Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta musi wyglądać i zachowywać sie żeby facet chciał ja przelecieć ?

Polecane posty

Gość gość

Wymiencie mi cechy. Mnie faceci postrzegaja jak jakaś aseksualna istotę :/ nie wiem czy charakter ma w tym udział, bo jestem dobra, wrażliwa a slyszalam a faceci takie kobiety wynosza na piedestal i robia z nich bostwa ktore nie oczekuja seksu... Z wyglądu jestem całkiem ładna, nie jakaś seks bomba. Z twarzy podobna bardzo do Laury Palmer, tylko ze mam ciemne włosy , śniada cerę,jasne oczy. Mam całkiem duży biust, średni tyłek, nie jestem chuda a taka między szczupłą a normalna. Bez większych wad.

Gość gość
Bądź pewna siebie, długo utrzymuj kontakt wzrokowy, miej ironiczny uśmieszek czasami. Pooglądaj filmy z lat 80 o femme fatale - one własnie w ten sposób się zachowywały. Do tego oczywiście odpowiedni ubiór, np. dekolt który pokazuje kształt biustu, wysokie obcasy, pończochy i sukienka tak żeby facet czasami zobaczył koronkę pończoch. Na bank będzie chciał Cię wtedy przelecieć.

Gość gość
i oczywiście makijaż, chociaż delikatny. Faceci wolą kobiety "zrobione" niż naturalne.

Gość gość
Tylko 10 % kobiet ma wygląd prowokujący nawet impotenta do gwałtu. Za dużo tego jest - Natalia Siwiec za sam wygląd. Sexownym po prostu trzeba się urodzić lub ciężko pracować nad tym.

Gość gość
Przeleciec? Ruuchanie tylko ci w głowie

Gość gość
Dziękuję za rady, skorzystam :)

Gość gość
Mam makijaż zawsze, nie jakiś mocny,ale jest:) Nie noszę jakiś luznych ubrań, ale dekoltu na wierzch nie wywalam jak np.Natalia Siwiec.

Gość gość
A od kiedy to faceci potrzebują żeby ich jakoś specjalnie zachęcać? :)

Gość gość
Tylko jedna partnerka mi się podobała. Z resztą się kochałem, żeby spuścić z wora. Ja nie podobałem się ani jednej kobiecie z którą byłem. Weźcie to sobie do serca sexownym trudno być.

Gość gość
Na tym świecie są trzy typy kobiet 1. Te które się rżnie i zapomina o nich 2. Te których się kijem nawet nie tyka z różnych przyczyn, są albo paskudne, albo zaniedbane, albo chore umysłowo. 3. Te które się szanuje i które idealnie nadają się na partnerki, ale tych też się nie przelatuje... z tymi można się jedynie namiętnie kochać. A ty autorko musisz się zaliczać do opcji drugiej skoro tylko na samym rżnięciu ci zależy.

Gość PiotrasBDG
Chcesz to mogę cię przelecieć:D

Gość gość
Badanie psychologiczne dla kobiet. Idźcie sobie tłoczną ulicą i oceniajcie po wyglądzie i zachowaniu obiekty w podobnym wieku. To badanie jest tylko połowiczne bo umysł też jest seksowny. Zbadajcie 100 obiektów badania ( kobiety lub faceci ) i podzielcie na 3 grupy : pasztety, przeciętni, seksowni. Podajcie mi później wyniki w procentach. Ja przypuszczam, że średnio będzie: pasztety 30 %, przeciętni 50%, 20% seksowni.

Gość gość
Ale po co Ci to??? Czujesz się niespełniona bez k****a. Weź się ogarnij. Trochę godności

Gość gość
W Polsce? Chyba żartujesz że aż 20% seksownych facetów. Może 1 na 20 facetów jest sexy. Reszta to pasztety. Kobiet już jest o wiele, wiele wiecej atrakcyjnych. No ale ogólnie Polki są ładne i słyną tego na świecie. Polacy nie słyną z tego by byli przystojni. :O

Gość gość
Od takich kobiet jak ty faceci trzymają się z daleka, bo takie kobiety są pierdolnięte, raz przelecisz a potem będzie taka za tobą latać i się łasić, albo obrobi ci dupę przed znajomymi.

