Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozczarowanie ....

Polecane posty

Gość gość

Po pól roku znajomosci,pisania,rozmow,jednym wspolnym tygodniu, teraz dopiero dowiedzialam sie ,ze jest alkoholikiem,ma kuratora,komornikow i dlug do splacenia,nie moze praktycznie na stale opuscic kraju w ktorym przebywa i pracuje.Jeszcze placi alimenty,ale to wiedzialam.Czarna rozpacz ........

Gość gość
Wspolczujemy :)

Gość gość
A czym miał ci się chwalić? To, że ktoś ma np. kredyt to nie jest jego wina. Czasami ludzie biorą kredyt i kredyty żeby gdzieś mieszkać, żeby dziecko wyżywić. I tak to się za nim ciągnie... Alkoholizm jest nałogiem, alkoholicy zawsze robią długi. A zapytaj jak to się stało, że ma taką sytuację...

Gość gość
A po co ma pytac? Nie jest taka wscibksa menda jak ty!

Gość gość
Pewnie to ten , co miał kilka żon i ma z nimi kilkoro dzieci, ale ciągle jeszcze mu się chce?

Gość gość
15:24 To ty jesteś mendą podłą! wyzywasz tak podle człowieka to ty jesteś tym właśnie.

Gość gość
Chwalic sie nie ma czym,wiem o tym,tylko mam żal,ze powiedzial mi o tym tak pozno,kiedy sie zaangazowalam,powinien to zrobic wczesniej.Widzial,jak sytuacja sie rozwijala,jak zaczynalo mi zalezec .Czuje sie teraz jak w pulapce troche.Zrezygnowac nie sposob,ale cięzko pogodzic sie ze swiadomoscią,ze zatail tak wazne sprawy.Podobno dlugi i alkohol to pozostalosc po ostatnim zwiazku.