Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc1ewfwe

Pytanie do Pań. Dziewczyna nie chce sie kochać

Polecane posty

Gość gosc1ewfwe

Moja kobieta narzeka na mój popęd seksualny. Ja chciałbym kochać się z nią zawsze kiedy się spotykamy, ona twierdzi że nie zawsze ma na to ochotę, pomimo że ją pociągam. Czy powinienem to zrozumieć i odpuścić jej trochę, czy ona powinna godzić się na to częściej? Moje zdanie jest takie że dziewczyna powinna sie cieszyc że tak na nią lece a nie narzekać bo pary mają gorsze problemy np. brak erekcji.

Gość gość
seks to cudowna sprawa. Kiedy macie sie kochac jak nie teraz

Gość gość
Prowo, czy naprawdę jesteś takim debilem i niewyżytym chamem?

Gość gość
Ona tak mówi bo chce byś brał ją siłą uwielbiamy to

Gość gość
Pytanie do pań: wolicie jak facetowi staje na wasz widok czy moze jednak jak musicie sie prosic by was kochal ?

Gość gość
czy ona powinna godzić się na to częściej? x POWINNA? WTF? Powinna cię zostawić jak najszybciej, co za palant.

Gość gość
Czyli, że jeśli się spotkacie 2 razy w ciągu dnia, to też "powinna"? Jesteś chory.

Gość gość
Prowo, czy naprawdę jesteś takim debilem i niewyżytym chamem? x Dokładnie, popieram pytanie.

Gość gość
Faceci to tylko seks

Gość gość
Ciężko mieć ochotę na takiego buraka. Stanął mi. Obsłuż mnie. Myślisz, że to podniecające Januszku? :D

Gość gość
Ile masz lat bo mam wrażenie że 15 ? A co to twoja własność bez woli i musi Cię za każdym razem obsłużyć ?

Gość gość
Pewnie nie jesteś super ciachem z tego to wynika. Im przystojniejszy facet tym każda kobieta szybciej wlezie mu do łóżka i da z siebie zrobić zlew na spermę.

Gość Marianka 85
Jak ja bym chciała mieć taki problem.... mój facet nie mał w ogóle popędu.... Ostatnio czytałam o suplementacji na takie wtopy ale niewiem co o tym mysleć ....czy to działa.

Gość gość
No trudno coś na odległość poradzić może to są jakies sprawy okresowe. Mój facet jak miała takie problemy i poszedł do lekarza i dał mu leki na receptę - viagre. Moj facet po zażyciu tego leku erekcja była nie powiem ale uciążliwa po..... długo utrzymująca się i utrudniająca funkcjonowanie - do tego okropny ból głowy. To raczej nie o to chodziło. Zakupiliśmy suplement diety LONG MEN http://wzaufaniu.pl/potencja-dla-panow/7977-long-men-tabletki.html i pomogło w 100% bez tych leków na recepte.