Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Male mieszkanie i problem z przechowywaniem

Polecane posty

Gość gość

mamy tylko 2 pokoje. 1 pokoj dziecka 2 nasz. mamy tylko w przedpokoju szafe tylko na kurtki. i szafke na buty. corka ma swoje meble. w pokoju tylko komoda na nasze ubrania.regal na ksiazki. i szafka pod telewizor, i tam ma 2 szafeczki. mialam wczesniej duza mebloscianke ale ja wyrzucilam i teraz mam malo miejsca na przechowywanie roznych rzeczy. jak to rozwiazac? myslalam o jakis ladnych pudelkach odozbnych i tam pochowac.

Gość gość
Hahahaha, a myślałaś że ludzie te meblościanki to mieli bez powodu, z miłości do braku przestrzeni itd? No dobra, krótko i na temat: w naszych mieszkaniach nie da się tego dobrze rozwiązać. Z pudełkami próbowałam, są do kitu bo nie widzisz co w nich jest, każdorazowo robi się bałagan przy przeszukiwaniu. Pudła sprawdzają się jako miejsce przejściowe dla rzeczy, z których wyrzuceniem będziemy się chciały zmierzyć. :D

Gość gość
Popieram. Pudelka = pozrazka. Sa dosc drogie, bardzo dziadowskie i kompletnie niepraktyczne. Dobrze wygladaja tylko na zdjeciu w gazetce dla gosposi.

Gość gość
Czyli musze jeszcze raz zrobic przeglad szpargalow. myslalam ze mozna jakos rozmwiazac problem ten.

Jesteś na etapie urządzania mieszkania i nie masz pojęcia jak je ciekawie wykończyć? Wiadomo, że bardzo ważne jest oświetlenie pomieszczeń, podłogi, kolor ścian, dywany itp. Ale bardzo istotną sprawą są meble. Muszą one pasować, do wyżej wymienionych rzeczy. Do gabinetu lub salonu polecam wspaniały regał na wysoki połysk marki Hugo - http://www.cozacena.pl/regalwysoki-hugo-polysk,28599#prettyPhoto. Składa się on z dwóch części jedno drzwiowych, dwóch szuflad oraz dwóch szklanych półek. Jest bardzo pojemny i zmieści się do niego bardzo dużo ważnych dla nas przedmiotów. Po co rzeczy mają być na widoku i zbierać kurz? Lepiej je schować do szafek i szuflad. Takie rozwiązanie bardzo ułatwi i usprawni nam robienie porządków. Meblościanka Hugo została stworzona z myślą o salonach nowoczesnych jak i klasycznych. Do produkcji mebli wykorzystano wysokiej jakości płyty meblowe oraz akcesoria, dzięki czemu meble są trwałe i solidne. Jak ozdobić ten regał i cały salon? Bardzo fajnym elementem jest ta lampka o tajemniczej nazwie „Drzewko szczęścia” - http://www.cozacena.pl/lampka-drzewko-szczescia-64-led-45cm,17274. Jak sama nazwa wskazuje jest w kształcie drzewka z ciepłymi lampkami typu LED. Ta dekoracja świetnie nadaję się do dekoracji podczas Świąt Bożego Narodzenia. Oświetlenia można użyć wewnątrz i na zewnątrz. Lampki są wymienne i jest ich 64 sztuki. Bardzo ciekawie ozdobi nasz regał i nada klimat naszemu salonowi. Ja zamawiałam z tej strony http://www.cozacena.pl/najtrudniejsza-walka-muhammada-alego,39545#prettyPhoto. Polecam ten sklep www.cozacena.pl. Nie było żadnego problemu z wysyłką oraz z płatnościami. Paczka przyszła na czas i bez żadnych uszkodzeń. Wszystkie elementy do regału były dołączone. Instrukcja bardzo dokładna, nie było problemów w czasie składania. Bardzo gorąco polecam ten portal.