Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ewka 1

jak wszystkie z ostatniego pobytu

Polecane posty

Gość ewka 1

Ta jak wcześniej kuracjusze opisali ja również byłam lipiec -sierpień w Sanatorium Leśnik. Masakra chyba wszyscy byliśmy wysłani przez NFZ tu za karę , ja owszem dostałam pokój 1 osobowy za szokującą cenę , warunki obskórne, poniszczone szafki i brudne wewnątrz, podłogi odstające panele gdzie po zgłoszeniu nikt tego nie naprawił , łazienka zniszczona , brudna ruszające się sedesy , brodzik z rdzą zgrzybiały, zasłonka która w czasie mycia przylepiała się do ciała -ohyda, a woda leciała na całą łazienkę , a odpływ był w dziurze podłogi ,skąd wydostawał się smród . O dywaniczku najtańszym to też można było zapomnieć , leżała brudna szara szmata którą musieliśmy wycierać tą wodę po kąpieli , bo nie było można skorzystać z toalety. Sprzątaczki przychodziły odkurzały środek rynku , a druga niby myła ,a śmieci pozostały na środku pokoju , i kurze na poszczególnych meblach i parapetach pozostały już chyba od roku albo dłużej . A na balkon też było strach wychodzić , czy czasem się nie spadnie poręcze nawet nie wyczyszczone z odstającej farby tak jak od mówiłam od czasów PRL . A i telewizor żeby można było coś oglądnąć trzeba było wykupić na cały pobyt 3-tygodniowy bo niby taniej , a nie tak jak wszędzie na dobę czyli ok. 90,00 zł. Tak że wczasy które byśmy wykupili kosztowały by nas taniej , w lepszych warunkach łącznie z dojazdami za które trzeba było dziennie płacić po 2 razy jeżeli przyjeżdżał autobus . A jeszcze pielęgniarki które tam są ważniejsze niż Dyrektorka i niektóre rehabilitantki są tak nie miłe i nie dostępne , że nie podchodź lepiej. Więcej już opisali inni ,więc nie będę się powtarzać . Uczulam jednak innych ,którzy dostaną tu skierowanie żeby się dobrze zastanowili , bo będą mieć przekichane.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować