Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje sie konczą a oto moje plany na nastepne wakacje

Polecane posty

Gość gość
byłam tam w zeszłym roku

Gość gość
po co planować następne wakacje, jak nie wiadomo czy sie dożyje :o

Gość gość
fajne to jezioro

Gość Armanda356
Ja zaczynam planowac zawsze tak 5-4 miesiące przed. Wtedy fajnie się negocjuje ceny na bookapart i łatwo wyszukać tani lot.

Gość gość
Ja zaczynam odkładać pieniądze. W tym roku byłam nad morzem, a w przyszłym roku chciałabym pojechać w góry. Zastanawiam się nad Zakopanem. Nie wiem jak jest w z noclegami w Zakopanem, czy dużo wcześniej trzeba rezerwować? W tym roku noclegi w Rewalu rezerwowałam przez bardzo fajną stronę http://otonoc.pl/noclegi-Rewal tak też zrobię w przyszłym roku bo byłam zadowolona z tej strony :)

Gość skrzyneczka
Ja tak jak Armanda planuję wakacje wcześniej. Można wtedy załapać tańsze loty i tańsze apartamenty :) Sama też chętnie korzystam z bookapartu, bo jest bardzo wygodny i można negocjować ceny. W przyszłym roku celuję w Hiszpanię, w tym była Chorwacja.

Gość dizzyk
Ja też właśnie planuję jakiś wyjazd.... Może weekendowy Budapeszt albo Praga? Pewnie jak już wybiorę to skorzystam z bookapartu skoro można się "targować" o niższą cenę :P

Gość gość
żałośni jesteście spamerzy :o naprawdę sądzicie, że ktoś się nabiera na te nieudolne REKLAMY?

Gość ojroo
Ja może wyskoczę sobie gdzieś do Grecji, bo nigdy nie byłam. Tyle, że wolę zwiedzić tę kontynentalną część - ciągnie mnie do Aten mimo tego, że słyszałam sporo negatywnych komentarzy o niej. I może skorzystam z bookapartu skoro polecacie, widziałam, że mają fajną bazę noclegową własnie w Atenach :)

Gość niqita
Ja nie słyszałam jeszcze o tym bookaparcie, ale może z niego skorzystam. A mój cel na następne wakacje to Włochy <3

Gość gość
Ja w tym roku postawiłam na Mazury i na http://manorhotel.pl/, ale w przyszłym planuję wyjazd za granicę. Marzy mi się Grecja, albo Madera, ale nie wiem jeszcze co z moich planów wyjdzie.

Gość asiutka   1999
Też nie widzę sensu w planowaniu tego co będzie za rok. Może b edę miała komisa i nici z wakacji

Gość gość
A mnie jeszcze w tym sezonie czeka krótki wyjazd. W przyszły weekend wybieram się z narzeczonym na weekend do hotelu http://www.carlina.pl/ Już nie mogę się doczekac!

Gość gość
Pięknie jest w Polsce np. na Kaszubach, www.kaszuby-domek.pl piękne jeziora dookoła

Gość gość
Byłam na wyjeździe wakacyjnym z BTC w USA, to były najfajniejsze i najciekawsze wakacje w moim życiu, mam nadzieję że w przyszłym roku będzie podobnie, też się wybieram.

Gość gość Milenaa
Wejdź na timeonflight.com :) i sprawdź gdzie warto jechać na wakacje :)

Gość gość
My planujemy wyjazd do Chorwacji. Kilka razy była w Chorwacji i zawsze byłam zadowolona. Droga trochę ciężką, ale byłam zadowolona. Noclegi w Chorwacji znalazłam na http://otochorwacja.pl/

Gość Sinulka

Ja do Grecji - i już mam zabukowany wyjazd z Coral Travel. Szczerze mówiąc bardzo lubię to biuro bo jest dla mnie pewniakiem!