Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta musi wyglądać i zachowywać sie żeby facet chciał ja przelecieć ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Lepiej mu nic nie mów bo raczej stracisz kolegę.

Gość gość
gość dziś Żeby facet chciał przelecieć to az tyle nie trzeba sie starać, no bez przesady. Oni stukną wszystko co na drzewo nie ucieknie. Wystarczy im ze myślą, ze ty myślisz ze sa boscy. To debile a ich obsługa jest tak prosta jak cepa .

Gość gość
Ja jestem piękna ale nieidealna, Polacy to nie Włosi, oni nie podrywają tylko się zawstydzają albo udają że ignorują. Bardzo rzadko można usłyszeć komplement z klasą od Polaka. Ostatnio uslyszalam dwa mce temu, potem tylko od kobiet.

Gość gość
Natalia Siwiec to płótno malarskie Ale figurę ma kobiecą to trzeba oddać, tylko że na schabowego opalona

Gość gość
Natalia Siwiec ma twarz przeciętnej Polki tylko podrasowaną za nieprzeciętne pieniądze. A ludzie sobie dali wmówić że to bogini.

Gość gość
No właśnie. To TV Wam narzuca, kto ma się podobać.

Gość gość
Chyba jednak Tobie nie pomoge bo uznaje seks z milosci i dlatego jestem prawiczkiem. Nie sypiam z kim popadnie i nie przelatuje kobiet. Szukam milosci.

Gość gość
gość dziś Nie tylko Wlosi zbykaja wszystko co sie da i zawsze szczegolnie jak kogos maja. Kazdy facet z zachodniej europy. Polacy raczej naleza do typu niesmialego grzecznego chlopca dzentelmena z niska samoocena.

Gość gość
Bardzo rzadko można usłyszeć komplement z klasą od Polaka x A we Włoszech za to usłysz komplement pełen klasy, na ogół jest to gwizdanie, albo typowe bella ragazza... też mi klasa :P Poza tym z podrywem na ogół nie mają problemów ci którym nie zależy, a jak zależy to zaczynają się problemy i pojawia się brak wiary we własne możliwości.

Gość gość
Mam dla Was złotą radę: Ludzie, zacznijcie w siebie wierzyć i we własne możliwości!

Gość gość
Łatwo powiedzieć, a trudniej zrobić... zwłaszcza jeśli jest się facetem od którego wymaga się dosłownie wszystkiego.

Gość gość
A czego nie potrafisz zrobić?

Gość gość
smutne ze kobietom tak sie przewraca w glowach

Gość gość
Mokra pochwa wystarczy.

Gość gość
ludzie sa pusci przynajmniej wieksozsc

Gość gość
Z seksapilem trzeba się urodzic, reszta to dodatki które szybko znikają jak dziewczyna ma to coś, to widzę od razu ja nagą i wytarmoszona po calonocnym seksie.

Gość gość
musi być chuda .. i w miarę młoda, to 99% sukcesu

Gość gość
Uwielbiam jak dziewczyna ma to coś i nie musi nic robić by mnie skusić. Po prostu jest sobą. To rzadka cechą.Te co mają umiejętności: grają oczami, włosami, słowami łechcą moje ego tym swoim tańcem godowym, ale to nie to samo co wrodzony seksapil.

Gość gość
a ja chodzę w łachach ,bez makijażu i mam władzę nad umysłami mężczyzn,kobiety mnie często nie trawią bez powodu,a ty z tym słówkiem przelecieć jesteś nieco beznadziejna

Gość gość
No nie no, w lachach i bez grama makijażu odpada. Babciom i flurom dziękujemy. To nic nie robić to tak w cudzyslowie ;-)

Gość gość
taki mądry jesteś? a ty byś się pindrzył jakbyś w każdej pracy miał problem z nawiedzonymi babami ?:-) nie sądze

Gość gość
Ty chyba pracujesz w tym samym miejscu co ja autorko :D Opis by sie zgadzal ;) Obfity biust i figura ze mmmmm az ma człowiek chęć zgrzeszyc :D W jakim województwie pracujesz?

Gość gość
Zeby przeleciec? Musi wygladac nawalona:)) serio. Bylam kiedys zakompleksiona i wiecznie sie odchudzalam mimo ze bylam chuda. Poimprezowalam, czasem zdarzyla sie przygoda ma imprezie. Moze to glupio zabrzmi i niemadrze ale to dalo mi pewnosc siebie..

Gość gość
Piękne są: Agnieszka Wagner, Magdalena Mielcarz, Monika Bellucci, Grace Kelly, Audrey Hepburn, ale raczej nie N. Siwiec - tyle, że ja jestem kobietą i inne piękno mi się podoba niż mężczyznom :)

Gość gość
Jesteś pedałem nie kobietom

Gość czarna91
Moim zdaniem to kobieta powinna siebie akceptować wtedy będzie wszystko dobrze;) ja nie akceptowałam siebie bo miałam nadwagę 32kg to dużo ale dałam radę zrzuciłam dzięki regularnym posiłkom,3x w tygodniu basen plus suplementacja African Mango http://afrikanmango.pl i gdy schudłam moje życie nabrało kolorów;)