w centrum każdego prawie m9asteczka jest jakiś market. Rynek, kościół, urząd, przychodnia. Wieś jest dookola. Ja np. Po lewej stronie mam las, a po prawej resztek osiedla a na wprost stadninie koni i tunele z pomidorami. A do rynku prawie kilometr. Szczerze mówiąc nawet nie znałam tej części bojanowa wszystko tu jest nowe b0 mieszkam z całkiem innej strony niż jak za dzieciaka

Aha, a zareczynowy to ten plasticzek za 8zł coś se go sama kupiła na allegro? A na weselu puscicie ten romantyczny film obrazujący wasze uczucie gdzie Wit na smyczy gwalci cię w doope i sprzedaje to , żeby mieć na wycieczki z innymi panna i:-) ahhaa, jaki wy macie nowoczesny związek! Widzę, że jestem staromodna :-D

Gość gość
No i znowu jedziesz po Kciuku ile fabryka dała a potem wielki smark w necie, że kobita nie zapier/dala ci pomóc. I znowu pracujący to robol? A taaaki szacunek paręnaście postów temu dla ludzi pracy miałaś. Wywlekasz jej brudy to ci dłużna nie jest. Ale łomotu od swojego faceta przynajmniej nie dostaje i zwierzaki u niej w tajemniczy sposób nie znikają.

Gość gość
Noxelia jaka patologiczna kłamczucha. :D Tatuś jej miał dawać pieniądze na otworzenie firmy, a tu dziś przyznała, że ma ją w doopie. Rodzina podobno całowała Wita na wigilii, a tu się okazuje, że oni nie wiedzą, że on z nią mieszka, a wigilii nie było. Królika chciała brać, potem jednak, że to żart jak jej smrodu narobili. Pies jej lizał piczkę, to już nagle że żart, jak ją wszyscy palcami wytykają. Mieszkanie kciukiem ma spłacone WŁASNE i 55m2 i nie musi pracować, to już Szlora Poznańska piertoli kłamstwa, że kciukiem ma jeszcze kredyt 1600 zł miesięcznie, potem że jednak wynajmowane, a potem że kciukiem pracuje 12 godzin na dobę, tyle że wyszło że to mieszkanie niby Srakelii jest na papierze na jej matkę, a nie na nią. Do tego ma klitę w wielkiej płycie, a twierdziła zupełnie inaczej. Zmienia ciągle wersje, że Wit ją leje i Majkę też, a zaraz potem, że jej nigdy nie uderzył a na psa krzyknął, Wit ci szcza do mordy, a ty jesteś dziw/ką na SU a w realu dawałaś doopy za mp3 i trzem za 150 zł, ty kur/wo puszczalska! Aha i jeszcze 100 razy zmieniasz wersję, czy Koński cię zgwałcił czy nie. On ci powinien sprawę w sądzie założyć o zniesławienie, jeszcze kasę dostanie, kciukiem, namów go! Sama tam polazłaś z winem i zaczęłaś mu obciągać! Doopy nie umyłaś, on nie miał gumek i ci w brudny od/byt wkładał a ty się mu zrzygałaś na podłogę od smrodu swojego gó/wna w pokoju!

Nie twojej mamy, a jej fagasa. A m9asteczko jak miasteczko. Jest urocze, i uwielbiam je. N9gdy nie mówiłam, że tu jest coś och ach. Niewiele widzialas boś się rozwalila w parku nad wodą i mowtkiem. To dopiero urocze miejsce, nieprawdaż? :-) nigdzie więcej ci się iść nie chciało :-)

Gość gość
Maciejaszek to patola bo spal z kobieta co uprawialacsex grupowy? To Wit tez patola, bo Ty tez uprawialas sex grupowy z Ciemnym Typem tyle,ze za kase,a Wit szczy Ci do ust.Jaka zareczona? Pierscionka nie masz...

19.46 ty serio ? :-) Ja mam wieś a ty nie! I tup nozka!serio!? :-D jutro ci fotke z okna zrobię bo teraz już za ciemno :-) A ten post orange kurde w deche jak to zapamietales? Dzięki za poparcie mnie w kwestii tego ze noxa kłamie na każdym kroku :-)

Gość gość
tak samo że na SU zarabia przyjemnie i łatwo, a tu dziś nagle że zazdrości ludziom normalnie pracującym i by wolała normalnie pracować a na SU nie wchodzić, Noxelia to jedno wielkie kłamstwo, a wersję zmienia w zależności od potrzeb, chora schizofreniczka z afektywną dwubiegunową, poważnym upośledzeniem i zboczeniem seksualnym w kierunki zwierząt, zbiorowego seksu z mężczyznami, prostytucji i fekaliów (wypnij zad, zesraj się i dobrze jest)

Gość gość
A niech tam Kciukiem ma i sto kredytów, jak daje radę spłacać. Ale w majty nie musi robić ze strachu, jak się drzwi wejściowe otwierają, facet jej nie tłucze, cyckami na su nie musi machać, żeby sobie bluzkę kupić.

Ja ci rękę podalam. 2 ostatnie razy ja odepchnelas. Raz spokojnie, smsem że to nie ma sensu itd a drugi raz już ostrzej. No k***a biegać za tobą nie będę. Po tym jak zniknął królik już naprawdę nie. Gardzę tobą i uważam, że nalezycie trafilas na bydle. Bez powodu karma człowieka nie dobija zwiazkiem z czymś takim jak ten śmierdzący ogr.