Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś miał doświadczenia z niewyjaśnionymi zjawiskami ?

Polecane posty

Gość gość

np. Nocne odgłosy, przemieszczające się cienie, przedmioty itp.

Gość gość
Kurwa nie strasz na noc ludzi takimi postami :-(

bardzo wiele. z tymi predyspozycjami trzeba sie po prostu urodzic, albo wyrobić w sobie. sa ludzie ktorzy widza zjawiska ktorych wiekszosc nie zauwaza. i nie mowie o duchach, czy czyms innym mowie o nakladajacych sie rzeczywistościach czasem z jednej do drugiej cos sie przedostaje mzoe to byc duch a może być i samolot. Najiewcej synchroniczności miałem i stanow trasowych ktoere sprzyjaja nauczeniu sie dostrzegania tego czego inni nie maja odwagi ujrzec, chodzi o odwage musisz przezyc cos co sie nie wydarza, ale by moglo. a jesli cos twoja swiadomosc przuyjmie za mozliwe bedzie mozliwe

Gość gość
gość dziś K**wa nie strasz na noc ludzi takimi postami xxx masz cykora ?, mam przyjść i przytulić ?

Gość gość
Ja miałem do czynienia z duchami, a przez kilka lat towarzyszył mi pech, ale taki mega...

Gość gość
Czasami czuję czyjąś lub jakąś obecność czegoś. Nie potrafię tego wyjaśnić to pojawia się nagle i niespodziewanie.

Gość gość
gość dziś Ja miałem do czynienia z duchami, a przez kilka lat towarzyszył mi pech, ale taki mega x co to były za doświadczenia.