Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko niesmiali faceci twierdza, ze kobiety leca na kase! I to nie dlatego, ze

Polecane posty

Gość gość

Nie maja kasy. Bo zdaza sie, ze maja. Oni ludza sie, ze jak podjada ferrari, czy lamborghini to kobiety SAME PODEJDA I POWIEDZA "ZERZNIJ MNIE"! Taka jest prawda. A gdy tak sie nie dzieje, to popadaja we frustracje i zaczynaja walic tekstami, ze "leca tylko na pieknych bad boyow" itd. Faceci, ktorzy twierdza, ze kobiety leca na kase, tak na prawde nie maja jaj, i nie wiedza jak podrywac.

Gość gość
Tacy faceci sami lecą na kasę. Dokonują projekcji własnej żądzy pieniądza na kobiety.

Gość gość
Znowu frustratka musi obrzucic mezczyzn blotem by sobie dogodzic

Gość gość
kobiety bardziej lecą na przystojnych niż z kasą

Gość gość
Mechanizm wyglada tak: jestem niesmialy i nie mam dziewczyny -> gdzies kiedys uslyszalem, ze kobiety leca na kase -> pracuje ostro i oszczedzam -> obnosze sie z kasa i kupuje ferrari, "bo jak jakas zobaczy, ze wysiadam z niego na ulicy, to na pewno podejdzie i zaproponuje randke" -> zadna laska nie zwraca na mnie uwagi, gdy wysiadam z mojego ferrari, moja frustracja narasta! "Kobiety to qrwy leca na przystojniakow i bad boyow" -> zwracaja uwage na mnie tylko zlodzieje i ludzie, ktorzy chca pozyczyc kase na wieczne oddanie. :)

Gość gość
9:19 dokladnie tak! :D

Gość gość
Dodam tylko że przeciętna dziewczyna min 3 bolców na liczniku. I o czym to świadczy. :-o O braku wartości i chyleniu pieroga pierwszemu lepszemu. A na kasę lecicie jak myszy do sera.. Sponsoring to dla was męskość i dżentelmeństwo. Myślicie tylko jak tu zaspokoić swoje potrzeby. A jakiekolwiek wartości i nie wspominając o miłości schodzi na drugi plan. Świat oszalał a wy razem z nim. W pogoni za urojonymi marzeniami poszukiwania samca alfa który was zapłodni.

Gość gość
9:34 to dlaczego nie zagadauja do facetow, ktorzy wysiadaja z ferrari? :D

Gość gość
Bo wiejska baba ja ty nie ma szans u bogatego :-) Za wysokie progi.

Gość gość
TYLKO BADBOYE IM W GŁOWIE. Ot to cała prawda.

Gość gość
Nie chodzi o nieśmiałość ale o to że nawet jak zagada biedny to nie zwrócicie uwagi. Ale jak podjedzie ferrari to odrazu punktuje. Niestety wy też myślicie dolną częścią ciała i instynktem. Który podpowiada wam że to ten bo może dać wam emocji to czego potrzebujecie. A niżej przykład jakie jesteście: Cała prawda: https://youtu.be/DjSSE-bYrPU

Gość gość
Ja np. nie lecę na bardzo bogatych. Na studiach poznałam bogatego faceta. Miał super auto, super chatę i co z tego, bardziej kochał te rzeczy i kasę niż mnie. Ja byłam mu potrzebna do seksu i do pochwalenia się przed znajomymi, jaką ma fajną laskę. Kupował mi kiecki, zabiegi opłacał w spa, kosmetyczkę, fryzjera itp. właśnie dlatego, żebym dobrze wyglądała, żeby mógł się pochwalić. Dałam sobie spokój, kiedy zaproponował, abym powiększyła piersi - mam rozmiar C...Także bogaty to nie cud, miód i orzeszki. Teraz szukam faceta tak w średniej sferze, czyli nie za bogaty, ale też nie bezrobotny :) A na auto sama zarobiłam, może nie ferrari, ale audi też jest ok :)

Gość gość
To ruskie czy ukraince? :D

Gość gość
Dokladnie! Wiekszosc szpanuje kasa bo nie ma odwagi zaciagnac kobiety do lozka, i maja nadzieje, ze gdy zobaczy taka, ze maja kase, to ona sama ich zaciagnie do wyra i... nie zaciaga. :D ilu z was mialo juz takie mysli: "jak bede mial ferrari, albo mercedesa, to laski same beda sie do mnie kleic. Same beda podchodzic, zagadywac i ciagnac do lozka"? No i jesli jakas zagaduje, to mowi: "pozycz" (najlepiej na wieczne oddanie :D).

Gość gość
Nie tylko mężczyźni ale i kobiety tak postepują: nie mam jaj żeby przyczyn swojego niepowodzenia szukać w sobie (np. w swojej nieśmiałości) więc znajdę innego winnego: w tym przypadku pazerne kobiety. A tak w ogóle to ja bym został rockefellerem tylko z winy np. rządu nie mogę. I zostałbym słynnym muzykiem ale z winy np. radiostacji nastawionych na tandetę - nie mogę. Głupota i tyle. A jak świat świate biedni faceci ******* i się rozmnażali nie gorzej od bogatych.

Gość gość
Jestem posiadaczem dobrego auta i z każdą chwilą tracę resztki szacunku dla kobiet,to zwykłe blachary idzie taka ze sowim facetem za rękę a zagląda do sierotka i jeszcze się odwraca,bez znaczenia czy szara myszka czy lala po tuningu

Gość gość
Chodzi o to że bogaty ma większą szansę. Ale wierzcie mi nie ma bogatych i nieśmiałych. Durny temat. A dziewczyny lecą na hajs i to wiadomo nie od dziś. Oczywiście nie wszystkie ale większość. Na biednego faceta raczej nie zwracają uwagi. Nie każdą można zdobyć na kasę ale popatrzcie po galeriach. Jest mnóstwo kobiet co będą się biły za bogatego faceta i majtki same im zlatują jak widzą możliwość korzyści.

Gość Michał121212
10:34 tez jestem posiadaczem dobrego auta i kupy kasy i nic takiego nie zauwazylem. :)

Gość gość
Ja jestem biedny, jeżdżę tanim autem ale przystojny i zawsze jakaś dupcia się kręci koło mnie, kasa mi do zamoczenia nie potrzebna.

Gość gość
10:36 oczywiscie, ze sa.