Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta musi wyglądać i zachowywać sie żeby facet chciał ja przelecieć ?

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem pasztetem z krolika na moje nieszczescie

Gość gość
Ja jestem przeciętna ale wybredna i nieśmiała.

Gość gość
Ja tak samo, ale mam w planach wyjazd za granicę i ogarniecie bo potrzeba mi aparatu na zeby, wybielania,operacji złamanego skrzywionego nosa i przeszczepu włosów bo lysieje :O kiedys bylam sliczna , a teraz... szkoda gadac . Troche sie zaniedbalam a troche nie z mojej winy jak np ten nos, po prostu sie przewrocilam i takie szczegóły szpeca a trzeba w koncu faceta znaleźć i dla samej siebie bo mam depresje od kilku lat

Gość gość
ja moglabym to zrobic za freako

Gość gość
Ja jestem piękna ale niezależna, nerwowa i dlatego samotna.

Gość gość
gość dziś 3 ruchy i wór suchy :) Faceci są mnie nerwowi wtedy :)

Gość gość
Ponoć jestem ładna, ale mam mnóstwo kompleksów. Musiałabym zrobić kilkanaście operacji plastycznych żeby się ich pozbyć. Do tego mam problemy z nawiązywaniem znajomości i wszystkie swoje porażki na tym polu zwalam na to, że jestem brzydka.

Gość gość
gość dziś Jesteś wolna czy masz kogoś?

Gość gość
Bez bicia powiem, że jestem przeciętna a facet brzydki. Mamy dobre charaktery bo się dobrze dogadujemy. Chłopak jest pracowity i mnie szanuje a ja jego.

Gość gość
gość dziś Tak samo ładna, kompleksy - ludzie mówią, że gadam głupoty, teraz wolna.

Gość gość
18:59 pusty JESTES ze hej

Gość gość
18:59 obecnie jestem w związku.

Gość gość
Musisz wyglądać jak Kur/wa :)

Gość gość
100% pasztet :D Do nas do pracy przyszła nowa dziewczyna. Widać, że biedna bo ubrana jak ze szmateksu. Dziewczyna ładniejsza od Natalii Siwiec. Obserwowałem reakcję facetów te spojrzenia, uśmieszki, laiki :D Dziewczyna ma przesrane bo faceci nie dadzą spokoju a kobiety rozszarpią :D Napiszę wam za miesiąc czy została zgwałcona lub rozszarpana :D Ta cisza jak ją wszyscy zobaczyli myślałem że się zesram ze śmiechu :D

Gość gość
Przeciętne osoby z wyglądy zawsze miały, mają i będą mieć największe powodzenie, bo przeciętność w naturze daje poczucia bezpieczeństwa... gdy ktoś się wyróżnia, to zwraca na siebie uwagę innych, a przy tym również może wzbudzać niepożądane emocje.

Gość gość
100% pasztet  ?? Co masz na mysli.?

Gość gość
gość dziś Musisz wyglądać jak Kur/wa usmiech.gif To napisał 100 % pasztet :D

Gość gość
Co wy widzicie w tej Natalii Siwiec?

Gość gość
gość dziś Co wy widzicie w tej Natalii Siwiec? 11/10 To jest tak ładna kobieta, że chuj opada zamiast go rozerwać :D

Gość gość
Na swoim przekładzie podpowiem ci jak mniej wiecej powinnaś sie zachowywać i ubierać. Mam bardzo duze powodzenie ale mam tez super faceta więc udaje ze nie widzę i usuwam zaproszenia ( czaem ze 2 tyg) z fb Cały seksapeel zaczyna się w głowie :) Chodzi o to by prowadzić w miare satysfakcjonujące życie ( świadome zycie) , miec pasje/hobby, zainteresowania i lubiec słuchać ludzi. Miec o czym z nimi rozmawiać. Ogolnie-Znać swoją wartość co nie oznacza zarozumialego bufona ;) Taka radość wewnątrzna przyciąga ludzi a jesli do tego potrafisz o siebie zadbać..i podkreslic swoje atuty to jesteś na dobrej drodze aby mężczyźni zwracali na ciebie uwagę i ..kobiety zaczynały nie lubiec. Niestety. Jeżeli chodzi o ubiór, to mile widziana odzież kobieca-sukienki, spódnice z wysokim stanem do tego szpilki Do spodni fajne, dopasowane body +trampki -tez można wyglądać sexy :) i czuc sie przy tym swobodnie. Nie odkrywaj za duzo. To nie jest sexy Jezeli jestes szczęśliwa posiadaczka fajnego biustu to body z golfikiem bedzie wyglądało ..kusząco. Koszule fajnie dobrane- slim, super podkreślają talie. Makijaz? Podkreslona oprawa oczu tzn zadbane i podkreslone brwi, kreska i dobrze wytuszowane rzesy będą ok' nie potrzeba doklejonych, sztucznych rzęs ,) Pomadki w odcieniach zgaszonych róży-odcieni nude. To naprawdę wystarczy Ale tak jak wcześniej pisalam - wszystko zaczyna się w głowie. Polub siebie i bądź sobą :)

Gość gość
Jestem facetem sukieneczki, spódniczki i wkurwia mnie to że myślicie, że muszą być codzienne inne. A chodź w niej nawet cały byle by nie śmierdziała :)

Gość gość
Ciasne spodnie ale musisz byś bardzo zgrabna.

Gość gość
Rozmawiaj tak z każdy facetem jakbyś go podrywała. Uśmiechaj się do każdego i nie stwarzaj dystansu. Zawsze stań tak, żebyś mogła zrobić unik jakby chciał Cię pocałować lub przytulić.

Gość gość
Jak chcesz jakiegoś poderwać a wiesz, że się podkochuje. To go klepnij w tyłek z liścia nie dostaniesz a on już się domyśli o co chodzi.

Gość gość
gość dziś Bzdury gadasz ile razy klepnęłam kolegę w pupę i nic się nie domyślił...

Gość gość
Jak facet nie chce, to nawet możesz klęknąć i zacząć mu obciągać, a i tak cię nie przeleci :P

Gość gość
gość dziś On Cię lubi, że jego pupa tak często w Twoim zasięgu ale nie podobasz mu się. Może gej?

Gość gość
Jak koleżanka mnie klepnie w pupę, plecy itp. to myślę, że mnie lubi. Skąd mam wiedzieć, że chce mnie przelecieć? Brakuje kobietom otwartości jak coś chcę to używam aparatu gębowego :)

Gość gość
Żeby facet chciał przelecieć to az tyle nie trzeba sie starać, no bez przesady. Oni stukną wszystko co na drzewo nie ucieknie. Wystarczy im ze myślą, ze ty myślisz ze sa boscy. To debile a ich obsługa jest tak prosta jak cepa .

Gość gość
gość dziś Jak jesteś taka mądra to mi powiedz co mam zrobić, żeby mój kolega się domyślił? Jestem na wózku inwalidzkim. Kolega przychodzi do mnie od roku a od kilku miesięcy ciągle o tym myślę.