Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszust UWAGA

Polecane posty

Gość gość

na portalu sympatia , o2 i innych pojawił się znowu słynny krzysztof przedstawiający się jako tomasz, facet ten jest w wieloletnim związku i oszukuje kobiety aby je zaciągnąć do łóżka, poprzednie nicki to tomtomc****m, obecnie karol 111a... karol 1111a, facet pracuje w górnictwie, uwaga na oszusta

Gość gość
zaciąga dl łózka i nie zapłaci. mnie tak oszukał! uważajcie dziewczyny. bierzcie z góry kasę.

Gość gość
podaje że mieszka w chorzowie , wysyła nawet skan rozwodu z poprzedniego związku....oszust

Gość gość
moze mu za darmo dałas ??? zakochałaś sie ?

Gość gość
dałam mu nie myśląc o zapłacie ale gdy się dowiedziałam o tej zdzirze jego żonie to zażądałam by mi zapłacił 1000 zł standartową stawkę za całą noc. oszukał mnie i nie zapłacił. w dodatku nie ma tyle kasy bo jest bezrobotny! czuje się okropnie!

Gość gość
z tego co się dowiedziałam to pracuje na kopalni więc ma kasę, on wręcz się szczyci tym że pracuje w dozorze kopalnianym, a że o to oszust to uwaga kobietki, facet obiecuje góry i kłamie że jest wolny, piszę to ponieważ znalazła mnie jego partnerka na jednym z portali, on zakłada co chwilę inne konta pan krzysztof vel tomasz

Gość gość
uważajcie bo to górnik! rąbie przodek i idzie dalej!

Gość gość
witam, ja również pisałam z nim na sympatii, przestawił się jako rozwodnik przebywający na wczasach z synem, napisała do mnie również jego partnerka super kobieta, rozmawiałam z nią telefonicznie.....brak słów i tyle....WIĘC UWAGA NA NIEGO BO TO OSZUST..pozdrawiam

Gość gość
hahaha tomcio tom powrócił vel tomasz vel krzysztof, vel karol111a vel karol1111a, żal mi jego kobiety i tyle, wiem gdzie mieszka na prawdę bo byłam tam napluć mu w twarz przy jego kobiecie jak się wydało co robi

Gość gość
co to za link ?auto mam kupic ?

Gość gość
a dlaczego kolezanka co chciala kase 1000 za noc nazywa jego zone zdzira? to chyba powinnas jego nazwac kawał c***a , a nie nic nie wiedzaca kobiete nazywasz zdzira!! zdzira i k***a to raczej ty jestes kobieto !!

Gość gość
no widzę że koleżanka się spotkała z tym ku8888em bo autko zna hehe

Gość gość
no znam, i widze ze kawal h*uja z niego,

Gość gość
czas kobiety badania zrobic, bo nie wiadomo kogo walil

Gość gość
czerwony juk nissan rej SW

Gość gość
drogie panie kto sie spotkałz tym panem zapraszam do rozmowy pod numerem telefonu 575478508

Gość gość
witam, teraz kojarzę nicki i imię, on już długo w necie kobiet szuka, zawsze mówi o górnictwie, odbiera tel co chwilę z kopalni ,tak tak krzysztof mu jest, tępić takich drani, uwaga pije herbatki

Gość gość
na o2 to był tomtociotom, kojarze gnoja

Gość gość
A może jakieś zdjęcia jego

Gość gość
jak tu ktoś napisał i nawet link zamiescił, po samochodzie go mozna poznać i rej

Gość gość
tomtomciotom był na flirteo.pl e.podryw.pl kojarzę faceta również z randek o2, wszędzie miał wpisane rozwodnik :) a tu takie jajca, kawał gnoja z niego i tyle, do Pani 1 co rozpoczęła temat.....dobrze zrobiłaś ujawniając gnoja

Gość gość
hmm tak sobie kobietki myślę.....pisałam ostatnio z takim podobnym co tu mówicie :) nawet na kawie byłam....może więcej coś o tym człowieczku bo nie chcę wpaść w gówno ,oraz nie mam zamiaru spotykać się z facetem w związku, sama przeżyłam zdradę więc wiem jak to boli

Gość gość
Czy któraś poznała daniel44 ma konto na buziak.pl , na imię ma Grzegorz mieszka w Chełmie a pochodzi z Lublina

Gość BLIŻNIĘTA
uwaga na tego niby obcokrajowca !!!zmienia imiona..Dziś to Larry-ma syna 12 lat.Jest niby w Afganistanie.Miał w grudniu ub.roku iść na emeryturę.Jak się okazało siedzi tam do dziś i znów idzie w grudniu na tą emeryturę..Obieca małżeństwo..Będzie chciał pieniędzy..Działał na skype ale obecnie na Sympatia.Wszedł na mój profil po raz drugi ale już zapomniał i mnie nie poznał..Zaczął od tego samego . Gdy mu przypomniałam -był zdziwiony.Zdemaskowałam go !!! a on ze złości wyzwał mnie od suk.. PAMIĘTAJCIE-DZIŚ TO