Gość gość
gość dziś Gdybys taka byla to kazdy by cie podrywal codziennie

Gość gość
Ja uwielbiam gdy faceci chcą mnie przelecieć. Uwielbiam gdy mnie pożądają. Dosłownie karmię się tym. W nowym towarzystwie muszę być najbardziej pożądaną kobietą, inaczej jestem chora. Ubieram się z klasą, nigdy nie odsłaniam zbyt wiele (może czasami dekolt), a bardzo wiele osób mówiło mi że jestem najbardziej seksowną kobietą jaką spotkali. Każdy mój gest, każdy ******asączony jest seksem. Wiem idealnie jak poprowadzić rozmowę lub w jaki sposób patrzeć na faceta, by ten oszalał. Lubię ich uwodzić, a potem łamać ich serca. Nie idę z nimi do łózka. Po prostu chcę by mnie pragnęli. To jest mi niezbędne do życia.

Gość gość
Polacy są brzydcy i lepiej niech się nie rozmnażają.

Gość gość
gość dziś W Polsce? Chyba żartujesz że aż 20% seksownych facetów. Może 1 na 20 facetów jest sexy. Wszystko zależy od popędu seksualnego, od wymagań. Nimfomanka blachara inaczej patrzy na świat i ludzi jak oziębła hrabianka.

Gość gość
"Wszystko zależy od popędu seksualnego, od wymagań. Nimfomanka blachara inaczej patrzy na świat i ludzi jak oziębła hrabianka. " Od wymagań tak, od popędu nie. Kocham seks i ujeżdżam ostro każdego faceta z którym jestem. Myślę o seksie w każdej minucie i mogłabym obciągać 24/7 jeśli ktoś mnie niesamowicie podnieca. Ale nie będę zadowalać się przeciętnym Polakiem o wzroście 175 cm i ryżych włosach.

Gość gość
gość dziś Nie lubię skrajności rzygać mi się chce na myśl o blacharze nimfomance ale hrabin nienawidzę!

Gość gość
Mam adoratorow ale mowie, ze nie czuje aby targala nimi namiętność. Moze nie chcą pokazać bo nie jestem typem wulgarnej kobiety. Nie wiem. Może jestem tylko w twoim guście bo życie co innego pokazuje... właśnie bez k****a nie czuję sie spełniona jako kobieta, dokładnie tak. I nie wazne, czy faceci nie okazuja tego bo maja szacunek czy im sie nie podobam choć nie raz slyszalam komplementy na swoj temat (wprost i od osob trzecich ze jestem ladna)widziałam zachwyt ale to może być takie ogólne,bo może wlasnie nie jestem sexy. I pomimo ze mam adoratorow na zwiazek to nie mam zamiaru w niego wchodzic - nie czuję sie pozadana, nie czuję żebym sie podobala tak by ktoś miał na mnie ochotę. Z moją głową wszystko ok ;] i na pewno jak kretynka nie latam za facetami.

Gość gość
Myślę że jak kobieta lub (naprawde lubi) seks to automatycznie też jest seksowna. Bo każdym zachowaniem chce do tego prowokować

Gość gość
Ukraincy maja coś w sobie. Tak jak Turcy czy Turkowie, jak to sie wymawia bo nigdy nie wiem :D oni mają w sobie męskość, w zachowaniu i w wyglądzie, a Polacy fakt. Są straszni w większości. Rude albo jakieś wyplowiale te wlosy, zaniedbani, z okrągłymi mordami ble

Gość gość
No ale ogólnie Polki są ładne i słyną tego na świecie x Kto ci takich głupot naopowiadał? To idiotyczne powiedzonko nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i tylko w PL tak się mówi, aby was jakoś pocieszyć, polki są bardzo przeciętne jeśli chodzi o urodę, rzadko kiedy udaje im się zrobić karierę w filmie, modelingu... nie łapią się nawet do pierwszej 20 w wyborach miss świata :P Polski za to idealnie nadają się do burdeli i z tego słyną na całym świecie, są łase na kasę i za kasę zrobią wszystko, dlatego połowa prostytutek w zachodnich burdelach to właśnie polki.

Gość gość
Mam pytanie kto z was twierdzi, że jest pasztetem i jak się czuje z tym?????????? Pytanie do kobiet i facetów!!!!!!!!!!

Gość gość
Jestem pasztetem ale urodziłam się ładna. Właśnie robię kilka rzeczy, żeby wrócić do grupy pięknych i niskim kosztem. Zaniedbałam się okropnie.

Gość gość
Jestem pasztetem i zawsze byłam brzydka :( Nie wiem czy milion Euro by pomógł :)

Gość gość
Polacy ogólnie nie są zbyt urodziwi (kobiety i mężczyźni).

Gość gość
gość dziś Jestem facetem mam to samo co pani.